Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τελευταία πράξη ή νέα αρχή ; – Φλογίδας

- Advertisement -

Καλησπέρα σε όλες και όλους.

Ευχές πρώτα στους αναγνώστες και μετά στους αξιότιμους συντάκτες της ομάδας του Loutrakiblog. …

Φαντάζομαι ότι όλοι πήραμε μια ανάσα αυτόν τον καιρό – παρακολουθούσα τα πάντα, μη γελιέστε – και τώρα επιστρέφουμε στη σκληρή πραγματικότητα. Ανάσα δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι κάναμε διακοπές, ο περισσότερος κόσμος δεν έκανε, πήραμε όμως ένα διάλειμμα που ως φαίνεται ο Σεπτέμβριος έρχεται με βουλιμία να μας το πάρει πίσω. Εξαιρώ τον President Alexis που κάνει διακοπές κάνα μήνα και συνεχίζει ακάθεκτος. Τουλάχιστον θα είναι ξεκούραστος τώρα που θα αρχίσει η φαγωμάρα.

Ο Παπανδρέου ξαναβγήκε στη Διεθνή Σοσιαλιστική Πρόεδρος, του Σαμαρά φαίνεται να γιάνει το μάτι, ο Κουβέλης έχει αρχίσει να μου θυμίζει λίγο Κύρκο, η Παπαρήγα είναι εντυπωσιακά σιωπηλή, στη Χρυσή Αυγή άρχισαν και οι έρωτες τύπου σαπουνόπερα, στον Καμμένο έχουν αρχίσει οι γκρίνιες για τα οργανωτικά και το ταμείο του κόμματος, καμιά δεκαριά εκεί τσακώνονται μεταξύ τους. Ο Βενιζέλος ακόμα παλεύει με την ανασύσταση, μόνο που μέχρι να τελειώσει ο Αλέξης θα του έχει πάρει και τα κουφώματα.

Κάπως έτσι πήγε ο Αύγουστος, με κάτι κορυφώσεις στα τοπικά μας στην Κορινθία που θα τα συζητήσουμε αύριο.

Ταρατατζούμ ταρατατζούμ, έρχονται και τα νέα μέτρα … Η διαρροή πάει σύννεφο και σας καλώ να έχετε λίγο υπομονή γιατί πιστεύω ότι το τελικό πλάνο θα έχει πολλές εκπλήξεις, μάλλον δυσάρεστες.

Η κατάσταση είναι λίγο μουγκή, και προφανώς εγκυμονούσα. Θα έχουμε δύσκολους μήνες μπροστά μας. Ή θα βιώσουμε την τελευταία πράξη του δράματος ή θα δούμε μια νέα αρχή να ξεκινάει και να δίνει λίγη ελπίδα.

Πολλοί θα προτρέξουν να μου πουν ότι το πιο πιθανό θα είναι να ζήσουμε την τελευταία πράξη. Δεν διαφωνώ. Ποιον θα μας προστατεύσει από αυτή, ποιον θα κρατήσει το βαπόρι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ποιον θα ηγηθεί για να μη φαγωθούμε σαν τα σκυλιά δεν βλέπω. Αν τον βλέπετε εσείς, τότε μαζί σας. Και ο Θεός βοηθός.

Με εγκάρδιες ευχές για την επιστροφή μου,

Φλογίδας

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 03 / 09 / 201216:33
    Άνεργος αυτοκτόνησε στο Μεσολόγγι

    Σοκ έχει προκαλέσει στο Μεσολόγγι η αυτοκτονία ενός 44χρονου μαθηματικού.

    Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο σπίτι του κρεμασμένος σε μία πορτοκαλιά. Μάλιστα, άφησε πίσω του ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε πως οι οικονομικοί λόγοι τον οδήγησαν σε αυτή την τραγική πράξη.

    Όπως αναφέρει το agriniopress, ο αυτόχειρας πατέρας τον τελευταίο καιρό ήταν άνεργος. Ωστόσο, κανείς από τους οικείους του δεν μπορούσε να φανταστεί θα έκοβε το νήμα της ζωής του.

    http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/231043/anergos-aytoktonise-sto-mesologgi

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  2. Ο κόσμος καίγεται, λιμοκτονεί και αυτοκτονεί και ο φλογίδας ανεβάζει χαρούμενα τραγουδιστά αρθράκια επικαιρότητας. Ήθη και έθιμα στο LB!!!

  3. για τον σαμαρα μονο για το ματι βρηκες να πεις?για ψαξε λιγο τι ελεγε προεκλογικα και τι κανει τωρα,η πλουσια ελληνικη γλωσα ειναι δυσκολο να περιγραψει την εξαπατηση του ελληνικου λαου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog