Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της ΟΧΕ οι κληρώσεις των Κυπέλλων Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013…

Το παρών έδωσε η ασημένια Ολυμπιονίκης της Αθήνας και χάλκινη του Πεκίνο στο τριπλούν Πηγή Δεβετζή, εκπροσωπώντας τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (ακολούθησε η κλήρωση για Α2 Γυναικών και Β’ Ανδρών).

Στους Άνδρες το μεγάλο ζευγάρι στον 1ο γύρο είναι το Φίλιππος Βέροιας- ΑΣΕ Δούκα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Ποσειδώνας Λουτρακίου- ΧΑΝΘ. Στον δρόμο για τον τελικό η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα, αφού θα παίξει στο γήπεδο της με τον νικητή του ζευγαριού Φίλιππος Βέροιας- Δούκας, ενώ αν προκριθεί θα έχει ξανά την ευκαιρία να αγωνιστεί «σπίτι» της κόντρα στον Διομήδη Άργους στην ημιτελική φάση. Την ευνοϊκότερη κλήρωση είχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος όχι μόνο περνάει χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο, αλλά στα προημιτελικά θα φιλοξενηθεί από τους Πόντιους Κιλκίς και ουσιαστικά αρχίζει τις δυνατές του υποχρεώσεις στα ημιτελικά κόντρα σε ΧΑΝΘ ή Ποσειδώνα Λουτρακίου εκτός έδρας. Βάση της κλήρωσης πάντως το να βρεθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog