Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κατάπτυστο δημοσίευμα δυσφημίζει το νερό Λουτρακίου!

- Advertisement -

Το είχαμε γράψει εδώ και δυστυχώς επαληθευόμαστε στις προβλέψεις που είχαμε κάνει.Όσο κωλυσιεργούμε και αφήνουμε στο απυρόβλητο κύκλους συμφερόντων που ”χτυπάνε” το μέγιστο αγαθό που μας χάρισε η φύση,το νερό μας,η κατάσταση θα γίνεται χειρότερη…

Η γκεμπελική τακτική που εφαρμόζεται από τους κύκλους αυτούς,πες πες και στο τέλος κάτι θα μείνει, θα στιγματίσει για πάντα το νερό Λουτρακίου με πολύ δυσάρεστες εξελίξεις για το μέλλον του τόπου.

Η πρόταση που είχαμε κάνει στις 18 Σεπτεμβρίου είναι να αντιμετωπίζονται  με στρατιές δικηγόρων και πλήθος αγωγών και μηνύσεων όσοι προσπαθούν να δυσφημίσουν το νερό Λουτρακίου.Άραγε μετά από αυτό το δημοσίευμα θα ξυπνήσουν κάποιοι;;

Δείτε τι γράφει το sofokleousin.gr για να καταλάβετε τι παιχνίδια παίζονται στην πλάτη μας με τέτοια έγκυρα(!) ρεπορτάζ..

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την Κυριακη η εφημεριδα Θεμα ειχε ολοσελιδο αφιερωμα για το νεροτου Λουτρακιου.Δεν εχει σχεση αν μιλουσε για Σχινο το ιδιο πραγμα εινα/Οι μαγκες εκει στο Σχινο κοντευουννα τιναξουν την οικονομια του Δημου Λουτρακιου στον αερα.Το Σχινο καλα τον κατεστρεψαν για παντα αλλα μαζι καταστρεφουν ολοι την περιοχη.Αλλα δεν φταινε μονο αυτοι φταιει και ο Δημος που τους αφηνει.Λενε παντως οτι καποιος απο τους τζαμπα μαγκες εκει στο Σχινο κραταει το Λογοθετη στο χερι ,για να δουμε τι θαγινει.

  2. Παπαγάλοι του ΔΗΜΆΡΧΟΥ, δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό που θέλετε να προστατεύσετε και ομοίως όλοι μας, δεν το χειρίζεται σωστά και αποτελεσματικά ο αρμόδιος που λέγεται Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.Ο κάθε πολίτης δεν έχει μηχανισμούς ελεγκτικούς και είναι αυτονόητο ότι ανησυχεί σε κάθε αναγγελία μετρήσεων ελέγχου νερού.Κάθε κακοπροαίρετη ενέργεια αντιμετωπίζετε εν τη γενέσει της και κάτι τέτοιο δεν είδαμε από τον Δήμαρχο, που ανευ όρων επαινείτε………………..

  3. Μα ειναι γνωστο ποιος πρωην δημαρχος ολο το καλοκαιρι ηταν μα τους τζαμπα μαγκες παρεα και τα επιναν η μηπως κανουμε λαθος κυριε μου?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog