Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Καλύτερα να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ» λέει ο Σλοβάκος πρωθυπουργός

- Advertisement -

«Δεν πληροί τους αναγκαίους όρους» ανέφερε ο Ρόμπερτ Φίκο….

Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίκο τάχθηκε υπέρ μιας «ελεγχόμενης εξόδου» της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
«Δεν πιστεύω ότι η Ελλάδα πληροί ακόμη τους αναγκαίους όρους», δήλωσε ο ίδιος στη σλοβακική τηλεόραση. Αλλά και για άλλες νοτιοευρωπαϊκές χώρες, όπως είπε, θα είναι δύσκολο να τηρήσουν τους ρυθμούς των περικοπών για τις οποίες έχουν δεσμευτεί. «Μία, ίσως δύο χώρες δε θα παραμείνουν στην ευρωζώνη» ανέφερε.
Κατά τα άλλα, η Σλοβακία υπήρξε η μόνη χώρα της ευρωζώνης που δε συμμετείχε στην οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα. Κι αυτό για λόγους «οικονομικής δικαιοσύνης»: Ένας Σλοβάκος πολίτης κέρδιζε το 201 κατά μέσο όρο 14.000 ευρώ ετησίως, τη στιγμή που οι Έλληνες κερδίζουν κατά μέσο όρο, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΔΝΤ, 21.000 ευρώ.

*tovima.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog