Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Όταν Μπετόβλακας, souxou mouxou και alex αποκαλύπτουν

- Advertisement -

Σιγά σιγά, λύνεται το μυστήριο της ξαφνικής απόφασης για το Στρατόπεδο της Κορίνθου…

Την αρχή έκανε ο υποφαινόμενος με μια ερώτηση: Πόσο θα κοστίσει η σίτιση των λαθρομεταναστών και ποιά καταστήματα θα την αναλάβουν; Αν υποθέσουμε ότι ο καθένας θέλει 1 ευρώ την ημέρα για το φαγητό του, μιλάμε για μια εξαιρετική μπίζνα. (διαβάστε εδώ όλο το άρθρο)

Στο ίδιο πνεύμα, συνέχισε ο Μπετόβλακας με άλλη μια ερώτηση: Ποιος κερδίζει από την όλη ιστορία; Μια απλή μαθηματική πράξη δίνει το αποτέλεσμα. Τα τροφεία για κάθε μετανάστη έχουν οριστεί σε 5,87€ ημερησίως. Σήμερα μέσα στο στρατόπεδο υπάρχουν 360 μετανάστες. Άρα 360 χ 5,87= 2.113€ ημερησίως. Αν οι μετανάστες γίνουν 3.000 σύμφωνα με τις δυνατότητες του στρατοπέδου έχουμε 17.610€ ημερησίως. Να δω ποιος θα κερδίσει τον διαγωνισμό γιατί μέχρι σήμερα τα έχουν μοιράσει μισά μισά…. και ήμαστε όλοι ευχαριστημένοι. (διαβάστε εδώ όλο το άρθρο)

Τέλος, η souxou mouxou, με ανάρτηση quiz, δίνει φως στην υπόθεση: Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πρόκειται για τον ίδιο επιχειρηματία που συνελήφθη πριν λίγους μήνες για χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο δημόσιο! (διαβάστε εδώ όλο το άρθρο).

Τα κομμάτια του παζλ, δείχνουν (;) να κολλάνε σιγά σιγά.

Κάποιοι, εκμεταλλεύονται την με αγαθές προθέσεις φαγωμάρα μας (σε όλους τους τομείς), τις αντιπαραθέσεις σε blogs, ιστοσελίδες και δρόμους και στήνουν επιχείρηση. Και όπως μου εκμυστηρεύτηκε ένας φίλος, “θα δείτε ότι σε λίγο καιρό, κάποιοι θα διαδηλώνουν για να ΜΗΝ φύγει το στρατόπεδο από την Κόρινθο”.

Υ.Γ.: Προς Θεού, με αυτή την ανάρτηση, δεν προσπαθώ να πω ότι ο αγώνας δεν δίνεται στον δρόμο. Το αντίθετο, μάλιστα. Απλά θεωρώ αδιανόητο κάποιοι να διαδηλώνουν και κάποιοι άλλοι να στήνουν μπίζνες.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο σας ρε παιδια. Όταν οι έλληνες με διαφορετικές απόψεις αλλα με κοινό τόπο την αγάπη για την πατρίδα ενώνονται, τα λαμόγια κρυβονται.

  2. Δηλαδή τι θα έπρεπε να συμβεί α)να μην σιτίζονται καθόλου;, β) ο επιχειρηματίας να είναι μη Κορίνθιος; ;
    Alex δεν πιστεύω ότι τα αίτια δημιουργίας "κέντρων φιλοξενίας" είναι η φτωχομπινεδιάρικη κονόμα "κάποιων" αυτών των γνωστών αλλά η εθελόδουλη πολιτική του ραγιαδισμού των πολιτικών μας απέναντι στα διεθνή αφεντικά τους.

  3. μαλιστα πολυ ωραια προσεγγιση,το εχουνε πιασει ακριβως οι παραπανω μπραβοοοοο,πρωτα η τροικα μετα η ευρωπη και τελος η ελληνικη κυβερνηση κατσανε κατω και ειπανε"τι θα κανουμε εκει στην κορινθο για να βγαζει λεφτα ο επιχειρηματιας που εννοειτε και τελικα αποφασισανε, πρωτη η μερκελ το προτεινε να γινει το στρατοπεδο στην κορινθο κεντρο φιλοξενιας μεταναστων..ειναι δυνατον βρε παιδια τι να πω….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog