Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: “Μάχη” με τα σκουπίδια μετά το πανηγύρι – Τραγικές καταστάσεις

- Advertisement -

Πριν από λίγο, επικοινώνησε μαζί μας αναγνώστης του loutrakiblog.gr και μας ενημέρωσε για τις προσπάθειες του δήμου να καθαρίσει την πόλη μετά το πανηγύρι για τον εορτασμό της Παναγίας της Γιάτρισσας…

Όπως καταγγέλει στο loutrakiblog.gr, αρκετές είναι οι άδειες κούτες που έχουν απομείνει στην οδό 28ης Οκτωβρίου. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή, υπάρχει και ένας δυνατός αέρας που τις παρασέρνει, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι του δήμου στον τομέα καθαριότητας να τις κυνηγάνε στη μέση του δρόμου και στα πεζοδρόμια. Οι καταστηματάρχες, προσπαθούν και αυτοί με τη σειρά τους να μαζέψουν κούτες, χαρτόνια και τα υπόλοιπα απομεινάρια του πανηγυριού έξω από το μαγαζί τους και η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα. 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκτός από τα άσχημα που οφείλουμε νομίζω να επισημαίνουμε (εγώ και άλλοι "γκρινιάρηδες"), πρέπει να αναφέρουμε και τα καλά: Το συνεργείο καθαριότητας με επικεφαλής τον κύριο Μουζάκη, πέρασε το απόγευμα από τη γειτονιά μου (η οποία ήταν από τις πιο επιβαρυμένες…) και καθάρισε τα πάντα σε χρόνο dt, αποτελεσματικά, επαγγελματικά και όχι τσαπατσούλικα. Οι γείτονες τους ευχαριστούμε πολύ.

    Οι ενστάσεις μου για το πανηγύρι αφορούσαν τη γενικότερη φιλοσοφία διοργάνωσής του που παραμένει η ίδια εδώ και πολλές δεκαετίες χωρίς καμιά ουσιαστική αλλαγή…

  2. 10.25 ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΛΥΜΜΕΝΗ. ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

  3. Μπραβο για αλλη μια φορα στα συνεργεια καθαριοτητας του δημου και στον κ. Μουζακη που απο το μεσημερι δουλευουν εντατικα για να καθαρισει ολη αυτη η βρωμα και η μποχα.και μιλαμε για πολλους τονους αφου μενω καραισκακη και τα ειδαμε 4 μερες τωρα.Συχγαρητηρια κυριοι και πολλα μπραβο.

  4. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ …ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΟΛΙΣ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ

  5. ρε μην γκρινιαζετε ελεος πια. …!!! βαρεθηκα τη μουρμουρα σας ….. το πανηγυρι ειναι οτι καλυτερο για το λουτρακι γιατι δουλευουν τα μαγαζια και οχι μονο …. σιγα το πραγμα δηλ … οτι δινουν μαχη για τα σκουπιδια …σε καθε ενορια αυτο γινεται μετα απο καθε πανηγυρι ….η μηπως φταινε οι <> οπως παντα ….αυτοι φταινε για ολα …. ε ????

  6. Να είμαστε δίκαιοι…όπως καταγγέλουμε ή υποδεικνύουμε προβλήματα,έτσι και να επιβραβεύουμε,όταν γίνεται κάτι καλό.
    Μπράβο στον κ. Μουζάκη και το επιτελείο του.
    Μακάρι να γίνεται πάντα τέτοια δουλειά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog