Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

”Δημοσιογραφικός” πόλεμος συμφερόντων στην Κορινθία

- Advertisement -

Έκτακτο ανακοινωθέν:Σε θέση μάχης βρίσκονται πλέον οι δημοσιογραφικοί οργανισμοί(!) της Κορινθίας και η αιτία δεν είναι άλλη από την προίκα της περιφέρειας !
Από την μία πλευρά είναι αυτοί που έχουν βάλει χέρι στην προίκα και από την άλλη αυτοί που δεν έχουν μασουλήσει ακόμα τίποτα…

Όσοι πίστευαν ότι με την έκρηξη του διαδικτύου,την απίστευτη οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα,την παρουσία της Τρόικας στην Ελλάδα(που δρα ως μπαμπούλας)και την γενικότερη αλλαγή που ΈΠΡΕΠΕ να είχε έρθει στις σχέσεις πολιτικών και ΜΜΕ θα υπήρχε διαφάνεια,,,ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.

Δυστυχώς το πάρτι συνεχίζεται και μπορεί τώρα να είναι ακόμα πιο μεγάλο.

Το παρήγορο είναι ότι από κει που οι δημοσιογραφικοί γίνγαντες(!)έλεγχαν τα πάντα 2 χρόνια πριν ως προς την ενημέρωση, τώρα έχουν πέσει τόσο πολύ σε επισκεψιμότητες που σε λίγα χρόνια μόνοι τους θα τα γράφουνε, μόνοι τους θα τα διαβάζουνε.Παρ’όλ’αυτά οι πολιτικοί παλαιάς κοπής δείχνουν ακόμη προσκολλημένοι μαζί τους, άγνωστο γιατί..Μήπως επειδή είναι ίδιοι;;

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι η επιμονή τους να αυτοαποκαλούνται έντιμοι και πιστοί υπηρέτες της σωστής ενημέρωσης του πολίτη όταν όλοι στην Κόρινθο και όχι μόνο, πολλά χρόνια τώρα γνωρίζουν ότι τους τα στάζουν διάφοροι πολιτικοί και μεγάλες εταιρείες του νομού για να κάνουν παιχνιδάκια.Δεν πειράζει, ίσως κάποια στιγμή από το πολύ πες-πες το πιστέψουν και οι ίδιοι και αλλάξουν συμπεριφορά..

mifi 

ΥΓ:Θεωρώ ανόητη και χαζή την λασπολογική επίθεση που έγινε στον Γιάννη Στεφανή  από τον γνωστό λάκη,όταν όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένας μάχιμος φωτορεπόρτερ χωρίς ποτέ να έχει δώσει δικαιώματα και είναι άξιος συγχαρητηρίων για την δουλειά που κάνει τόσο στην τηλεόραση όσο και στο korinthostv.blogspot.gr.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ λακηδες ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΓΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ…..Χ.Α.

  2. Μιχάλη και κάποια νέας κοπής κομματικά στελέχη χρησιμοποιούν το διαδίκτυο αλλά με παλιάς κοπής μέθοδο και μυαλό , να γνωρίζουν ότι πάντα θα συναντούν κάποιον "αίλουρο" μπροστά τους …

    Το διαδίκτυο μπορεί να είναι ανώνυμο αλλά έχει την ιδιότητα να ακυρώνει και την ανωνυμία μερικές φορές .

    Δεν κρύβεται η ψυχή του καθενός πίσω από ένα nikname , ίσα ίσα εκεί φανερώνεται …

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  3. Πάλι εκτός θέματος είσαι Πάνθηρα,με λυπείς αφάνταστα όταν οι εμμονές σου καπελώνουν την δημιουργική σου σκέψη και βάλλεις κατά ενός συνεργάτη μας με τόση συχνότητα.Αλλά επειδή τα εν οίκω δεν ενδιαφέρουν τους αναγνώστες θα τα πούμε μέσω fb.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog