Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λουτράκι:Θα τα πεί ο στρατηγός? και η συνέχεια..

- Advertisement -

Μην ξεχνάμε ότι…

Η χθεσινή είδηση-βόμβα δια στόματος Γιώργου Κακκαβά δεν είναι μια απλή παραίτηση αλλά και ανεξαρτητοποίηση από τον συνδυασμό!
Γνωρίζοντας το χαρακτήρα του πρώην προέδρου, πλέον, και γενικά τις καταστάσεις πως έχουν,
πιθανολογώ ότι η επιστολή που θα εξηγεί τους λόγους που φεύγει από τον δήμαρχο Λογοθέτη και τον συνδυασμό του,,
 θα είναι ”λάβρος” ,
για τις δεσμεύσεις,
και γενικά την εύρυθμη λειτουργία του δήμου..Θέματα που δεν έχουν τηρηθεί και εξέθεταν τον ”Διοικητή” του δήμου..
Μην ξεχνάμε ότι ήταν πάρα πολύ εύκολο για ένα πρώην καριερίστα στρατηγό της Αστυνομίας να κατανοήσει εξαρχής τον ρόλο του και να διοικήσει το δημαρχείο.
Έγκυρες πηγές λένε ότι η ”φυγή Κακκαβά” δεν σχετίζεται με κρυφές φιλοδοξίες..
Αναμένουμε,,
 -Και αυτομάτως μπαίνει η ερώτηση:
 Ποιός θα είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου;

  mi.fi: Εγώ προτείνω τον Πάνθηρα!ασυζητητί..


- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντυπωση μου προκαλει οτι κανεις δεν σχετιζει την παραιτηση και ανεξαρτητοποιηση του σοβαροτερης ισως παρουσιας του δ.σ. με την σημερινη συνεδριαση και του, οπως ομολογηθηκε, εδω και ημερες παρασκηνιου. Μετα την ομολογια εντος του συμβουλιου του κ. Δοσαρα οτι το εργαστηριο του Δημου δεν ειναι πιστοποιημενο κατατεθηκε στο δ.σ. εργαστηριακη αναλυση απο διαπιστευμενο εργαστηριο που αναφερει οτι το νερο οσον αφορα την διαχειρηση του ειναι προβληματικο. Μηπως το νερο πεθαινει στα χερια μας και εμεις κυνηγαμε πιτσες? Εκτος και αν δεχτουμε το κληρονομικο χαρισμα του δημαρχου να μπορει να διαβαζει κλειστους φακελους και να ανακεινωνει οτι ηταν λαθος ο τροπος συλογης του δειγματος.

  2. εγω δεν καταλαβα γιατι δεν εγινε αποδεχτη η προταση του Παυλου για μηνυσεις εφοσον ο δημαρχος ειναι σιγουρος οτι υπαρχει καπνος αλλα χωρις φωτια.Ε κεγω σας το λεω στο επομενο δ.σ. θα μπω και θα πω οτι η παραλια λουτρακιου ειναι γεματο καρχαριες και γιγαντια χταποδια. αφου ειναι τοσο υπερανω και οχι χεστοφωλιαδες δεν θα μου κανουν τπτ.

  3. Μιχαήλ,θα ψηφίσω τον Πάνθηρα αλλά με αντιπρόεδρο τον Μπετόβλακα για να μην τσαντιστούν οι φίλοι μας οι δεξιοί!υγ ότι λες για στρατηγό είναι αλήθεια.

  4. Αυτός/ή που έστειλε σχόλιο με κεφαλαία ξεκινώντας ως ΜΙ ΦΙ να το ξαναγράψει διαφορετικά για να δημοσιευτεί,δηλαδή λίγο πιο διακριτικά.Ευχαριστώ

  5. ΜΙ ΦΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΙΕΡΑΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΤΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog