Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας: Ένα σχόλιο στην απάντηση του κ. Χρίστου Δήμα για το νοσοκομείο Κορίνθου

- Advertisement -

Καταρχάς χαιρετίζουμε την ευαισθησία που επέδειξε ο κ. Δήμας απαντώντας άμεσα στην ανακοίνωσή μας για τη στάση του στο θέμα του νοσοκομείου Κορίνθου. Επί της ουσίας όμως ο κ. Δήμας υπεκφεύγει και προσπαθεί μία κατεξοχήν πολιτική κριτική να την παρουσιάσει σαν προσωπική επίθεση…

 Κ. Δήμα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφερόταν στον απλό πολίτη κ. Δήμα, ούτε καν στον οποιοδήποτε βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου. Η ανακοίνωση απευθυνόταν στο βουλευτή κ. Δήμα, που από τη μια  καταθέτει ερωτήσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για να δηλώσει την ανησυχία του για την τύχη του νοσοκομείου και από την άλλη στηρίζει με την ψήφο του με ιδιαίτερη θέρμη τις αποφάσεις της κυβέρνησης που οδηγούν τόσο το Νοσοκομείο Κορίνθου,  όσο και τη δημόσια υγεία σε μαρασμό και πλήρη απαξίωση. Η ανακοίνωση  σχολίασε και καυτηρίαζε την, αν μη τι άλλο, ανακόλουθη στάση σας στο συγκεκριμένο θέμα Αυτή ήταν η ουσία της κριτικής που σας ασκήθηκε κ. Δήμα. Και γι’ αυτήν την κριτική στην απάντησή σας δε λέτε κουβέντα. Το γιατί το καταλαβαίνουμε και εμείς, και να είστε σίγουρος ότι το καταλαβαίνουν και οι κορίνθιοι πολίτες. Δεν μπορείτε να αποστασιοποιηθείτε ούτε σε ένα σημείο από την ασκούμενη πολιτική των μνημονίων, που ισοπεδώνει τα πάντα και στο χώρο της υγείας.

Κ.  Δήμα, μας καλείτε από κοινού να συνεργαστούμε για την επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου Κορίνθου. Σας καλούμε και εμείς με τη σειρά μας ανταποκρινόμενοι στην έκκλησή σας για συνεργασία να αποκηρύξετε τις μνημονιακές πολιτικές που οδηγούν το Νοσοκομείο Κορίνθου σε αδιέξοδο και να απαντήσετε επί της ουσίας στα ζητήματα που σας θέσαμε. Σας καλούμε επίσης σε ένα δημόσιο διάλογο, ώστε να διαφανεί η ουσιαστική αιτία των προβλημάτων, που δεν είναι άλλη από τις ακολουθούμενες πολιτικές, τις οποίες με ζήλο προκρίνει η κυβέρνηση που στηρίζετε και να γίνει κατανοητό ότι το θέμα δεν είναι η προσωπική ευθιξία, αλλά η πολιτική που ο καθένας υποστηρίζει και ακολουθεί.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog