Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα “μαζεύει” και η ΦΑΓΕ από Ελλάδα

- Advertisement -

Ύστερα από την εσωτερική αναδιάρθρωση του ομίλου ΦΑΓΕ, που ανακοινώθηκε την 1η Οκτωβρίου στο επενδυτικό κοινό, η εταιρεία αποφάσισε να δώσει έμφαση στην παγκόσμια αγορά… Έτσι προέκυψε μια νέα εταιρεία η FAGE International SA, με έδρα το Λουξεμβούργο που ελέγχεται από τους Ιωάννη και Κυριάκο Φιλίππου και είναι η μητρική εταιρεία για το σύνολο των υπολοίπων δραστηριοτήτων του ομίλου.

Στην ελληνική αγορά θα δραστηριοποιείται η θυγατρική ΦΑΓΕ Dairy Industry (πρώην μητρική του ομίλου) ενώ για την εξωτερική αγορά τα ηνία αναλαμβάνει η FAGE Luxembourg S.a.r.l , θυγατρική με έδρα το Λουξεμβούργο.

Ο διευθύνων σύμβουλος Αθανάσιος Φιλίππου δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης η οποία βασίζεται στην ελληνική μας κληρονομιά ενώ μας βοηθά να ανταγωνιστούμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην παγκόσμια αγορά. Η παγκόσμια ζήτηση για τα προϊόντα μας συνεχίζει να αυξάνεται και είμαστε έτοιμοι να επωφεληθούμε από τις εξελίξεις στην αγορά στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική και όπου αλλού μπορεί να προκύψει”.

 
*newpost
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog