Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Γερανείων για τον Πακιστανό δράστη

- Advertisement -

Mε αφορμή τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό 15χρόνης,από δράστη Πακιστανικής καταγωγής,το Αντιφασιστικό Μέτωπο στην Κορινθία,θεωρεί ότι τα αντικοινωνικά εγκλήματα αυτού του είδους από ξένους και Έλληνες,αποτελούν μέρος της φασίζουσας συμπεριφοράς μιας κοινωνίας που αναπαράγει σε πλανητικό επίπεδο τα φαινόμενα της βίας και του σεξισμού…

Το Αντιφασιστικό Μέτωπο,προτάσσει ,εκτός από την επίθεση Πολιτισμού και Παιδείας,που συνιστούν το ουσιαστικό έλλειμα των σύγχρονων κοινωνιών,την ατομική και την λα’ι’κή αυτοάμυνα,με όρους κοινωνικής νομιμοποίησης,χωρίς την μισαλλοδοξία και την συλλογική συνευθύνη να κυριαρχεί.

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Αντιφασιστικό Μέτωπο Γερανείων Κορινθίας

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι τύπισες προχτές του ΟΕΤ που λαδώθηκαν έφαγαν τρία χρονάκια και αφέθηκαν ελέυθερες μετά από έφεση. ΆΑξιες! Αφήστε τα λαμόγια να μας κατατρώγουν και εσείς παίξτε μήλα με ακροδεξιούς και ακροαριστερούς!

  2. …"τα αντικοινωνικά εγκλήματα αυτού του είδους από ξένους και Έλληνες,αποτελούν μέρος της φασίζουσας συμπεριφοράς μιας κοινωνίας που αναπαράγει σε πλανητικό επίπεδο τα φαινόμενα της βίας και του σεξισμού"…
    θα σας γραψω μια φραση μονο, μπράβο στο συντάκτη αυτής της ανακοίνωσης, αλλά εδώ μιλάνε τα γεγονότα, ένας πακιστανός χτύπησε άσχημα μια 15χρονη, δεν υπάρχει οίκτος για τέτοιου είδους συμπεριφορές "φασίζουσες" όπως γράφετε εσείς "πο@στηκες" θα έλεγα εγώ και πολλοί άλλοι, όσο και να θέλετε να μετατοπίσετε το πρόβλημα εδώ μιλάμε για έγκληματική πράξη, που για μένα θα πρέπει να τιμωρηθεί με τον ίδιο τρόπο, και ας με πείτε φασίστα, ακροδεξιό ή πόρνη της χ.α, εδώ δεν παίζει ρόλο ούτε το χρώμα, ούτε η ηλικία, χρειάζεται κρέμασμα από τα α@χίδια, αν φυσικά διαθέτει αυτή η πο@στρα από όπου κι άν είναι

    H N@XTER;IDA

  3. s-spinos:
    Έχω γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση ότι το περιεχόμενο τριών λέξεων χαρακτηρίζει το ανθρώπινο στον άνθρωπο.
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. με ό,τι συνεπάγεται η πιστή εφαρμογή του περιεχομένου τους.
    Και είτε αρέσει είτε δεν αρέσει όταν σε κάθε άνθρωπο λείπει ένα από τα τρία παραπάνω συστατικά, ο άνθρωπος γίνεται απάνθρωπος.

    Δυστυχώς όμως, όπως το κάθε σπίτι έχει τον καμπινέ του, έτσι είναι και οι διάφορες κοινωνικές ομάδες, ανεξαρτήτως χρώματος, έθνους, φυλής, κοινωνικής τάξης, ή κομματικής τοποθέτησης.

    Και έτσι ακριβώς ο κάθε ένας μας κουβαλάμε μέσα μας και ένα κτήνος. Χρέος μας αυτό το κτήνος να το εξαφανίσουμε, και μπορούμε να το κάνουμε δια μέσου της Αξιοπρέπειας της Ελευθερίας και της Αλληλεγγύης.

  4. Για τον άγριο ξυλοδαρμό, μέχρι θανάτου, και τον βιασμό ενος 15χρονου παιδιού φταίει η παγκοσμιοποίηση… Έλεος… Θεέ μου τι άλλο θα ακούσουμε…! Ελπίζω και προσεύχομαι το παιδί να τα καταφέρει… τον άλλον τον αφήνω στον Θεό…!

  5. γιατι δεν λετε κατι και για τον αγγλο πρωθυπουργο που ειπε θα κλεισω τα συνορα στους ελληνες?αυτο δεν ηταν ρατσιστικο?το να ερχεσαι απο το πακισταν σε μια ξενη χωρα και να πολτοποιεις το προσωπο ενος κοριτσιου επειδη δεν σου εδωσε το κιντηο της δεν ειναι ρατσιστικο?τραβατε πειτε τα στην μανα του κοριτσιου.αν ειχε γινει συτο στο πακισταν απο ελληνα θα τον ειχαν σκοτωσει τωρα.

  6. N@XTER;IDA έχεις ακούσει για τον έφεδρο Ανθυπολοχαγό των ΛΟΚ στη δράμα;
    Βιασμοί, απόπειρες βιασμών,άγριες δολοφονίες γυναικών, που του έδωσαν το προσωνύμιο ο "Δράκος της Δράμας." Όταν συνελήφθη στη διάρκεια των ανακρίσεων ομολογεί: "Θόλωνε το μυαλό μου. Ήθελα να χτυπήσω. Έφτανα στο μεγαλείο." Ουδείς φυσικά ταύτισε τους στρατιωτικούς με αυτό το τέρας. και καλά έκαναν.

    Κάθε φορά που ακούω ένα τέτοιο έγκλημα, και προ πάντων όταν πρόκειται για παιδί, που προκαλεί αποτροπιασμό και λέγεται ειδεχθές, εξοργίζομαι και θλίβομαι αφάνταστα.
    Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για το συγκεκριμένο δράστη.

    Με θλίβει όμως και η προσπάθεια γενίκευσης και σπίλωσης όλων των μεταναστών. Το να κατηγορούν τους πολλούς για την πράξη ελαχίστων δεν πρέπει να γίνεται ανεκτό.
    Η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

  7. Αυτη την ανακοινωση που βγαλατε,ποσοι απο εσας μπορουν να την αναλυσουν? Γιατι αυτες οι γενικολογιες που γραφετε,θυμιζουν καθεστωτα που ο ενας εγραφε μια μαλακια και ολοι οι αλλοι απλα κουνουσαν το κεφαλι οτι συμφωνουν !!!
    Εγω δεν λεω πως οντως ο Πακιστανος χτυπησε το κοριτσακι.Και εχω και αμφιβολιες κατα ποσο ομολογησε.Εδω στην Ελλαδα εχουμε δει "ομολογιες και ομολογιες…".
    Αλλο να εχεις αμφιβολιες οτι το εκανε αυτος λογω "μη προτερου εντιμου βιου" ,κι αλλο να παπαρολογεις λεγοντας για επιθεσεις παιδειας και αλλες μαλακιες.
    Εσενα,που εγραψες την ανακοινωση,ΑΜΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ,παρε ενα βιβλιο και πηγαινε να του μαθεις την αλφαβητα μηπως μετανοιωσει και δεν το ξανακανει.Εγω,αμα τυχει στην δικια μου κορη,ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΑΡΧ…..,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.Και ελα μετα να μου πεις οτι αυτο που κανω δεν ειναι πολιτισμος και δεν εχω παιδεια.Οχι Πακιστανος να ειναι,βερος Λουτρακιωτης να`ναι,τα ιδια θα του κανω….

  8. Ο έλληνας Πετράκης και χρυσαυγίτης παρακαλώ, κατηγορείται επώνυμα ότι βίαζε και ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες του επί σειρά ετών στην Ιεράπετρα . Οι υψηλές γνωριμίες του με κομματικά στελέχη της ΝΔ και τώρα της ΧΑ, έχουν αποτρέψει την σύλληψη του (πληροφορίες)

    Έλληνας, ανθρωπόμορφο τέρας παιδεραστής, προπονητής στο Ρέθυμνο συνελήφθει για βιασμούς ανηλίκων αγοριών επί σειρά ετών. (πληροφορίες)

    Ελληνες παιδεραστές 80 ετών καταδικάστηκαν για βιασμό 2 ανήλικων κοριτσιών 14 και 15 ετών, στο χωριό Βιδιάκι Αρκαδίας (πληροφορίες)

    Έλληνας παιδεραστής, 45χρονο δημοτικός υπάλληλος που δηλώνει μέλος της «Χρυσής Αυγής», συνελήφθη για τον βιασμό 15χρονης. (πληροφορίες)

    Έλληνας παιδεραστής ανήλικων αγοριών συνελήφθη στο Περιστέρι. Επωφελούμενος την ιδιότητα του προπονητή πλησίαζε ανήλικα παιδιά και ασελγούσε σε βάρος τους. (πληροφορίες)

    Έλληνας παιδεραστής στην Κόρινθο, βίαζε επί χρόνια την ανήλικη κόρη του (πληροφορίες)

    4 έλληνες συνελήφθησαν για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας που απεικόνιζαν ακόμη και βιασμούς βρεφών!!! (πληροφορίες)

    Έλληνας τέρας, βίαζε κατ' εξακολούθηση τη θετή ανήλικη (15χρονη) κόρη του (πληροφορίες)

    Τέρας έλληνας, στρατιωτικός το επάγγελμα, βίασε 16χρονο αγόρι στην Παλλήνη (πληροφορίες)

    Ελληνας, επίσης προπονητής στο Ρέθυμνο κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών κατά συρροή και επί σειρά ετών (πληροφορίες)

    Έλληνας βίασε 10χρονο αγόρι στην Λάρνακα και συνελήφθει (περισσότερα)

    Έλληνας ηλικιωμένος ασελγούσε στην μόλις 6 ετών εγγονή του!!! στη Ρόδο, κατ' επανάληψη.

  9. απάντηση, εσυ δεν καταλαβες τι εγραψα,
    δεν είπα ότι όλοι οι μετανάστες είναι καθάρματα, απλά με εξοργίζει που μια εγκληματική πράξη, ορισμένοι προοδευτικοί προσπαθούν να την γενικεύσουν και βγάζουν ανακοινώσεις για να καλύψουν τι; την κτηνώδη συμπεριφορά ενός πακιστανού; τι θέλετε να μας πέιτε ότι αν ήταν έλληνας θα το περνούσαμε στο ντούκου; εδώ κάποιος έγραψε θα επιληφθεί η δικαιοσύνη!!! ας γελάσω, για ποιά δικαιοσύνη μιλάς, σε λίγο καιρό οι δολοφόνοι δύο νεαρών αστυνομικών θα βγούν από τη φυλακή γιατί θα περάσει το 18μηνο προφυλάκισής τους και εσύ πειμένεις δικαοσύνη;!!!
    είσαι γελα;σμένος οικτρά!
    να προτείνω κάτι, ας το τιμωρήσουν με το τονίδιο τρόπο που θα τον τιμωρούσαν στην χώρα του…εεε!! σωστό έτσι δεν θα μας πούνε ότι είμαστε ρατσιστές!!!
    αλλά απολίτιστους, καλλίτερα απολίτιστοι αλλά ζωντανοί, παρά γ@μημένοι και δαρμένοι!!!

    H N@XTER;IDA

  10. n@xterida
    H αλήθεια είναι ότι τα έχουμε μπερδέψει.
    Αυτό το γεγονός καθαυτό καταδικάζεται από οποιονδήποτε άνθρωπο έχει στοιχειωδώς σώας τας φρένας. Δεν χωράει δεύτερη κουβέντα εδώ.ΤΕΛΟΣ

    Από εκεί και πέρα ο διάλογος συνεχίζεται σε ένα άλλο επίπεδο γενικεύσεων από δύο πλευρές.
    Οι μεν γενικεύουν και λένε:δεν είναι όλοι οι μετανάστες δολοφόνοι και βιαστές και γενικότερα εγκληματίες.
    Και οι δεν που γενικέυουν και λένε: όλοι έτσι είναι λόγω καταγωγής και θρησκείας.
    Τόσο απλά. Δεν χρειάζεται να χάνουμε τη ψυχραιμία μας.
    @Loizos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog