Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αναλαμβάνεις το πολιτικό κόστος; Οκ καθαρίσαμε

- Advertisement -

Αυτή η καραμέλα με το “πολιτικό κόστος” πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, έτσι δεν είναι;…

Όταν ήταν ο Κωστάκης Πρωθυπουργός πχ, έγινε το σκάνδαλο με τα ομόλογα και δήλωνε με στόμφο “αναλαμβάνω το πολιτικό κόστος”. Τα λεφτά που έχασε ο κοσμάκης, θα τα φέρει πίσω το πολιτικό κόστος που ανέλαβες ρε; Όχι βέβαια, το πολιτικό κόστος σημαίνει απλά ότι δε θα βγεις στις επόμενες εκλογές και θα κάνεις διακοπές μια ζωή.

Φυσικά το εκάστοτε πολιτικό κόστος, δεν το επικαλέστηκε μόνο ο “Καταλληλότερος”. Είναι η καραμέλα της πολιτικής. Δεν πάει να χρεοκοπήσει ένα ολόκληρο έθνος, να ψάχνει ο κόσμος φαγητό στους κάδους απορριμάτων και να έχουμε περισσότερες αυτοκτονίες από τη Νορβηγία, αν αναλάβεις το πολιτικό κόστος, είσαι καλυμμένος.
Τώρα έχουμε το Βαγγέλα το Μεϊμαράκη. Ξέπλυνε λένε, 10 εκατομμύρια ευρώ μαύρου χρήματος. Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην πολιτική του ζωή; Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Βουλής. Ήδη να φανταστώ, ένα αίσθημα ικανοποίησης και δικαιοσύνης, σας διακατέχει.

Αν είναι, να αναλάβουν και όλοι οι δανειολήπτες το οικονομικό κόστος, ή το κόστος της ηλιθιότητας και να τελειώσει η υπόθεση οφειλών προς τις τράπεζες. Καλή φάση να κάνεις ο,τι μαλακία σου κατέβει και να τη βγάζεις καθαρή ε;

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog