Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

- Advertisement -

Μία άνευ λόγου και αιτίας αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο της Κορίνθου καθώς μια μειοψηφία διοικητικών στελεχών αντέδρασε στην αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή . Καλά θα κάνει η κα. Παπανδρέου να ασχοληθεί με τα μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου και να αφήσει στην άκρη τις όποιες πολιτικές της διαφορές . Ίσως δεν την ενδιαφέρει τόσο το ότι οι γιατροί είναι 5 πέντε μήνες απλήρωτοι , οι μίζες , τα φακελάκια οργιάζουν , δεν υπάρχει φαρμακευτικό υλικό και όλα αυτά εις βάρος του Έλληνα πολίτη . Από τη στιγμή που η κα. Παπανδρέου ανέλαβε τη διοίκηση του Νοσοκομείου , τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο . Ήδη από τις 16 Αυγούστου οι ειδικευόμενοι γιατροί προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας , ενώ από Δευτέρα θα πράξουν το ίδιο και οι ειδικευμένοι γιατροί .
Τέλος ζητάμε από την κα. Παπανδρέου να μας απαντήσει ΓΙΑΤΙ απέλυσε σήμερα το μεσημέρι τον εργαζόμενο στον τομέα ασφαλείας ( security ) του Νοσοκομείου Κορίνθου._

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …Τέλος ζητάμε από την κα. Παπανδρέου να μας απαντήσει ΓΙΑΤΙ απέλυσε σήμερα το μεσημέρι τον εργαζόμενο στον τομέα ασφαλείας ( security ) του Νοσοκομείου Κορίνθου. Πω! πω! τι μυαλό διαθέτουν αυτά τα παιδιά; Η Δ/ντρια του Νοσοκομείου απέλυσε security(μήπως ήταν Αλβανός;) σε λίγο θα πούν ότι απέλυσε τον καντηλανάφτη του Απ. Παύλου, τον φροντιστή της ΠΑΕ Κόρινθος,εναν ελεγκτή του ΚΤΕΛ και τον DJ του Cocoon! Μπράβο δύναμη η κα Δ/ντρια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog