Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΣΟΚ!Ολική καταστροφή για την ξυλεία Ροντζώκου στον Ισθμό!

- Advertisement -

Λάβαμε το Δελτίο τύπου ξυλείας Ροντζώκου

Η μανία της φύσης που εκδηλώθηκε την 1η Αυγούστου 2012 και ώρα περίπου 19:30 δυστυχώς χτύπησε και εμάς στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ξυλείας που ως γνωστών διατηρούμε τα τελευταία 30 χρόνια στο 79 χιλ. Αθηνών Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού.
Από τον ανεμοστρόβιλο δημιουργήθηκε βραχυκύκλωμα κατά την εκτίμηση μας, με τα καλώδια της υψηλής τάσης (πυλώνες) η πυρκαγιά πήρε γρήγορα διαστάσεις.
Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες λόγο της ολικής καταστροφής που υπέστη η επιχείρηση μας τόσο στον μηχανολογικό εξοπλισμό όσο και στα γραφεία της. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα γιατί εκείνη την ώρα δεν ήταν κάνεις στο χώρο του εργοστάσιου. Ευχαριστούμε θερμά τους άνδρες της πυροσβεστικής που κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Θέλουμε να ενημερώσουμε την αξιότιμη πελατεία μας ότι, οι παραδόσεις που αφορούν προϊόντα ξυλείας και έργα όπως, ξύλινες κατοικίες -σπιτάκια κήπου θα εκτελεστούν κανονικά.

   
Από το γραφείο τύπου
Αναστάσιος Ροντζωκος
Τηλ 6940942744

Lb:Αγαπητέ φίλε Τάσο σου ευχόμαστε να έχεις την υγεία σου και να ξαναφτιάξεις την δουλειά σου.Είμαστε στην διαθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog