Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Κακαβά,του αχρέωτου

- Advertisement -

Μη έχοντας καμία οργανωτική σχέση με τον συνδυασμό “Με τους πολίτες μπροστά”, υποθέτω ότι η συμμετοχή και μόνο του Γιώργου του Κακαβά, περιποιούσε μεγάλη τιμή και προσέδιδε το απαιτούμενο κύρος, διευκολύνοντας συγχρόνως το καταλάγιασμα του άκρατου αυθορμητισμού…

Θεωρώ ως απολύτως βέβαιο ότι ο Γιώργος ο Κακαβάς θα ήταν ο εκ των δημιουργών του προγράμματος του δημοτικού συνδυασμού, βάσει του οποίου εκλέχθηκε.

Η επιλογή του κ. Δημάρχου να τον προτείνει ως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αλλά και η εκλογή του, από την συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, σηματοδοτούσε την πορεία του πολιτικού άνδρα Γιώργου Κακαβά.
Εργάτης στην προσπάθεια οικοδόμησης της δημοτικής αρχής, συνθετικός στις θεμιτά ανθρώπινες αντιπαραθέσεις των προσδοκιών των εκλεγμένων συμβούλων του συνδυασμού του, συμμετείχε σε όλα επίπεδα διοίκησης, ξεδιπλώνοντας την εφαρμογή των υπεσχημένων του δημοτικού συνδυασμού, σε όλους τους δημότες μας.

Κορυφαία η συμμετοχή του στο διαχειριστικό συμβούλιο, εκπροσωπώντας τα συμφέροντα του δήμου μας στην κοινοπραξία του καζίνο και ενεργώντας σύμφωνα με τις επιταγές των συμπεφωνημένων, όπως αυτά είχαν διατυπωθεί στο πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης και χαρακτηρίζονταν από μια και μοναδική φράση “ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ”.

Η παραίτησή του από την Λουτράκι ΑΕ και το διαχειριστικό συμβούλιο προβλημάτισε πάρα πολύ κόσμο, πολύ δε περισσότερο γιατί δεν εξήγησε επαρκώς τους λόγους που τον εξανάγκασαν να το κάνει. Τι συνέβη τότε, έξι μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του και απεσύρθη από την ναυαρχίδα των εταιρειών του δήμου μας; Τα ερωτήματα πληθαίνουν δε, όταν λάβουμε υπόψιν μας ότι για πρώτη φορά ο δήμος μας είχε τόσο έντονη και ουσιαστική παρουσία στα διαχειριστικά συμβούλια, δικαιολογώντας απολύτως την ιδιότητα του συνεταίρου.

Ο Γιώργος ο Κακαβάς ενεργώντας προφανώς σύμφωνα με τον χαρακτήρα του, σιώπησε ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, γιατί αναμφισβήτητα θέλησε να δώσει τον χρόνο κυρίως στον Δήμαρχο, να ενστερνιστεί τις υποχρεώσεις του δημοτικού του συνδυασμού, απέναντι στους ΔΗΜΟΤΕΣ.

Άψογος στα καθήκοντά του ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, για όλους του δημοτικούς συνδυασμούς. Καταλυτική η παρουσία του στην γρήγορη προσαρμογή και σωστή εφαρμογή των νέων κανόνων λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου αλλά και του δήμου από τον “Καλλικράτη”. Πάντα παρών σε επιτροπές, συμβούλια και συνδιασκέψεις με εκπεφρασμένη άποψη.

Και ξαφνικά ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ από τον δημοτικό συνδυασμό “Με τους πολίτες μπροστά”.

Άραγε για αυτούς που γνωρίζουν τα ενδότερα, ισχύει το ξαφνικά; αλλά και γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν τα εν οίκω, αλλά γνωρίζουν τον Γιώργο τον Κακαβά, μπορεί να ισχύει το ξαφνικά;
Η απάντηση είναι, απολύτως ΟΧΙ.
Ο στρατηγός όπως δήλωσε χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο, θα εξηγήσει τους λόγους της παραίτησης και ανεξαρτητοποίησης του, που προφανώς με την χαρακτηριστική του υπομονή αντιμετώπισε και διαπίστωσε σε βάθος χρόνου ως μη αναστρέψιμους.

Όσοι τον γνωρίσαμε δεν έχουμε παρά να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς, για τον χρόνο που διέθεσε ως πρόεδρος και ευελπιστούμε να συνεχίζει να διαθέτει στον δήμο μας, από την θέση του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου, με γνώμονα όπως πάντα το δίκιο του Δημότη.

Ο αχρέωτος

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας αφησουμε τους ρομαντισμους και τις αερολογιες.Εγω ξερω πως οταν καποιος παραιτηται για λογους που εχουν να κανουν εναντια στα πιστευω του,καθεται και εξηγει τον λογο της παραιτησης για να μαθουν ολοι τι εγινε.Ακομα χρωσταει να πει γιατι εφυγε απο την πρωην ΔΑΕΤ.
    Δεν ηταν προεδρος σε οικογενειακο συμβουλιο,ηταν του δημοτικου συμβουλιου.Οσο αργει να εξηγησει τους λογους,ο καθενας μπορει να υποθεσει οτι θελει….
    Ετσι, για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι.Δεν αμφισβητει κανεις την αξιοπρεπεια του,το κυρος του σαν ατομο αλλα και σαν αξιωματικου της ΕΛΑΣ,αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο……..

  2. Για να αποφασίσει να ανεξαρτητοποιηθεί ο κ.Κακαβάς Γ σημαίνει πολλά αρνητικά για τη δημοτική αρχή,τα οποία βέβαια είναι ορατά στους πάντες, το τελευταίο χρονικό διάστημα.Ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ είναι υποχρεωμένος να εξηγήσει επαρκώς τους λόγους της αποχώρησής του και πιστεύω ότι θα το κάνει,όπως υποσχέθηκε γραπτώς με την αίτηση παραίτησης απο Πρόεδρος του Δ.Σ.Βέβαια ο κ.Δήμαρχος θα πρέπει να πάρει θέση δημόσια για την παραίτηση αυτή, η οποία είναι η πιό σημαντική και ουσιαστική για το Δήμο μας.

  3. Κ ΚΑΚΑΒΑ – ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ;
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ.ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΡΙΝ ΒΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΥΣΗ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΠΙΑΣΘΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΤΟΥ.
    -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΛΟΙΠΟΝ;
    -Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΙΡΒΑΝΑ ΒΑΡΟΜΕΤΡΑ ΣΕΛΙ 52- 1950

  4. Κ ΚΑΚΑΒΑ -ΒΑΡΟΜΕΤΡΑ-Π ΝΙΡΒΑΝΑ-ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ-
    ΣΕΛΗΣ 52
    -ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ;
    -ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ; ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ.ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΠΙΑΣΘΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΔΗΠΟΤΕ, ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΤΟΥ.
    -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΛΟΙΠΟΝ (1950)

  5. Δεν ήταν μη αναμενόμενη η παραίτηση του κου Κακαβά. Ας μην ξεχνάμε ότι εδώ σε αυτό το bloq είχε αναφερθεί ότι εποικείτε η παραίτηση του κου Γλυκοφρίδη, ο οποίος βγήκε και το αρνήθηκε. Άρα συμπεραίνω εγώ ότι υπήρχαν οι πληροφορίες απλά ήταν άλλος Αστυνομικός ε.α. αυτός που θα δήλωνε παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση.

  6. Κάποιο λάθος κάνεις φίλε 1:46. Στο blog είχαμε δημοσιεύσει την απάντηση του κυρίου Γλυκοφρύδη σε δημοσίευμα άλλου τοπικού μέσου. Για του λόγου το αληθές: http://www.loutrakiblog.gr/2012/08/blog-post_3130.html

    Όσον αφορά στην παραίτηση – ανεξαρτητοποίηση, είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο, ότι ο κύριος Κακαβάς, κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του μέχρι την τελευταία στιγμή. Μάλιστα, όπως δήλωσε στο loutrakiblog.gr, μέλος της δημοτικής αρχής, η συμπεριφορά του δεν φανέρωνε κάτι, ακόμα και μια μέρα πριν την παραίτησή του…
    http://www.loutrakiblog.gr/2012/08/blog-post_3354.html

  7. Σωστό ALEX ότι σε άλλο τοπικό μέσο είχε αναρτηθεί το θέμα για τον Κο Γλυκοφρύδη και δημοσιεύτηκε η απάντηση από εσάς. Αλλά το θέμα, για μένα, πιστεύω δεν είναι σε ποίο μέσο δημοσιεύτηκε η είδηση αλλά η σύμπτωση, δεν πιστεύεις και εσύ ότι είναι λίγο περίεργη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog