Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παρατείνεται το θρίλερ με τα εργασιακά – Μικρό “παράθυρο” άφησε ο Κουβέλης στον Βενιζέλο εάν υπάρξουν νέες βελτιώσεις από την τρόικα

- Advertisement -
Παρά την αναφορά του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα ότι το πακέτο έχει κλείσει και έχει επιτευχθεί συμφωνία με την τρόικα, μετά την υποχώρησή της στα εργασιακά ζητήματα…

φαίνεται πως δεν συμφωνούν όλοι στον κυβερνητικό συνασπισμό με αυτό και αυτό μπορεί να πυροδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις κυρίως όταν έρθει η ώρα της υπερψήφισης των μέτρων.

Νέα «μεσολαβητική» προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει απόψε συμφωνία μεταξύ των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ανέλαβε σήμερα το βράδυ ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, συνομιλώντας τηλεφωνικά τόσο με τον πρωθυπουργό, όσο και με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Κουβέλης ανέφερε στον κ. Βενιζέλο ότι η Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ είναι αδύνατο να ψηφίσει τα εργασιακά. Άφησε, πάντως, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανοιχτή κάποια χαραμάδα να τα ψηφίσει, σε περίπτωση που υπάρξει περαιτέρω βελτίωση.
Ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον κ. Σαμαρά για τη συνομιλία του με τον κ. Κουβέλη. Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν να συνεχίσουν την προσπάθεια ώστε να υπάρξει συμφωνία.
Ωστόσο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα από την Πέμπτη, καθώς ο κ. Βενιζέλος αναχωρεί το πρωί για τις ΗΠΑ. Πάντως, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προτίθεται να συνεχίσει τις προσπάθειές του μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών από εκεί που θα βρίσκεται.
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog