Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

“Μυστικές” συναντήσεις στον Δήμο Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων

- Advertisement -

Συνάντηση είχαν την Τρίτη, τα μεγάλα κεφάλια του συνδυασμού “με τους Πολίτες Μπροστά” που οργάνωσε απ’ ότι λέγεται ο επικεφαλής και Δήμαρχος κ. Κ.Λογοθέτης προκειμένου να τους ανακοινώσει τις σκέψεις του / αποφάσεις του για το τι μέλλει γενέσθαι στην παράταξή του αλλά και στον Δήμο…

Ο κ. Λογοθέτης διαμήνυσε σύμφωνα με πληροφορίες στους εκτελεστές των αποφάσεων του κ. Γ.Γλυκοφρύδη και Δ.Δέδε τα παρακάτω σενάρια, χρήζοντάς τους ταυτόχρονα υπεύθυνους για την ορθή τήρησή τους:

Στη θέση του προέδρου μέχρι τις διημερησίες στο τέλος του έτους να τοποθετηθεί η δημοτική σύμβουλος Αγίων Θεοδώρων κα Μαρία Στάμου, με την ελπίδα ότι είναι ο αδύναμος κρίκος και όταν απαιτηθεί θα την απομακρύνουν.

Πρόεδρος να τοποθετηθεί ο Αντιδήμαρχος πολεοδομία κ. Σ.Νικολάου προκειμένου με αυτό τον τρόπο να καμφθούν οι αντιρρήσεις του και ταυτόχρονα να εμβληθούν οι σχέσεις του με τον έτερο Αντιδήμαρχο κ. Δ.Δέδε.

Επιπλέον μείζον θέμα για τον Δήμαρχο αποτελεί και ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Λουτρακίου κ. Γ.Μπάκος τόσο με τις αναρτήσεις του κατά του Δημάρχου στην προσωπική του ιστοσελίδα όσο και για τις αντιδράσεις του στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου που φαίνεται να έχουν εξαντλήσει την υπομονή του κ. Λογοθέτη.

Οι εξελίξεις τρέχουν και τα κρυφά δείπνα πληθαίνουν. Ας ελπίζουμε ότι δεν θα πληρώσει ο άτυχος κάτοικος του Δήμου την ματαιοδοξία ορισμένων

e-istos.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΑΜΠΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞ@@%ΛΙΕΣ.ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΞΩ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    Κ.ΑΝΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog