Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ζοτς: «Κάποια στιγμή, θα γυρίσω»

- Advertisement -

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δηλώνει Έλληνας και νιώθει σίγουρος πως θα επιστρέψει! Παραμένει οπαδός του τριφυλλιού και θεωρεί τον Ιτούδη κατάλληλο πρόσωπο για την Εθνική ομάδα!…

Ο πρώτην τεχνικός του Παναθηναϊκού, βρέθηκε, μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου συμμετείχαν σε ένα σεμινάριο. Λίγο πριν την πτήση του γυρισμού, πήγαν στη Νέα Υόρκη για να βραβευτούν από το σύνδεσμο «Panatha USA» και στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε ο «Ζοτς»:

«Δεν αλλάζω τα χρόνια μας στον Παναθηναϊκό με τίποτα. Νιώθω Έλληνας και κάποια στιγμή θα γυρίσω», είπε αρχικά.

Όταν τον ρώτησαν για το αν θα γυρίσει για τον Ολυμπιακό, ήταν κατηγορηματικός: «Στην Ελλάδα έχω μία αγάπη και αυτό δεν αλλάζει».

Στη συνέχεια τον ρώτησαν για το αν θα γύριζε για να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής κι εκείνος απάντησε διπλωματικά: «Ιδανική λύση για την Ελλάδα υπάρχει και αν με ρωτάτε αυτή είναι ο Δημήτρης Ιτούδης κι όχι εγώ».

Αν μπορούσε να διαλέξει μία στιγμή από τη θητεία του στους «πρασίνους»: «Δεν μπορώ να επιλέξω μία στιγμή. Επιλέγω κάθε στιγμή που κάναμε ευτυχισμένους τους οπαδούς μας.

Τέλος για τη νέα ομάδα, ανέφερε: «Στην Ελλάδα το μπάσκετ έχει αλλάξει. Το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο παλιά και έχουν πέσει τα μπάτζετ. Όσο για την ομάδα, είναι νέα και θέλει πίστωση χρόνου όπως και ο Αργύρης Πεδουλάκης. Εγώ είμαι και θα παραμείνω οπαδός του Παναθηναϊκού».

Πηγή: gazzetta.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog