Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Μια σημαντική τριπλή συνεργασία

- Advertisement -

Μεταξύ ΑΟ Ποσειδών Χάντμπολ, ΑΟΛ και ΠΑΕ Κόρινθος…

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΟ Ποσειδών χάντμπολ

Το τμήμα μας σε συνεργασία με τον ΠΑΟ Λουτράκι δίνουν την ευκαιρία στους κατόχους κάρτας διαρκείας/ μελών των δύο τμημάτων ποδοσφαίρου και χάντμπολ, να έχουν την δυνατότητα να βλέπουν ΟΛΟΥΣ τους αγώνες των δύο ομάδων ΔΩΡΕΑΝ
 Η αρχή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα ( Σάββατο 13/10), στα εντός έδρας παιχνίδια των δύο ομάδων

  Οι οράνιε αγωνίζονται εναντίον του Εθνικού Ξυλοκέριζας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής στις 16:00 μ.μ.
  Ο Α.Ο Ποσειδών υποδέχεται την πρωτοπόρο Α.Ε.Κ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής στις 19:00 μ.μ.

Συνεργασία και με την ΠΑΕ Κόρινθος

  Το τμήμα μας σε συνεργασία με την ΠΑΕ Κόρινθος δίνει την δυνατότητα στους κατόχους διαρκείας της ομάδας της Κορίνθου να έρθουν και να παρακολουθήσουν τον εξαιρετικά δύσκολο αγώνα μας με την ΑΕΚ, ΔΩΡΕΑΝ.

 
 Πρέπει
να γεμίσει το γήπεδο και να ενισχύσουμε με την παρουσία μας και το
χειροκρότημα μας τους αθλητές μας, για την πολύ δύσκολη αποστολή που
έχουν.

Πριν την έναρξη του
παιχνιδιού το Σωματείο μας θα βραβεύσει τους δύο αθλητές της ΑΕΚ, Αλβανό
Αλέξη και Μπαλωμένο Σπύρο για την προβολή τους αθλήματος μας στο εξωτερικό και την γενικότερη προσφορά τους στο άθλημα.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο το Σάββατο 13/10 και ώρα 19:00μ.μ. για να ενισχύσετε την προσπάθεια των παικτών της ομάδας μας..
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θέλετε εκεί στο χάντμπωλ να φέρετε τον ''''κόσμο'''' του ποδοσφαίρου στο κλειστό γυμναστήριο?θέλετε να πηγαίνουμε στο κλειστο να ακούμε να βρίζουν μάνες,να βλέπουμε επεισόδια με διαιτητές?το ποδοσφαιρο και η βρωμια του να μεινουν μακρια απο το γαλανόπουλος

  2. Πολυ σωστη αποψη.!!! Με τα κολπα αυτα,δεν μαζευεται κοσμος.Οποιος θελει να δει χαντμπωλ,θα'ρθει να δει. Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο????

  3. Αυτός που βρίζει μάνες, πάει σε όλα τα αθλήματα από μόνος του. Επειδή είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι συνεργασίες, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον εμπνευστή της ιδέας και σε όσους συναίνεσαν στην υλοποίησή της και να ευχηθώ στην ομάδα του Ποσειδώνα, κάθε επιτυχία στον (ευχάριστα) δύσκολο αγώνα της.

  4. Η μονοδιάστατη άποψη ότι εμείς που πηγαίνουμε στο κλειστό γυμναστήριο είμαστε καλά παιδιά και όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο είναι βρωμιάρηδες και άθλιοι δεν μπορώ να την αποδεχτώ.
    Ο σκοπός της συνεργασίας ήταν μια αμοιβαία προσφορά προς τους φιλάθλους των δύο τμημάτων ώστε να μπορούν οι ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ και όχι μόνο να μπορούν να βλέπουν τα παιδιά τους και τους φίλους τους.
    Αγαπητοί φίλοι μου, έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό από το 1985 πρώτα στο βόλεϊ με αείμνηστο Μητρογιάννη Ν., με τον κύριο Πανταζή Λευτέρη και άλλους αθλητές τότε στο κλειστό χώρο του Γυμνασίου.
    Στην συνέχεια ασχολήθηκα με το χάντμπολ. Μήπως νομίζει κανείς ότι επειδή ασχολήθηκα με το χάντμπολ μιλάω μόνο για το χάντμπολ; Λάθος… Μιλάω για το ποδόσφαιρο μιλάω για Μπάσκετ μιλάω για όλα τα αθλήματα και όσα μπορώ να παρακολουθώ. Μήπως έχω κάποια ταμπέλα και δεν το γνωρίζω;
    Αυτό που με ενοχλούσε συνέχεια ήταν η έχθρα που καλλιεργούσαν τα σωματεία και τα τμήματα εναντίον άλλων. Το αποτέλεσμα ήταν να περνάει από γενιά σε γενιά αυτό το μίσος και η έχθρα μέσα από τους αθλητές και να διαιωνίζεται. Εμείς είμαστε καλύτεροι, οι άλλοι είναι ξεφτίλες, εμείς είμαστε η πιο ιστορική ομάδα οι άλλοι ποιοι είναι;, εμείς έχουμε τα περισσότερα παιδιά οι άλλοι δεν έχουν.. και άλλες τέτοιες σκέψεις.
    Τελικά τι κερδίσαμε ως κοινωνία και ως Δήμος; Να σας πως την ταπεινή μου άποψη. Απολύτως τίποτα. Μόνο διχόνοια και απαξίωση έχουμε λάβει.
    Από την θέση που έχω αυτή τη στιγμή στον σύλλογο μου, δεν μπορώ να συνεχίσω αυτό το λάθος και αυτό τον τρόπο σκέψης φίλοι μου.
    Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να διορθώσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα τα λάθη των παλαιοτέρων από εμάς. Όσο μπορέσουμε και ότι καταφέρουμε.
    Εμείς έχουμε την δυνατότητα την φετινή χρονιά να είμαστε στην Α1 Εθνική κατηγορία στο χάντμπολ και να παίζουμε με ιστορικούς συλλόγους όπως είναι η ΑΕΚ, Ο ΠΑΟΚ, Τα εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑΣ, ο Διομήδης, ο Φίλιππος Βέροιας, το Κιλκίς, η ΧΑΝΘ, ο Φοίβος Συκεών, ο Αερωπός Έδεσσας και άλλες ομάδες που έχουν γράψει ιστορία με κατάκτηση Κυπέλων και πρωταθλημάτων στο πάνθεον του Χάντμπολ σε όλες τις βαθμίδες των ηλικιών.
    Γιατί λοιπόν να μην έχουν την δυνατότητα ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ από όλα τα ΑΘΛΗΜΑΤΑ να δουν ομάδες που θα παίξει μια ομάδα από τον τόπο μας;

    `Α Μέρος.

  5. Ο ΠΑΟ Λουτράκι είναι τώρα που μιλάμε στην πρώτη θέση στην Α1 Κατηγορία Κορινθίας και είναι στην πρώτη θέση με τον Ατρόμητο. Είναι κακό να τον ενισχύσουμε ως φίλαθλοι;
    Ο αθλητισμός πιστεύω ότι είναι κοινός είτε αυτό είναι ποδόσφαιρο είτε είναι χάντμπολ είτε είναι πινγκ πονγκ είτε είναι κολύμβηση είτε είναι στίβος. Ο αθλητισμός ενώνει, οι άνθρωποι χωρίζουν.
    Γιατί να είμαστε χωρισμένοι; Γιατί να μην αλλάξουμε το κατεστημένο στην πόλη μας.
    Σας αρέσει να παραμείνουμε στα ίδια λάθη; Σας αρέσει να καλλιεργούμε στα παιδιά την δική μας πικρία ή μισαλλοδοξία;
    Λάθη ίσως γίνουν αλλά θα γίνουν από έναν ή δύο πρόσωπα. Αυτό δεν θα είναι απαγορευτικό για τους υπόλοιπους να ασχοληθούν και να συνεργαστούν.
    Εγώ προσπαθώ να κοιτάξω το μέλλον και να καλλιεργήσουμε από την δική μου την πλευρά όσες κινήσεις πρέπει να γίνουν ώστε να υπάρχει ανταπόκριση από τους φίλαθλους.
    Και ο αγώνας που γίνεται ώστε να έρθει περισσότερος κόσμος στα γήπεδα είναι για τους ίδιους τους αθλητές.
    Όποιος έχει παίξει και έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό ξέρει και με καταλαβαίνει ότι ο αθλητής θέλει τον κόσμο δίπλα του. Δεν κοιτάει εάν είναι του Ποδοσφαίρου ή του Χάντμπολ ή του Στίβου ή της Κολύμβησης ή του Μπάσκετ ή του Βόλεϊ ή όποιου άλλου αθλήματος είναι.
    Τον νοιάζει να είναι γεμάτη η κερκίδα και να τον χειροκροτεί όταν το χρειάζεται και να τον βοηθάει όταν πάλι το έχει ανάγκη. Να τον επιβραβεύουν στις σωστές επιλογές του και να του δίνουν κουράγιο στις άστοχες επιλογές του.
    Όσο για την συμπεριφορά των φιλάθλων δεν μπορώ να τους χωρίσω σε καλούς και κακούς.
    Σίγουρα στο ποδόσφαιρο έχουν δοθεί στο παρελθόν πολλά δικαιώματα από ΟΠΑΔΟΥΣ.
    Στο Λουτράκι και στην ευρύτερη περιοχή δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι οργανωμένο σε ΟΠΑΔΙΚΟ επίπεδο, που να δημιουργεί προβλήματα.
    Αντίθετα έχουμε φιλάθλους που με αυτή τη συνεργασία προσπαθούμε να τους δώσουμε την δυνατότητα να δουν παιχνίδια που ίσως να μην μπορούσαν να το πράξουν διαφορετικά.
    Γιατί λοιπόν να μην το προσπαθήσουμε; Γιατί να μην χτίσουμε σε ένα καλύτερο περιβάλλον αλληλεγγύης και υποστήριξης στις ομάδες της περιοχής μας. Τι στο καλό μας χωρίζει ρε παιδιά;
    Δηλαδή σε μια πόλη των 10000 κατοίκων δεν έχουμε μια μάζα φιλάθλων της τάξης του 10% που να μπορεί να βλέπει και να στηρίζει τα παιδιά τους; Μήπως αυτό δεν συμβαίνει γιατί νιώθουν άβολα με τις επιλογές και την στάση των σωματείων; Γιατί να εμπλακεί ο κόσμος στις διαφορές που έχουν καλλιεργήσει κάποιοι άνθρωποι; Γιατί να φοβάται ο κόσμος να συμμετέχει ως αγνός φίλαθλος μην..σταμπαριστεί ως χαντμπολικός ή ως ποδοσφαιρικός ή ως Μπασκετικός ή ως …μπλα μπλα μπλα!! Και το αποτέλεσμα το βλέπουμε….. ΑΔΕΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ.
    Μήπως πιστεύει κανείς ότι στο κλειστό δεν πέφτουν τα… πρωτοβρόχια ή οι αψιμαχίες προς τον διαιτητή ή διαιτητές; Απλά επειδή είναι κλειστός χώρος και εκτίθεσαι περισσότερο από ότι σε ένα ανοικτό γήπεδο προσέχεις λίγο περισσότερο.
    Β` Μέρος.

  6. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον αγώνα που κάνουν ΟΛΑ τα σωματεία για να υπάρχει αθλητισμός στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΑΣ και όχι στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!
    Και το πιο ανώδυνο αλλά συνάμα και πιο ουσιαστικό είναι η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα σε όλα τα αθλήματα. Το χειροκρότημα θα δώσει την δύναμη στα παιδιά μας να παλέψουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους για να μας δώσουν την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση ότι κάτι καλό γίνεται στον τόπο μας και από τα ίδια μας τα παιδιά.
    Και πιστέψτε με ότι τα παιδιά θα νιώσουν καλύτερα όταν θα ακούσουν το ζεστό χειροκρότημα μας.
    Εμείς κάναμε μια επιλογή. Εάν την πιστεύετε στηρίξτε την. Εάν όχι μην την ειρωνευόσαστε.
    Δείξτε μας που είναι το λάθος και νομίζω ότι μας γνωρίζετε οι περισσότεροι και θα αναγνωρίσουμε το λάθος μας. Δεν είμαστε κλειστοί στον διάλογο.
    Για να μην ξεχνιόμαστε… ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 19:00!!!!! και νωρίτερα στις 16:00 με τον ΠΑΟ Λουτράκι με τον Εθνικό Ξυλοκέριζας.

    Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο… αλλά είναι μέσα από την καρδιά μου.

    Μπεκιάρης Παναγιώτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog