Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Αλέξης Κωστάλας στη συναυλία της Φιλαρμονικής Λουτρακίου με την Μελίνα Ασλανίδου!

- Advertisement -

Ο Αλέξης Κωστάλας θα παρουσιάσει τη συναυλία της Φιλαρμονικής με τη Μελίνα Ασλανίδου για την εφετινή πανσέληνο του Αυγούστου! Η παρουσία του αγαπημένου καλλιτεχνικού αφηγητή – παρουσιαστή προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στην εφετινή πανσέληνο που διοργανώνεται στις 31 Αυγούστου στο Ηραίο!…

Ο Αλέξης Κωστάλας είναι καλλιτεχνικός αφηγητής και παρουσιαστής κλασικού θεάτρου και καλλιτεχνικού αθλητισμού. Επί σειρά ετών αποτελεί τον επίσημο παρουσιαστή -σχολιαστή της ΕΡΤ στις μεταδόσεις του καλλιτεχνικού πατινάζ. Από το 1998 ανακοινώνει κάθε χρόνο τα αποτελέσματα της ελληνικής ψηφοφορίας στον διαγωνισμό της Eurovision. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, της Επιτροπής Ειδικών Μουσικής και Χορού της EBU και του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καλαμάτας (Δ.Ε.Π.Α.Κ.) ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού. 

Επίσης, έχει χρηματίσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Αθηνών. Έχει αρθρογραφήσει σε εφημερίδες και περιοδικά. Η μεγάλη γνώση του αντικειμένου στο θεατρικό και κλασσικό ρεπερτόριο καθώς και η χαρακτηριστική φωνή του τον καθιστούν δημοφιλή στο είδος αυτό. Στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας (13 Αυγούστου 2004) ήταν ο επίσημος τηλεσχολιαστής της ΕΡΤ.
- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ναι ποσα θα παρει??!!!ελεος καλος ο κωσταλας εδς ο δημος δεν εχει να πληρωσει τους υπαλληλους του προμηθεα θελουν και κωσταλα!!!βαλτε ρε παιδια εναν απλο ανθρωπο λουτρακιωτη οπως καθε φορα!!τι τα θελετε τα ακριβα τα πρμματα!!συνελθετε!!εδω δεν εχουν πληρωθει τα μελη της φιλαρμονικης!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. δεν δημοσιευονται αγαπητε οι του δημου δαπανες.και οχι δεν ειμαι μεσα στα πραμματα και τα ξερω,απλως λουτρακιωτης ειμαι και ενημερωνομαι για τις αβουλες πραξεις των τοπικων αρχων σε αντιθεση με εσας,που οπως φενεται μια χαρα θα τα τσεπωσει απο τον δημο μας.

  3. Λάθος 2.000.000€ θα πάρει…..Το ξέρω σίγουρα γιατι το άκουσα με τα ίδια μου τα αφτιά στο καφενίο το πρωί.Εξαλλου μου το είπε και ο περιπτεράς που ξέρει….

  4. Ολες οι δαπανες απο αγορα τσιχλοφουσκας μεχρι ακινήτου δημοσιευονται πλεον στη διαυγεια απο εφαρμογης του καλλικρατη.

  5. ρε παιδια δεν ξερουμε ποσο θα παρει το σιγουρο ειναι οτι θα παρει παρα πολλα!!!και 2 η 3 η 5χιλιαδεσ ευρω το λιγοτερο να παρει γιατι να τα παρει αυτος και οχι καποιος ντοπιος παρουσιαστεις και βεβαιως πιο φθηνα!!!ο δημος δεν εχει λευτα να εξοφλησει οσα πρεπει να εξοφλησει και φερνει τον κωσταλα!!γιατι περσυ με την δαρρα δεν ητανε μια τελεια βραδια?δεν σας αρεσε??τι διαφορα θα εχει με τον κωσταλα?δεν λεω θα ειναι καλυτερα αλλα αφου δεν υπαρχει χρημα γιατι να τα δωσουμε εκει????!!!!

  6. ωραια τα λετε ολοι σας …ανακεφαλαιωνοντας η κινηση με τον κωσταλα αν μη τι αλλο ειναι κατι θετικο για την ιδια την συναυλια….απο την αλλη η αμοιβη του ειναι ενα εξοδο εντελως περιττο-θα προσεθετα σκανδαλωδες- αν αναλογιστει κανεις την κατασταση του δημου……οπως πχ το οτι ο δημος μας δεν πληρωνει τους καθηγητες της μουσικης σχολης ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,καθως επισης και τα μελη της φιλαρμονικης τα οποια τελευταια φορα πληρωθηκαν τον δεκεμβρη του '10,θα επρεπε κατα την γνωμη μου να αντιδρασουν και οχι να κανουν τους ψωροπερηφανους αναρτωντας στ facebook αυτην την συνεργασια……αυτα τα λιγα!

  7. ψωροπερηφανους;;;;; τι εκφρασεις είναι αυτές!ντροπή σου! και όπως πάντα συμβαίνει στο Λουτρακι…μιλατε χωρις να ξερετε, και αυτο δεν βγαινει σε καλο.

  8. αφιλοκερδως????δεν το νομιζω με τιποτα αλλα εστω οτι ειναι ετσι,γιατι αφηλοκερδως με ποια αιτια για πειτε μας να ξερουμε και εμεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog