Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δήμαρχε, Κώστα Λογοθέτη, ΤΩΡΑ είναι η ΩΡΑ

- Advertisement -

Αυτές τις δύσκολες μέρες που όλοι λίγο – πολύ ζούμε, η σκέψη μας πρέπει να είναι σε εκείνους που δοκιμάζονται περισσότερο από όλους. Τους οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας. Οι μέρες είναι δύσκολες για τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις βασικές του υποχρεώσεις. Τώρα, είναι επιβεβλημένο να δείξει ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, το κοινωνικό του πρόσωπο…

Με αφορμή ένα άρθρο του loutrakiblog.gr για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι αστέγων που ζήτησε και πήρε βοήθεια από έναν γιατρό (δείτε εδώ), τα σχόλια που ήρθαν στο loutrakiblog.gr για άλλη μια φορά δείχνουν ότι σε μια πόλη 10.000 κατοίκων, κανείς δεν είναι άγνωστος.

Ένας ανώνυμος αναγνώστης έγραψε: Το συγκεκριμένο ηλικιωμένο ζευγάρι, μετά από πληροφόρηση μου από ανθρώπους της Δημοτικής αρχής, έχει διωχθεί απο συγγενικό τους πρόσωπο και δεν έχουν στέγη. Όλο το καλοκαίρι κοιμόταν σε διάφορες καφετέριες του Λουτρακίου και περιφέρονταν με μία βαλίτσα στο χέρι… Γνωρίζει κανείς αν έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου?


Ένας δεύτερος αναγνώστης, έγραψε: Όσοι τους βλέπαμε το καλοκαίρι να περιφέρονται τους δίναμε κάτι να φάνε, αλλά τώρα που είναι και χειμώνας καλό είναι να επιληφθεί ο Δήμος.

Πολλοί θα πουν “μα καλά, τόσα και τόσα παιδιά μένουν άνεργα και άστεγα, τους ηλικιωμένους θα προσέξουμε;”. Αυτός, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι ένας σωστός συλλογισμός. Γιατί; Μα πολύ απλά: Θα πρέπει να τους προσέξουμε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, θέσης, μόρφωσης κτλ.

Καλώ προσωπικά τον δήμο να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και να οργανωθεί για τέτοιες περιπτώσεις είτε με τη δημιουργία ενός χώρου παροχής τροφής και στέγης είτε με τη συνεργασία επαγγελματιών της περιοχής με την αρωγή του δήμου. Εννοείται ότι το loutrakiblog.gr, θα παραμείνει στη διάθεση οποιουδήποτε για να προβάλει και να βοηθήσει ποικιλοτρόπως ένα τέτοιο εγχείρημα. Αρκεί ο δήμος και η πόλη να έχει τη διάθεση…

Ευχαριστώ όσους με τα σχόλιά τους, έδειξαν την πραγματική διάσταση του θέματος
alex

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΛΕΞ…ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ…ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ..ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ….ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….
    Υ.Γ. ΑΥΡΙΟ ΤΟ Δ. Σ…ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ ????????????

  2. Έχω ένα πρόβλημα υγείας και δεν θα μπορέσουμε να το μεταδώσουμε. Θα υπάρχει ενημέρωση όμως σίγουρα. Αν θεωρείς κάτι σημαντικό, πες το μας για να το μεταφέρουμε υπό μορφήν είδησης.

    Υ.Γ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια.

  3. Όχι μόνο ο Δήμαρχός σας αλλά και ο παπας σας που διαφημίζατε τόσο πολύ που μοίραζε τσάντες με τρόφιμα σε απορπους παρουσία κάμερας και φωτ/κης μηχανης! (καλά πήγε το πανηγύρι επί τρεις ημέρες νομίζω).

  4. Τι να κάνει ο καημένος ο παπάς για να πείσει επιτέλους τη δημοτική αρχή να δώσει όσα έταξε στο φιλόπτωχο ταμείο? Έβαλε την κάμερα μήπως και φιλοτιμηθεί κανένας!!! Αλλά ….μάταια!

  5. ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…

  6. Ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που μπορεί να κάνει για την Έλλαδα και των Ελληνικό λαό είναι να παραιτηθεί μόνο έτσι θα σωθούμε αλλά δεν το κάνει γιατί είναι πολλά τα λεφτά

  7. Να μην περιμένουμε τι θα κάνη ο Δήμαρχος,ο παπάς,το καζίνο,η ΜΟΤΟΡ-ΟΙΛ και δεν ξερω ποιός άλλος,εμείς δεν πρέπει να κάνουμε κάτι?Υπάρχη και ποιό παλιά πρόταση για να μαζέψουμε ρούχα,τρόφιμα και ότι αλλο μπορή να προσφέρη ο καθένας απο εμάς.Μιχάλη και υπόλοιπα παιδιά του Loytraki blog κάντε την αρχή για να φτιάξουμε μια ομάδα αλληλεγγύης μέσα απο το blog.Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά αξίζη τον κόπο,ασ μην είμαστε μόνο λόγια και απαιτήσεις ας δείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε.BOMP-FIS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog