Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έκλεισε Κριαρά και Μπεκιάι ο Ολυμπιακός Λουτρακίου !!!

- Advertisement -

Τη μια «βόμβα» μετά την άλλη “ρίχνει” ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, καθώς μετά την απόκτηση του Παντελή Κολλιάκου και των Λέκκα, Αυγέρη, ήρθε η σειρά και του πολύπειρου Μάκη Κριαρά, να συμφωνήσει με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων», ώστε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας, τη νέα αγωνιστική περίοδο…

Ο πολύπειρος αμυντικός, άφησε τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και πλέον θα «θωρακίσει» την άμυνα του Ολυμπιακού μαζί με τον Λέκκα και δημιουργώντας ένα σύνολο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.
Φυσικά δεν είναι ο μόνος που έγινε «κάτοικος» Λουτρακίου, καθώς και ο πρώην πλέον αρχηγός του Σαρωνικού Γαλατακίου, Δημήτρης Μπεκιάι, συμφώνησε να συνεχίσει και αυτός την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».
Δεν θα είναι και οι μόνες μεταγραφές όμως, καθώς ακολουθούν και άλλες και αναμένεται να είναι και πολύ ηχηρές οι κινήσεις…

*apopsi24

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποσοι απ`αυτους θα κανουν "παρελαση"? Ποσοι απο τους υπολοιπους θα κανουν "Χριστουγεννα" ? Και ποσοι,θα παιξουν την πρωτη αγωνιστικη ?
    Και σε τι "νομισμα" θα πληρωθουν ? Σε βοτσαλα…..?

  2. ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.ΤΥΧΑΙΟ?????ΟΠΟΤΕ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ.ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ-ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΜΠΙΑΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΧΤΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΑΛΙΦΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΑΛΙΦΙΔΩΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟΥΣ!

  3. εφυγαν ΖΕΡΒΟΣ-ΜΠΑΡΠΑΣ-ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΙΣ.ηρθαν ΚΡΙΑΡΑΣ-ΛΕΚΑΣ- ΑΥΓΕΡΗΣ.ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΛΗ.
    αν πιστευεις οτι με αυτους που εφυγαν οτιπαιρνεις πρωταθλημα τοτε μιλας για αλλο αθλημα

  4. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΣΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΕΙΣΤΕ!!! ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!! ΛΕΚΚΑΣ , ΑΥΓΕΡΗΣ , ΜΠΕΚΙΑΙ , ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ , ΚΡΙΑΡΑΣ ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog