Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γιατί τόσος φόβος;

- Advertisement -

Γιατί τόσος φόβος απέναντι σε μια ομάδα καλή μεν, η οποία δεν τρομάζει. Γιατί τέτοια αδράνεια στην άμυνα σε τόσο σημαντικό παιχνίδι. Γιατί τέτοια αστοχία στις δύο κλασσικές ευκαιρίες (Τοτσέ, Μαυρίας) στις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν…

Η αδυναμία του Παναθηναϊκού να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα, του κόστισε την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι των play off του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πώς έπαιξαν:

Η Μάλαγα αγωνίστηκε με 4-4-1-1. Ο Καμπαγέρο ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του απο δεξιά προς αριστερά, οι Γκάμεθ, Ντεμικέλις, Γουέλιγκτον και Μονρεάλ. Στο κέντρο οι Μαρέσκα και Τουλαλάν ήταν στον άξονα, δεξί χαφ αγωνίστηκε ο Ίσκο και αριστερό ο Ελισέου. Στην επίθεση, ο Χοακίν είχε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον 16χρονο Φαμπρίς.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 4-2-3-1 και τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του –από δεξιά προς τα αριστερά- οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος. Οι Βιτόλο-Κατσουράνης ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι και η 3αδα μπροστά τους αποτελούνταν από τους ο Ζέκα(δεξιά), Σισοκό(κέντρο), Μαυρίας(αριστερά) οι οποίοι άλλαζαν συχνά θέσεις πίσω από τον προωθημένο Φορναρόλι.

sport-fm.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πώς φαινεται ότι αυτός που εγραψε το άρθρο στον sport-fm.gr ειναι βαζελος…..αγαπητέ,μην τα λετε οπως θελετε,δειτε και κανενα στατιστικό: 14 επιθεσεις η Μαλαγα,4 ο ΠΟΑ…σας λεει τιποτα ? Αλλα,ξεχασα,θα πάρετε την ρεβανς στο 2ο: θα κάνει "χάτ-τρίκ" ο….lazaros στο ΟΑΚΑ και θα περασετε !!!! χα-χα-χα,ευθυμησαμε και σημερα !!!!

  2. Στο 2-0 και με την ''άμυνα'' της Μάλαγα ακόμα και η Δόξα Κρανούλας θα έκανε μία ευκαρία..Ο Βάζελος έκανε δύο!
    Κάτι είναι και αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog