Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λουτράκι:Βρήκανε το συμπολίτη μας που αγνοούνταν

- Advertisement -

Βρέθηκε ο 30χρονος συμπολίτης μας που αγνοούνταν από το μεσημέρι…
Ο 30χρονος μουσικός ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της κηδείας του πατέρα του και βρισκόταν αναίσθητος για πολλές ώρες στο περιφερειακό δρόμο Λουτρακίου.Φωτογραφίες του αναίσθητου 30χρονου είχε δημοσιεύσει το απόγευμα το lcitynews.blogspot.gr αλλά άγνωστο γιατί, παρέμεινε επί ώρες στο σημείο αφού η αστυνομία Λουτρακίου δεν μπορούσε να τον βρεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, τον 30χρονο συμπολίτης μας μεταφέρουν αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο Κορίνθου δυο καλοί του φίλοι με το προσωπικό τους αυτοκίνητο αφού το ασθενοφόρο δεν είχε έρθει.Η κατάσταση της υγείας του συμπολίτη μας ύστερα από  εξέταση ιατρού που έσπευσε στο σημείο, κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.
Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά για τον 30χρονο μουσικό..

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απάντηση στον 1:10 : Τι να περιμένουμε . Πήγαμε από το αστυνομικό τμήμα, τους είπαμε το σημείο ,μας είπαν το ξέρουμε το μέρος και θα πάμε .Που να φανταστούμε ότι σε ένα μονοπάτι που ήταν αδιέξοδο δεν θα το έβρισκαν!

  2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΕΝΤΑΥΡΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΤΑΜΠΙ?ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ.ΗΘΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΡΩΤΑΓΑ ΝΑ ΜΑΘΩ.
    1.10ΠΜ

  3. Το είναι ηθικό και τι όχι αστό να το κρίνει μόνο ο Θεός.
    Και το τι έκανα εγώ , εσύ δεν το ξέρεις αλλά μόνο εγώ…
    Όπως και να έχει το θέμα πες το τύχη πες συγκυρία, πάλι από εμένα βρέθηκε ο "Ταμπι" ,γιατί να σου υπενθυμίσω δεν το βρήκα εγώ αρχικά. Και σώθηκε χάρη στους φίλους του.

    Αυτό μετράει και εκεί πρέπει να σταθούμε.
    Ευχαριστώ το συγκεκριμένο blog που μου έδωσε το βήμα να απαντήσω και από εδώ!

  4. λοιπόν,επειδή το συγκεκριμένο άτομο είναι προσωπικός φίλος,να πω συγχαρητήρια στα παιδιά από το Lcity news (αν και λάθος ο τρόπος που λειτούργησε αυτός/η που τράβηξε την φωτογραφία…όταν έχουμε περιστατικό με άνθρωπο να κινδυνεύει,καλούμε αστυνομία και μένουμε παρόντες γιανα δώσουμε πληροφορίες…)…αν όμως δεν υπήρχαν τα παιδιά και ο Λουτρακιώτης γιατρός Θάνος Γιαννουλάκης (ένα παιδί που τιμάει την πόλη μας και θεωρώ τιμή που τον έχω συμπατριώτη) να ενδιαφερθεί και να δώσει τις οδηγίες για να τον πάμε με αυτοκίνητο στο νοσκομείο,ο φίλος μας θα ήταν απλά νεκρός…δεν αναφέρω τα ονόματα των τριών φίλων που έψαξαν και τον γλιτώσαμε,γιατί ξέρω ότι δεν το έχουν ανάγκη…άλλωστε,τ οχρέος μας κάναμε…ένα έχω να πω μόνο…λίγη ανθρωπιά ρε,για τους διπλανούς μας…θα κλαίγαμε ένα παιδί,για τα γαμημένα τα ναρκωτικά…φίλε Θάνο,επέτρεψε μου να σε αποκαλώ έτσι(το θεωρώ τιμή),πραγματικά τιμάς το λειτούργημα σου…

  5. Μι φι δεν τα λες σωστά τα πράγματα δεν ήταν σε αυτή την κατασταση επειδή έχασε τον πατερα του….αλλα από την πρεζα..μην ντρεποσαστε να το λέτε..οπως είναι σε αυτή την κατασταση πολλοί άλλοι λουτρακιωτες..μεγαλο πρόβλημα εδω και παρα πολλά χρόνια…

  6. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ Κ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ !!ΑΜΕΣΑ!! ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Κ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΕΙ!!
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Ο ''ΤΑΜΠΙ'' ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ!!ΑΠΟ ΤΙΣ 18:30 ΕΩΣ ΤΙΣ 23:00 Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ''ΕΨΑΧΝΕ''ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΚΙ!!
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ Κ ΣΩΘΗΚΕ Ο ''ΤΑΜΠΙ'' ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Κ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΥΑΛΟ!!

  7. Αφαιρέστε τη φωτογραφία από την ανάρτηση διαχειριστές και συμπολίτες. Λίγος σεβασμός για το παλικάρι και φίλο σας / μας. Άλλωστε δεν εξυπηρετεί σε τίποτα επι της ουσίας παρα μόνο για περαιτέρω σούσουρο. Φιλικά / Ε.

  8. @ 4:21
    Δεν γνωρίζω αν είναι όπως τα λες τα πράγματα, αλλά θα ήθελα να ήξερα αν ήσουν στη θέση του παιδιού κατά πόσο θα σου άρεσε να έβλεπες το σχόλιό σου… Από που κι ως που θα βγεις εσύ και θα γράψεις για το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του? Αν ο ίδιος θελήσει ποτέ να πει κάτι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Εσύ δικαιούσαι να μιλάς για τον εαυτό σου. Βγες τώρα και γράψε τα άπλυτά σου σε σχόλιο!!!

  9. Ολα καλά, αλλά αυτή η ανάρτηση(και η άλλη παραπάνω) σε τι εξυπηρετεί; σε τίποτα επι της ουσίας ; Εκτός από διαφήμιση (Μετά λέτε σαρκοβόρα τους άλλους!ΜΜΕ)

  10. 1:41μμ,η φωτογραφία άλλαξε,
    4:30μμ,σε ενημερώνω ότι από κάποια στιγμή και ύστερα είχαν σπάσει τα τηλέφωνά μας και προσπαθούσαμε να δούμε που είναι ο Τάμπι.Μιλάμε για γύρω στις 9:30 το βράδυ μέχρι την ώρα που βρήκανε τον αγνοούμενο.Αν τώρα εσύ βλέπεις ότι το κάναμε για διαφήμιση,,πιθανόν τώρα να είναι νύχτα και να χιονίζει.Εγώ θα στο αλλάξω;;

  11. Δεν ξατάλαβες τι εννοούσα διαφημιση! και απαντάς:πιθανόν τώρα να είναι νύχτα και να χιονίζει.Εγώ θα στο αλλάξω;;
    Πάντως αλλάξατε την φωτο κάτι είναι και αυτό!'Οπως νομίζεις!

  12. @kentauros

    Λίγο περίεργο πάντως που άλλαξες το κείμενο του άρθρου σου…χθές έλεγες οτι τον παρέλαβε ασθενοφόρο ενώ σήμερα ως δια μαγείας άλλο άρθρο διαβάσαμε…Περιεργα πραγματα συμβαίνουν….

  13. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ "ΔΥΝΑΤΟΣ" ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ…
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΛΙΟΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΥΣ ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΑΚΡΥΑ..
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog