Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νίκος Ντίνος: “Κοροϊδία ο Ξένιος Ζευς”

- Advertisement -

“Καταγγέλουμε τις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης που εν κρυπτώ και εντελώς αιφνιδιαστικά, χωρίς διάλογο με τους φορείς της πόλης και την τοπική αυτοδιοίκηση, αποφάσισαν να ανακαλέσουν το 6ο Σύνταγμα Πεζικού σε Κέντρο κράτησης και φύλαξης μεταναστών…

Θεωρούμε ότι ο Ξένιος Ζεύς όσον αφορά στην Κόρινθο ήταν κοροϊδία και καλούμε τους κατοίκους της Κορίνθου να κάνουν μια βόλτα στο λιμάνι της Κορίνθου για να διαπιστώσουν ιδίοις όμασι πόσο “επιτυχημένη” είναι η επιχείρηση αυτή για την Κόρινθο. Πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κορίνθου, ότι το στρατόπεδο δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για μια τόσο σοβαρή διαδικασία, μιας και ο χώρος δεν φυλάσσεται αλλά και από το γεγονός ότι σε απόσταση 500 μέτρων βρίσκονται σχολεία με ανήλικα παιδιά, ενώ σε απόσταση 100 μέτρων βρίσκεται ο Αθλητικός Οργανισμός που φιλοξενεί αρκετά παιδιά που αθλούνται καθημερινά. Συνεπώς, δεν ο πλέον κατάλληλος χώρος για αυτή τη δουλειά.

Καταγγέλουμε τον προεδρεύοντα του Δ.Σ. Κορινθίων και τον δήμαρχο κύριο Πνευματικό, που κατά τη διάρκεια του έκτακτου Δ.Σ. της Πέμπτης και ενώ παρευρέθη αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δηλώσαμε επίσημη συμμετοχή για να τοποθετηθούμε δια του εκπροσώπου μας, κυρίου Τσάκωνα, αγνόησε επιδεικτικά την τέταρτη δύναμη του ελληνικού κοινοβουλίου που είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Τέλος, δηλώνουμε ότι θα συμπαρασταθούμε στον αγώνα των Κορινθίων με όλες μας τις δυνάμεις. Άλλωστε, στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 24 Αυγούστου η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδου, που είναι υπεύθυνη για το κοινοβουλευτικό έργο Κορινθίας, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή και στους αρμόδιους Υπουργούς (δείτε την ερώτηση εδώ). Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έχουν πρόταση την οποία θα καταθέσουν όταν ανοίξει ο δημόσιος διάλογος για το θέμα”.

Ο Περιφεριάρχης Ανεξάρτητων Ελλήνων Πελοποννήσου
Νίκος Ντίνος

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ; ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ: ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΙΓΜΑ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΥΛΛΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΚΟΗΧΟ , ΠΧ ΝΤΙΝΟ, ΒΛΑΣΙ, ΚΛΠ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΛΒΑΝΟ, ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΛΠ. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΣΙΓΜΑ ΣΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog