Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου

- Advertisement -

Πλήθος κόσμου, βρίσκεται έξω από το στρατόπεδο Κορίνθου για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι εν μία νυκτί μετουσιώθηκε σε Κέντρο κράτησης και φύλαξης μεταναστών…

Στο σημείο βρίσκεται απλός κόσμος, μέλη όλων των παρατάξεων αλλά και ο βουλευτής της Χ.Α.του νομού Κορινθίας Στάθης Μπούκουρας, υπό την διακριτική παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Μια μικροένταση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά, όταν κάποιος μετέφερε μια πληροφορία που είχε ότι άλλα δύο πούλμαν με λαθρομετανάστες είναι στον δρόμο με κατεύθυνση το 6ο Σύνταγμα Πεζικού. Αυτή τη στιγμή, όμως, όλα είναι ήρεμα.

Στις 8:30 περίπου το απόγευμα, μια γυναίκα, άρχισε να φωνάζει ότι μέσα στο στρατόπεδο βρίσκεται ο γιός της που κάνει την θητεία του, ενώ αρκετές μητέρες εξέφρασαν την αγωνία και παράλληλα την αγανάκτισή τους καθώς σε αρκετούς στρατιώτες είχαν δοθεί 11ήμερες άδειες οι οποίες λήγουν τις επόμενες μέρες.

Νωρίτερα, υπήρξε ελαφρύς τραυματισμός ενός πολίτη ενώ είχαμε και προπηλακισμό του βουλευτή Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας Κ. Κόλλια (δείτε εδώ).

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι από την πλευρά του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, στο σημείο βρέθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Κακκαβάς.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog