Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Tο κοριτσάκι μεγάλωσε και σήμερα είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες! Την αναγνωρίζετε;

- Advertisement -

Η φωτογραφία που την δείχνει μικρούλα είναι άκρως καλοκαιρινή. Εδώ την βλέπουμε καθισμένη στην πλαζ, τυλιγμένη με πετσέτα και καπέλο στο κεφάλι, για να προστατευτεί από τον ήλιο….

Τότε μάλλον δεν ήξερε πως το μέλλον της προδιαγεγραφόταν λαμπρό. Πανέμορφη και πολυτάλαντη καταφέρνει και ξεχωρίζει σε ότι κάνει και είναι περιζήτητη. Ξεκίνησε ως μοντέλο, στη συνέχεια μεταπήδησε στην υποκριτική ενώ έχει ξεχωρίσει και ως παρουσιάστρια σε πολύ λαμπερά shows.
Πολυσυζητημένη και για τις σχέσεις της μιας και στο παρελθόν υπήρξε σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας μας είναι φυσικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

*entertv.gr

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΩΤΟΝ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΒΑΦΤΗ ,ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ,ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ? ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΔΕΟΝΤΩΣ

  2. φίλε/η που διαμαρτύρεσαι,θα πρότεινα κάτι…μπορούμε να ανεβάσουμε στο Loutrakiblog ταινίες,θεατρικές παραστάσεις,ακόμα και παραστάσεις από Επίδαυρο (τραγωδία και Αριστοφάνη)…δηλώστε όμως ενδιαφέρον,γιατί,όσες φορές έχω ανεβάσει,δε νομίζω να τις έχει παρακολουθήσει κανείς…περιμένω τις απόψεις σας…

  3. ΦΙΛΕ A.V. ,ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ,ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ,ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ,ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΣΑΣ .
    ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ,ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΥς ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΣΗΡΙΑΛ ,Η" ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΨΩΝΑΡΑ ΧΑΖΟΚΟΤΑ ΝΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ,ΕΛΕΟΣ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ.

  4. 7:23,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου…μιλάς με άθρωπο που έχει να ανοίξει τηλεόραση τρία χρόνια…μακάρι να δηλώσουν κι άλλοι ενδιαφέρον και σας έχω πολλά πράγματα να μοιραστούμε…

  5. s-spinos;
    Έλα βρε a.v. μα τι κάθεσαι και ρωτάς τώρα;;;
    ποιός στραβός δεν θέλει το φως του;;;
    Θαρρώ πως είναι στο χέρι σου προκειμένου να μην τρώμε και από σας στη μάπα το κατά κόρον από τηλεοράσεως λάϊφ στάϊλ.
    Και να είσαι βέβαιος όσες φορές έχει μπει ο,τι αξιόλογο, δεν έχει πάει χαμένο.
    περιμένουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog