Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ :”Αφήστε τις μ….. και φέρτε πίσω την Παπαχρήστου”

- Advertisement -

Ο ηθοποιός Χάρρυ Κλύνν, ύστερα από τον σάλο που ξέσπασε με την αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου και τον αποκλεισμό της από την ελληνική αποστολή για την Ολυμπιάδα 2012, τάσσεται υπέρ της επιστροφής της…

Δες τι σχόλιο έκανε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:
“Ούτε τη Βούλα Παπαχρήστου ξέρω, ούτε τον Πίου το μαύρο πιστόλι. Ξέρω μόνο ένα: Δύσκολα να κάνεις χιούμορ, έστω και «μαύρο» και πιο δύσκολο ακόμα να βάλεις έναν ξανθό γαλανομάτη να καθαρίζει τζάμια και να βάζει γκολ από τα αποδυτήρια! Πάρτε λοιπόν, πίσω το κορίτσι κι αφήστε τις υποκριτικές μ@λ@κίες…”
KLINOS

*radar

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πέστα μεγάλε Χαρρυ !!!!! Κυριοι-δήθεν "ευαισθητοι περι ρατσισμου",γιατι δεν διαμαρτυριθηκατε ποτε για τα ποντιακα ανέκδοτα ? Και αλοιμονο,αν φτάσαμε στο σημείο να δινει ο καθενας μας λογο,σχετικά με τις προσωπικες του αναρτησεις,στην προσωπική του σελίδα,εν ετη 2012 !!!! Να γυρισει η κοπέλα αμεσως πισω στην αποστολή,και οσοι διαμαρτυρονται,να πανε να μεινουν μια μερα στην Πατησιων,που μετά τις 8 το βραδυ,απο την ΓΕΣΕΕ μεχρι το τερμα,καθε 10 μετρα βλέπεις μαυρες και μαυρους να κανουν τα "δικά" τους,και μετα να μιλάνε !!!! Και ποιος ειναι Προεδρος της Ολυμπιακης επιτροπης ? ο Κος Κουβελος,παρακαλω……ουδεν σχολιον,επ'αυτου !!!

  2. ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ Π@@@Σ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΥΝΤΑ;
    ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΙ ΚΑι ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ!!!

    H N@XTER;IDA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog