Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προσοχή! Ο φασίστας είναι εδώ!!! Του Μπετόβλακα.

- Advertisement -
 Πριν λίγες ημέρες
είχα την τιμή να συζητήσω με γνωστό αναρχικό της περιοχής.  Ομολογώ ότι ήταν η πρώτη φορά που μου δινόταν
η ευκαιρία να συζητήσω με έναν άνθρωπο, αυτής της ιδεολογίας…

Το σημαντικότερο
είναι ότι  αυτά που έλεγε τα έχει κάνει
τρόπο ζωής και δεν ανήκει στους γνωστούς παπατζήδες με βίλα στο Ψυχικό, που το
παίζουν προστάτες των αδυνάτων και των μεταναστών μέσω της ίδρυσης Μη
Κυβερνητικών Οργανώσεων που επιχορηγούνται από τους φόρους του Ελληνικού Λαού.

Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι μια φράση του ‘
Φασίστες υπάρχουν και μέσα στον δικό μας χώρο, Φασίστας είναι και αυτός που
παρκάρει μπροστά στην διάβαση αναπήρων αδιαφορώντας για τον συνάνθρωπο με
κινητικά προβλήματα.
Με αφορμή αυτή την σκέψη του αγαπητού, μάλιστα κυρίες και
κύριοι, αγαπητού, αναρχικού παρατήρησα ότι περιβάλλομαι από φασίστες και πολλές
φορές ακόμα και εγώ έχω φασίζουσα συμπεριφορά. Φασίστας δυστυχώς δεν είναι μόνο
κάτι τύποι με μαύρες μπλούζες, αλλά και πολλοί άλλοι .Αναφέρω μερικά
παραδείγματα.
  • Φασιστικές
    είναι κάποιες θλιβερές μειοψηφίες που προσπαθούν να επιβάλουν στην
    συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, ορδές λαθρομεταναστών.
  • Φασίστας
    είναι αυτός που λοιδορεί αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία σέβεται και αγαπά
    . Αναφέρω χαρακτηριστικά ως παράδειγμα την προσπάθεια γνωστού δημοκράτη να
    μας πει ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν ομοφυλόφιλος.
  • Φασίστας
    είναι αυτός που στο όνομα της ελευθερίας του προσβάλει το θρησκευτικό
    συναίσθημα των άλλων. Αναφέρω χαρακτηριστικά τον Αμερικάνο σκηνοθέτη που
    χλεύαζε τον Αλλάχ και τον Αλβανό του corpus Christi.
  • Φασίστας
    είναι αυτός που χρησιμοποιεί βία ενάντια στην θεατρική παράσταση των δύο
    προαναφερθέντων.
  • Φασίστας
    είναι αυτός που στα σχόλια του στα blog απαιτεί την φίμωση της αντίθετης άποψης.
  • Φασίστας
    είναι αυτός, που ενώ στην πραγματικότητα αυτό που επιδιώκει είναι η
    κατάργηση των παρελάσεων διότι του θυμίζουν πόσο λίγος είναι ως άνθρωπος,
    μπροστά στους ήρωες που τιμώνται εκείνη την ώρα , χρησιμοποιεί την
    οικονομική κρίση και τα μέτρα ως δικαιολογία για να κάνει μπάχαλο την
    παρέλαση ώστε να αναγκαστεί η πλειοψηφία να τις περιορίσει και στο τέλος
    να τις καταργήσει.
  • Και
    ο χειρότερος φασίστας όλων, είναι αυτός που καλεί τους ανήλικους μαθητές
    που παρελαύνουν να γυρίσουν το κεφάλι στους επισήμους. Αυτός χρησιμοποιεί
    ανήλικα παιδιά στα πολιτικά του παιχνίδια. Άλλωστε όλοι οι μεγάλοι ηγέτες
    των φασιστών αυτό ακριβώς έκαναν. Χρησιμοποιούσαν τα ανήλικα παιδιά για
    τους πολιτικούς τους σκοπούς.
Για μένα ο πιο επικίνδυνος φασίστας δεν είναι αυτός που το παραδέχεται
ή που ντύνεται σαν φασίστας ή αυτός που υμνεί παλαιούς φασίστες. Ο πιο
επικίνδυνος είναι αυτός που το κρύβει επιμελώς, αυτός που το παίζει αντιφασίστας,
αυτός που για να πολεμήσει υποτίθεται τους φασίστες χρησιμοποιεί όλα τα μέσα,
τους τρόπους και τις μεθόδους που θα χρησιμοποιούσε ο επίσημος φασίστας. 
- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπετοβλακα νομιζω εισαι ολιγον επιλεκτικος. Ολοι οι φασιστες που ανεφερες προερχονται απο τον αριστερο χωρο! Η προβοκατσια σου συνεχιζεται!

    1)φασιστας εισαι εσυ που πιστευεις στο "πας μη ελλην βαρβαρος".
    2) Φασιστας εισαι εσυ που δεν εχεις ιχνος ανθρωπιας πανω σου.
    3) Φασιστας εισαι εσυ που χρησιμοποιεις το loutrakiblog (ομοιδεατες σου) για να προπαγανδησεις εναντιων της αριστερας.
    4) Φασιστας εισαι εσυ που θα μεγαλςσεις τα παιδια σου συμφωνα με τισ αξιες σου.
    5) Φασιστας εισαι εσυ που χρησιμοποιεις την πατριδα σου για κομματικα παιχνιδια.

  2. Η αφίσα και το κείμενο που ακολουθεί είναι των αναρχικών – αντιεξουσιαστών – δολοφόνων – τρομοκρατών – ληστών – εμπρηστών. Οι άνθρωποι αυτοί που τους έλαχε να εργάζονται στα Εξάρχεια κινδυνεύουν άμεσα. το κράτος τι κάνει; Απλά καλύπτει για άλλη μια φορά τους δολοφόνους… Δείτε το κείμενο τους που βρωμάει από χιλιόμετρα προβοκάτσια. Τα γεγονότα που αναφέρει είναι τόσο τραβηγμένα από τη μια και τυποποιημένα από την άλλη που το μόνο που φαίνεται καθαρά είναι η αρρωστημένη φαντασία των συντακτών του και τα κόμπλεξ τους. αυτή η γυναίκα της φωτογραφίας έδειρε και πέταξε έξω από το σχολείο ολόκληρη ομάδα "κατοίκων"…
    Για λόγους ασφαλείας…….
    δεν θα δημοσιεύσουμε τα ονόματα και τα πρόσωπα των καθηγητών..

    "ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ – ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
    Στις αρχές του μήνα στο 46ο Γυμνάσιο Νεάπολης – Εξαρχείων, στην οδό Ασκληπιού ο υποδιευθυντής Β… Αθ. απείλησε κάποιους απο τους αλλοδαπούς μαθητές της πρώτης Γυμνασίου λέγοντας τους χαρακτηριστικά: ‘Όλοι εσείς οι αλλοδαποί που ήρθατε στην Ελλάδα,θα φωνάξω τη χρυσή αυγή και μόλις τελειώσει μαζί σας δε θα έχετε κεφάλια’ Οι συμμαθητές τους που επιχείρησαν να τους συμπαρασταθούν αποβλήθηκαν, αποβολή που τελικά στα πλαίσια της συγκάληψης και υποβάθμισης του γεγονότος ανακλήθηκε. Σήμερα το μεσημέρι 25/10 κάτοικοι και μέλη συλλογικοτήτων της περιοχής επιχειρήσαμε παρέμβαση στο σχολείο με σκοπό να συμπαρασταθούμε στους μαθητές και να κάνουμε σαφές σε όλους τους καθηγητές ότι τέτοιες νεοναζιστικές συμπεριφορές δεν συνάδουν με τον παιδαγωγικο ρόλο του σχολείου και δε θα γίνονται ανεκτές. Μπαίνοντας στο κτίριο και ζητώντας μια συνάντηση με τη διευθύντρια Τ… Β. μας αρνήθηκαν το διάλογο.

    Στη συνέχεια σε συζήτηση πουτ είχαμε με τον συγκεκριμένο καθηγητή εμφανίστηκε η διευθύντρια η οποία μας επιτέθηκε καταρχήν λεκτικά και στη συνέχεια σωματικά. Η συγκεκριμένη δε δίστασε να χαστουκίσει και να κλωτσήσει 2 άτομα και στη συνέχεια να επιτεθεί σε συνταξιούχο εκπαιδευτικό κάτοικο, η οποία συμμετείχε στην παρέμβαση, πετώντας την από τα σκαλιά της εισόδου. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού οι μαθητές επικροτούσαν την παρέμβαση μας, χειροκροτώντας. Σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι η διευθύντρια απευθυνόμενη στους μαθητές τους φώναζε λέγοντας τους ‘’Τι τους κοιτάτε, πετάξτε τους έξω’’.

    Κατά την αποχώρηση μας διαπιστώσαμε ένα γενικότερο κλίμα εκφοβισμού στο συγκεκριμένο σχολείο. Ενδεικτικό ειναι το περιστατικό όπου αλλοδαπός μαθητής αγκάλιασε κάποιο από τα άτομα της παρέμβασης και κλαίγωντας του είπε ‘ευχαριστούμε’. Από τη συγκεκριμένη παρέμβαση αναδείχθηκε η ύπαρξη ενός κλίματος αυξανόμενης ανοχής, αν όχι πολιτικής κάλυψης σε νεοναζιστικού τύπου νοοτροπίες και πρακτικές. Αυτή η φάση εκφοβισμού διαφαίνεται σε σχολεία και σε άλλες γειτονιές και δείχνει το κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία, δεδομένου ότι το σχολείο αποτελεί κομμάτι της. Ο ρόλος του σχολείου είναι να προστατεύει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες ανεξάρτητα από την προέλευσή τους (εθνικότητα, θρησκεία, ταξική θέση, φύλο) και ο ρόλος της κοινωνίας είναι να περιφρουρεί και να υπερασπίζετε ένα τέτοιο σχολείο, στη συγκεκριμένη κοινωνική και οικονομική συγκυρία.

    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ Υ.Γ. Επισυνάπτονται φωτογραφίες της διευθύντριας και του υποδιευθυντή
    ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ"
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟ……Χ.Α.

  3. Το ακόμα χειρότερο από το να συναντήσεις έναν αναρχικό, θα είναι όταν συναντήσεις ένα βλάκα, και αυτό θα γίνει την επόμενη φορά που θα κοιταχτείς στον καθρέπτη μπετόβλακα.
    Καταρχήν η αναρχία δεν είναι ιδεολογία, αλλά απουσία ιδεολογίας και μηδενισμός ιδεολογιών, αφού λειτουργεί αφαιρετικά. Βέβαια εσένα τώρα σου δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσεις όπως λες. Δεν ξέρω εάν είχες και θέματα ανάγνωσης που σε εμπόδιζαν να διαβάσεις γύρω από την αναρχία και τόσα άλλα, αλλά κάλιο αργά παρά αργότερα.
    Τέλος, ξέχασες να γράψεις για τον χειρότερο φασίστα, αυτόν που με εντελώς φασιστικό και συνεχή τρόπο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της προσφοράς βήματος ενός ιστότοπου για να προπαγανδίσει την χειρότερη έννοια φασισμού, ήτοι αυτή της έξωθεν επιβολής και της υποχρεωτικής τήρησης χωρίς καμμία προϋπόθεση, και τώρα κάνει τη πάπια για το κατάπτυστο αυτό γεγονός. Και το ακόμα πιο φασιστικό είναι ότι προσπαθείς να στρογγυλέψεις την ευθύνη σου με δήθεν δημοκρατικές και άλλες ευαισθησίες.
    Βέβαια δεν αναμένω κάτι καλύτερο από ένα μπετόβλακα, θα περίμενα όμως κάτι καλύτερο από τους όποιους αναγνώστες και αυτούς που προσφέρουν βήμα.

    JWallker

  4. Το Spiegel για τους διορισμούς φίλων του Σαμαρά σε επικερδείς θέσεις

    Το γερμανικό περιοδικό ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά όμως κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο επικρίνει για διορισμούς ημετέρων σε διάφορες θέσεις.

    Συγκεκριμένα, το περιοδικό καυτηριάζει την πολιτική διορισμών του Αντώνη Σαμαρά αναφέροντας πως εντυπωσιακά πολλοί φίλοι και γνωστοί του πρωθυπουργού αποκτούν αυτόν τον καιρό επικερδείς θέσεις εργασίας -ακόμα και αν δε φαίνεται να είναι πολύ κατάλληλοι γι’ αυτές.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως αναφέρει το περιοδικό, η θέση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ την οποία ο κ. Σαμαράς έδωσε σε ένα δικηγόρο και φίλο από το κόμμα του, τη ΝΔ.

    Επίσης, στην ηγεσία του ΣΔΟΕ διόρισε έναν έφορο από τη Μεσσηνία, την ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ από το περιβάλλον Σαμαρά προέρχεται και ο νέος διευθυντής του ΟΠΑΠ.

    Παράλληλα, χαρακτηρίζει ασυνήθιστες τις ανακατατάξεις στην ΕΡΤ το «Der Spiegel», όπου από την έναρξη της θητείας του Σαμαρά μέχρι τώρα περικόπτονται ή αναβάλλονται επιτυχημένες εκπομπές

  5. Ένας ιδιοκτήτης "φάντασμα" μέχρι στιγμής. Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη δεν έχει εμφανιστεί….
    εκπρόσωπος της νέας ιδιοκτησίας. Οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη και ζητούν την ακύρωση του διαγωνισμού. Η πλειοψηφία των μετοχών ανήκει πλέον στην κοινοπραξία Strategic Initiatives, ωστόσο τα ερωτηματικά για την ταυτότητα της νέας ιδιοκτησίας, η οποία αποκτά μια τοπική βιομηχανία, τη σημαντικότερη σε όλη την Ηπειρο, παραμένουν. Ως πλειοψηφών μέτοχος, όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, εμφανίζεται να είναι μια offshore εταιρεία από τις Παρθένες Νήσους, χωρίς κανένα άλλο στοιχείο. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη πληρώσει τους κτηνοτρόφους από τον περασμένο Ιούλιο και πρέπει να καταβληθεί η εκκαθάριση της προηγούμενης γαλακτοκομικής περιόδου και οι προκαταβολές της νέας. Ας σημειωθεί ότι στο εργοστάσιο της Δωδώνης συνεχίζεται η κατάληψη από τους εργαζομένους.

  6. μήπως να μιλήσουμε για το σποτ
    http://www.youtube.com/watch?v=c_i9dxwuGeU

    παρε και την απάντηση

    Καστελόριζο: Κραυγή απόγνωσης από μαθητές και γονείς. Λείπουν οι μισοί καθηγητές

    Από το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι κενές οι θέσεις 2 φιλόλογων καθηγητών, 1 Πληροφορικής, 1 Αγγλικών, 1 Γαλλικών και 1 Καλλιτεχνικών, με αποτέλεσμα οι μαθητές να κάνουν καθημερινά μάθημα μόνο 2 – 3 ώρες! Σημειώνεται ότι κενές παραμένουν οι θέσεις 1 καθηγητή Φυσικής και 1 Μαθηματικών, που αναμένεται να καλυφθούν μέσα στη βδομάδα, σύμφωνα με τις υποσχέσεις που δόθηκαν.

    Το δημοτικό συμβούλιο Καστελορίζου, οι γονείς και οι μαθητές, απέστειλαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο Υπ. Παιδείας, επισημαίνοντας ότι αν δεν καλυφθούν τα κενά σε καθηγητές, πολλοί γονείς θα μετακομίσουν από το νησί και θα πάνε αλλού, προκειμένου να συνεχίσουν το σχολείο τους.

    Σύμφωνα με το rodosalarm.gr στην Γ λυκείου ο ένας και μοναδικός μαθητής δεν έχει αρχίσει ακόμη να διδάσκεται το μάθημα της Πληροφορικής που είναι μεταξύ των εξεταζομένων στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Επίσης δεν λειτουργεί το σύστημα της ενισχυτικής διδασκαλίας.

  7. ΕΓΙΝΕ… ΑΟΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SPORT PLUS AE (ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ Φ. ΜΠΟΜΠΟΛΑ)!

    Ελλάδα: Η μαγική χώρα στην οποία εξαφανίζονται λίστες μεγαλοεκδοτών και δικογραφίες μεγαλοεκδοτών και μεγαλοεργολάβων

    «Φαίνεται πως ζούμε σε μία…. μαγική χώρα, στην οποία εξαφανίζονται λίστες μεγαλοκαταθετών και δικογραφίες μεγαλοεκδοτών και μεγαλοεργολάβων και εμφανίζονται διαρκώς χαράτσια και δυσβάσταχτα μέτρα για τον λαό» σχολίασε ο βουλευτής και συντονιστής του Κινήματος Χριστιανοδημοκρατικής Αναγέννησης, Νίκος Νικολόπουλος.

    Αφορμή, οι απαντήσεις που έλαβε ο βουλευτής από τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης, μέσω των οποίων γίνεται αντιληπτό ότι, δικογραφία του ΣΔΟΕ εις βάρος της εταιρείας «SPORT PLUS AE», συμφερόντων του Φ. Μπόμπολα για την προβολή παράνομων διαδικτυακών εταιρειών στοιχήματος, δεν… υπάρχει, ούτε στο ΣΔΟΕ, αλλά ούτε και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών!

    Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτημα του κ. Νικολόπουλου για την συγκεκριμένη υπόθεση, ο Υπουργός Οικονομικών, με το υπ’ αριθμ. ΓΚΕ 1120315ΕΞ2012/136/2012 έγγραφό του, ανέφερε ότι μετά από τον διενεργηθέντα έλεγχο, το ΣΔΟΕ υπέβαλε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών την υπ’ αριθμ. 937/31.3.2011 μηνυτήρια αναφορά κατά των υπευθύνων, για παράβαση του άρθρου 2 παρ. 2 του Ν. 2433/96 «περί ρυθμίσεως θεμάτων ΟΠΑΠ», αλλά και ότι… πλέον αντίγραφο της δικογραφίας δεν τηρείται στην υπηρεσία του ΣΔΟΕ! Και σαν να μην έφτανε αυτό, με την υπ’ αριθμ. 349/2012 απάντησή του, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, πληροφόρησε τον Αχαιό πολιτικό ότι μετά από σχετικό έλεγχο που διενεργήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι «δεν εκκρεμεί σ’ αυτή ουδεμία δικογραφία σχετική με το αναφερόμενο στην ερώτηση θέμα»!

    «Μετά την εξαφάνιση της λίστας Λαγκάρντ, βρισκόμαστε τώρα ενώπιον της εξαφάνισης μιας δικογραφίας εις βάρος ενός από τους πλέον ισχυρούς επιχειρηματίες της χώρας. Και ποιος ξέρει ακόμα, αναζητώντας κάποιος τις διαδρομές παρομοίων υποθέσεων, μπροστά σε πόσες ακόμα… εξαφανίσεις θα βρεθούμε, πάντα προς όφελος εκείνων που με παράνομο τρόπο κερδοσκοπούν εις βάρος της χώρας, την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός ματώνει» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας πως μ’ αυτά και μ’ αυτά, επί ενάμισι χρόνο τώρα, δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη για τη συγκεκριμένη υπόθεση, δεν έχουν επιβληθεί ποινές, δεν έχουν βεβαιωθεί τα προβλεπόμενα πρόστιμα και φυσικά, το ΣΔΟΕ ουδέποτε διερεύνησε ποιοι είναι οι διεθνείς οδοί του παράνομου στοιχηματισμού, στον οποίο γίνεται τζίρος πολλών εκατομμυρίων ευρώ και απώλεια αντίστοιχων φόρων για το κράτος.

    Μετά από αυτά, ο τ. Υφυπουργός Εργασίας κατέθεσε νέα ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, θέτοντας πληθώρα ερωτημάτων και ζητώντας την άμεση διενέργεια ελέγχων προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να εντοπιστεί η δικογραφία και να βρεθεί το «αόρατο χέρι» που την.. εξαφάνισε. Ο κ. Νικολόπουλος σημειώνει πως είναι απαράδεκτος ο ισχυρισμός ότι το ΣΔΟΕ δεν κράτησε αντίγραφο της δικογραφίας, αλλά και ό,τι πρέπει, σε κάθε περίπτωση να λογοδοτήσουν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες

    Επίσης, ζητάει να κατατεθούν, η μηνυτήρια αναφορά, οι εκθέσεις ελέγχου και τα ελεγκτικά πορίσματα του ΣΔΟΕ, καθώς και τα τιμολόγια που εξέδωσε η εταιρεία «SPORT PLUS AE» για διαφημίσεις αλλοδαπών εταιρειών διενέργειας διαδικτυακού στοιχήματος.

    «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φτάσει μέχρι τέλους η συγκεκριμένη, όπως και κάθε άλλη υπόθεση που θα υποπέσει στην αντίληψή μου και που δυστυχώς, μυρίζει από μακριά συγκάλυψη, αλλά και την ύπαρξη ενός παρακράτους που δέχεται να συλλαμβάνει τον φουκαρά ο οποίος δεν έκοψε απόδειξη για μία τυρόπιτα, αλλά αφήνει ασύδοτους τους δήθεν μεγαλοσχήμονες. Η σάπια βασιλεία αυτού του παρακράτους φτάνει στο τέλος της. Ο λαός θα τη συντρίψει. Και εγώ θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις γι’ αυτό, ανεξάρτητα από τους τόνους νέας λάσπης που μπορεί να μου κοστίσει…» κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.

    πηγή : http://nikosnikolopoulos.gr/?section=5879&language=el_GR&itemid730=8145

  8. Φασισμός είναι ένας και δεν επιδέχεται πολλών επεξηγησεων…
    Οποίος δε "βαπτιζει" σαν φασισμο οτιδηποτε δε του αρεσει
    1ον.δεν γνωριζει ελληνικα για να μπορεσει να εκφρασει την σκεψη του.
    2ον.ειναι αληθινος φασιστας/ρατ

  9. Μπετόβλακα μου φαίνεται ότι, μάλλον είσαι από αυτούς που χθές παρακολουθούσαν τα εγκαίνεια των γραφείων και φώναζαν ΑΙΜΑ, ΤΙΜΗ ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,η μήπως είσαι από τους άλλους που έτυχε να βρίσκονται σε κοντινά καφέ και παρακολουθούσαν από ‘’’περιέργεια’’’’???????? Αν είσαι από τους πρώτους σε συγχαίρω όχι επειδή συμπαθώ την χρυσή αυγή αλλά γιατί δείχνεις αυτό πού είσαι ………. Αν είσαι από τους άλλους τους κρυφούς, τους πρώην ,που χθές ήταν κατά ‘’’’τύχην ‘’’’’εκεί κοντά ,τότε ο ίδιος ο Χίτλερ και ο μπαμπάς Στάλιν δεν πιάνουν μία μπροστά σου, γιατί αυτοί οι τυχαίοι είναι οι ευνοούμενοι των κομμάτων, οι δημοκράτες της πλάκας, οι κλέφτες και οι δολοφόνοι των ονείρων μας, οι γνήσιοι απόγονοι του Εφιάλτη……Είναι αυτοί που έκαψαν το δυνατότερο χαρτί της Ελλάδος τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, προσφέροντας απλόχερα στην χρυσή αυγή το αποκλειστικό δικαίωμα να μιλά για πατρίδα .Αυτοί είναι οι φασίστες που θέλουν να κρυφτούν πίσω από μια οργάνωση-πολιτικό κόμμα κατά φήμην φασιστικό !!!!!!!!! ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ !!!!!!!!!! Φασίστες είναι όλοι αυτοί οι δημοκράτες , οι προοδευτικοί , αυτοί με τις νέες ιδέες ,αυτοί που δημιούργησάν την χρυσή αυγή για να κρυφτούν από πίσω !!!!!! ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ …

  10. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

  11. Αν και το θεμα ξέφυγε,απο τη φασιστική συμπεριφορά ατόμων,δε θα πρεπει να μπαινουν διαζευκτικα μεταξύ του μικροφουκαρα που ΚΛΕΒΕΙ το κράτος και του μεγαλοφουκαρά που ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ το κράτος.και οι δυο ΚΛΕΒΟΥΝ το κράτος άρα και δυο θα πρεπει να τιμωρηθουν.

    όσο αφορά το φασισμό γιατί δε μας αρεσει το σχόλιο του μπετοβλακά, αυτά που αναφέρει δεν αποτελούν φασισμό? όπως και ο καθηγητής στα εξάρχεια?

    ο φασισμός υπάρχει παντού, στους ακροδεξιους αλλά και στους τάχα μου δημοκράτες αριστερούς.

    Το θέμα είναι να εξαληφθεί ο φασισμός από όλα τα σοκάκια της πολιτικής κονίστρας.

    Σε διαφορερική περιπτωση να χαιρόμαστε το παραμυθάκι στο ποιοι θέλουμε να ζούμε.

  12. ωραία τα λες Μπετόβλακα…θα μπορούσα να προσθέσω ή να αντιπαραθέσω χιλιάδες ακόμα περιπτώσεις που θεωρώ,προσωπικά,φασισμό…χαίρομαι που παραθέτεις τον όποιο προβληματισμό σου…θα προτείνεις και κάποια λύση στο πρόβλημα ;;;…σε τέτοια συζήτηση θα συμμετέχω πολύ ευχαρίστως…

  13. Δεν αντιλαμβάνομαι τα σχόλια που αναφέρονται πιο πάνω. Τα παραδείγματα που αναφέρονται απο τον Μπετόβλακα είναι υπαρκτά. Δεν στιγματίζει κάποιον πολιτικό χώρο. Ολοι οι πολιτικοί χώροι έχουν την φασίζουσα επιλογή-επιβολής της άποψης για δεοντολογικούς λόγους.
    Εμείς οι απλοί πολίτες τι κάνουμε. Τους αναθεματίζουμε ή τους υμνούμε. Εδω φαίνεται ξεκάθαρα απο τα σχόλια μερικών φίλων, ότι γίνεται προσπάθεια να προσκολληθεί η τεμπέλα σε συγκεκριμένους χώρους.
    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ σε κάθε στιγμή της ζωής μας.
    Βρίσκεται στην καθημερινότητα μας απο όλους μας. Είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθούμε όλοι μας;

    Ένας Απλός Πολίτης..

  14. Eύγε Μπετόβλακα… Έθιξες ωραίο θέμα που μας αφορά όλους…
    Καθημερινά βλέπω αναρτήσεις από τους φίλους μου τους αριστερούς στα blogs περί ναζισμού και φασισμού της Χ.Α. Κανένα σχόλιο ή ίσως ελάχιστα για τα καθημερινα δρώμενα στέρησης ελευθερίας….(κόψιμο εκπομπής στην ΕΡΤ, σύλληψη Βαξεβάνη, απόκρυψη της λίστας LAGARD και πολλά άλλα) Αν εσύ βαφτίζεις φασισμό όλα αυτά που ανέφερες κι αυτοί μόνο τις πράξεις της Χ.Α. τότε δε με εκπλήσσουν τα παραπάνω σχόλια ούτε οι ψευτο ημερήσιοι αγώνες των οπαδών του αριστερού χώρου… Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός ή η ύπαρξη της Χ.Α. τους αποπροσανατολίζει. Ξυπνήστε γιατί κάθε μέρα χάνουμε κεκτημένα χρόνων

  15. Αυτό που θέλω να πω στην παρούσα ανάρτηση είναι ότι ο φασισμός δεν αποτελεί 'προνόμιο'μιας μόνο πλευράς. άλλωστε ο ιδρυτής του φασισμού Μουσολίνι ξεκίνησε από σοσιαλιστής. Πολλοί από αυτούς που σήμερα μας το παίζουν δημοκράτες τα πρώτα τους πολιτικά βήματα τα έκαναν αγκαλιά με την φωτογραφία του αρχιφασίστα και σφαγέα Στάλιν. Πως είναι δυνατόν αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι σήμερα να έχουν γίνει αντιφασίστες.

  16. Μπράβο Μπετόβλακα αν και οπως βλέπεις πολλοί εχουν παρωπίδες και δεν βλέπουν πιο περα απο την μυτη τους. Κολλημενοι στα πολιτικα!
    Υπατία

  17. δυστυχως βλεπω το εθνικο διχασμο να θεριευει και τα θυματα θα ειναι μονο οι ελληνες για αλλη μια φορα μα καλα δεν το βλεπετε οτι ολα γινονται επειδη οι ελληνες ειναι ελληνες?εθνικος ειναι ο λογος κανενας αλλος.

  18. Μπετόβλακα, ιδού ποιος είναι ο φασισμός.

    κατάσταση πολιορκίας

    ο Βαξεβάνης συλλαμβάνεται

    συλληφθέντες για την δράση τους ενάντια στα φασισταριά της χρυσής αυγής βασανίζονται στα κρατητήρια της ΕΛΑΣ

    Αρβανίτης – Κατσίμη που σχολιάζουν τη συγκάλυψη Δένδια για τους βασανισμούς αυτούς τους τρώει η μαρμάγκα εν ριπή οφθαλμού

    ειδικές δυνάμεις στρατού επιβλέπουν την τάξη και τη νομιμότητα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

    στις Σκουριές τα ΜΑΤ πετσοκόβουν ανθρώπους – εκτός από το δάσος – και οι εργαζόμενοι της ΕΤ3 μιλούν για απροκάλυπτη δημοσογραφική προπαγάνδα και "φιλικές" βόλτες της αστυνομίας στο κτίριό της.

    πείνα, αρρώστια, εξαθλίωση,ταπείνωση στραγγίζουν όλο και περισσότερες γωνιές της πόλης

    θυμός υποσυνείδητος, πνιχτός, τρέφεται απ'τις σάρκες της απόγνωσης και του σκυμμένου κεφαλιού

    διχασμός ανάμεσα σ' ανθρώπους που ήδη είναι στο τίποτα

    κοστολόγηση όχι μόνο πατρίδας, όχι μόνο αξιοπρέπειας, όχι μόνο ιδανικών, αλλά τιμολόγηση ψυχών στους βωμούς βρυκολακιασμένων συμφερόντων και αιμοσταγών δολοφόνων που μιλούν για ράτσα, για φυλή και για ακόμα σκοτεινότερα μονοπάτια.

    αρπακτικά που δεν περιμένουν, εφορμούν σε κορμιά που ακόμα ανασαίνουν…

    θέλεις κι άλλα;

    πηγή: μαμούφι.

  19. 2:25 Φασισμός και ρατσισμός είναι που 5.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των ανδρείκελων που μας κυβερνούνε τα παιδιά που λιποθυμάνε στα σχολεία επειδή δεν έχουν νατα ταίσουν οι χιλιάδες άστεγοι οι μειώσεις που γίνονται στους μισθούς και συντάξεις φασισμο΄ς και ρατσισμός είναι που στην παρέλαση μάνα και κόρη ήθελαν να δουν την παρέλαση και της συνέλαβαν και τισ σύραν στα δικαστήρια λε ςκαι ήταν εγκληματίες για ένα πράγμα συμφώνω μαζί σου μόνο σε Φασιστας εισαι εσυ που χρησιμοποιεις το loutrakiblog (ομοιδεατες σου) για να προπαγανδησεις εναντιων της αριστερας.

  20. Μπετόβλακα, με αναγκάζεις να σου απαντήσω για να βάλω τα πράγματα στην θέση τους, επειδή τον διάλογο τον είχες μαζί μου.
    Ανέφερα λοιπόν, σε συνάντησή μας, πως ο "συμπεριφορικός" φασισμός, διαπερνά πολλές φορές όλες τις πτυχές της πολιτικής και κοινωνικής ζωής και φυσικά δεν εξαίρεσα και τον ιδεολογικό χώρο του Αναρχισμού στον οποίο ανήκω. Όμως σου εξήγησα τις ουσιώδεις διαφορές του πολιτικού φασισμού, που εκφράζεται από το κόμμα της Χ Α και αποτελεί εφεδρεία του συστήματος, τον κρατικό φασισμό επιβολής της "Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας", επί της κοινωνίας, αλλά και τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό της "Δικτατορίας των Αγορών", από τον κοινωνικό εκφασισμό που είναι πρωτίστως προϊόν παιδείας και πνευματικής ανάπτυξης και λιγότερο προϊόν πολιτικής επιλογής.
    Αναφέρθηκα στο σύγχρονο όραμα του Κοινωνικού Αναρχισμού, σε αντίθεση με τις ιδεοληψίες του νεομηδενισμού και των λογικών του κοινωνικού "χάους", που εκφράζονται με τον "μπαχαλισμό"σήμερα.
    Να σου υπενθυμίσω, ότι ο Μουσολίνι δεν υπήρξε Αναρχικός, αλλά φιλομπολσεβίκος και "εργατιστής" σοσιαλιστής στήνοντας στα πρώϊμα στάδια του Φασισμού στην Ιταλία, έναν ιδιότυπο συνδικαλισμό, με σοσιαλιστικά και εθνικιστικά στοιχεία. Παρομοίως κινήθηκε και ο ναζιστικός Εθνικοσοσιαλισμός στην Γερμανία. Επίσης, ότι φυσικά οι Αναρχικοί ως αγωνιστές της Ελευθερίας διώχθηκαν τόσο από τα φασιστικά καθεστώτα στην Ευρώπη του μεσοπολέμου όσο και πριν από αυτόν και στην Σταλινική εκδοχή του Κρατικοσοσιαλισμού.
    Πάντως, οι παθογένειες της Ελληνικής κοινωνίας δεν δικαιολογούν καμιά ανοχή στο φαινόμενο του πολιτικού νεοφασισμού και νεοναζισμού στην Ελλάδα, ενός μαύρου διεθνισμού, που απειλεί την όποια κοινωνική συνοχή έχει απομείνει από την καπιταλιστική βαρβαρότητα και έχει αναλάβει αυτή την ιστορική περίοδο, τον ρόλο του " μαντρόσκυλου" για τους εν δυνάμει εξεγερμένους λαούς της Ευρώπης.
    Ο μαχητικός Αντιφασισμός της Κοινωικής Αντιεξουσίας έχει πολλούς αποδέκτες και πρωτίστως είναι Αντικαθεστωτικός και σίγουρα δεν είναι ούτε "εργολαβία" προστασίας των μεταναστών, ούτε τριτοδιεθνισμός της συμφοράς, όπως εκφράζεται από τα κόμματα της "αχαμνής" Αριστεράς εντός και εκτός κοινοβουλείου.
    Οι σκέψεις, όταν δεν είναι ολοκληρωμένες καλύτερα να μην αποτυπώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά σε προσωπικά ημερολόγια γιατί αποτελούν στοιχεία κακής διατύπωσης ιδεών που μένουν σε πολλούς.
    φιλικά DURUTI από Α. Μ. Γ.

  21. @ DURUTI , πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτο που σε "αναγκάζει " να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους. Δεν καταλαβαίνω που συγκεκριμένα διαφωνεις. Δεν χρειάζεται επίσης να μου υπενθυμίσεις ότι ο Μουσολινι δεν υπήρξε αναρχικός αλλα σοσιαλιστής διότι αυτό ακριβώς έγραψα και εγώ. Δεν διαφωνω σε τίποτα απολύτως με το σχόλιο σου, διότι πολυ απλά οι ιδέες σου βασίζονται στην απλή λογική. Φυσικά και δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στον νεοφασισμό και στον νεοναζισμό απλά το πάω λίγο παρακάτω και προσθέτω, όπως και εσύ νομίζω, το από οπου και αν προέρχεται…Βλέπω απλα ότι δεν έχει αποκλειστικά η Χ.Α. την χρήση φασιστικων μεθόδων. Και για να το πω απλα και λαϊκά παραφραζοντας την παροιμία άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη, η ΧΑ Έχει και το όνομα και την χάρη αλλά κάποιοι άλλοι δεν έχουν το όνομα αλλά έχουν την χάρη.

  22. Το "αναγκαστικά" δεν αφορά άμεσα εσένα Μπετόβλακα, αλλά ειπώθηκε με αφορμή την αναφορά σου στην συνομιλία μας και "τα πράγματα στην θέση τους", διατυπώνεται ως έκφραση, για την ανάπτυξη ολόκληρης της σκέψης μου και όχι μιας αποσπασματικής παράθεσης απόψεων, που δύναται να αποδοθεί ή να μεταφρασθεί λανθασμένα. Απλώς έχω επιλέξει το τελευταίο διάστημα την ευθεία αντιπαράθεση θέσεων και απόψεων πρόσωπο με πρόσωπο και όχι τις διαδικτυακές συνομιλίες που αναγκαστικά περιορίζουν τις δυνατότητες μιας ειλικρινούς και ενδελεχούς επικοινωνίας ακόμα και με όλες τις "συνέπειες", που δύνανται να προκύψουν.
    Η παράθεση απόψεων στο σχόλιο που έκανα, έχει να κάνει επίσης με την ενίσχυση της σκέψης μου, προς τους αναγνώστες του blog και όχι με συνέχιση της από κοντά συνομιλίας μας, όπως εξελίχθηκε.
    Παρ' όλα αυτά είναι απαραίτητο να συμπληρώσω ότι ο κρυπτοφασισμός και η "αποσιώπηση"της ναζιστικής ιδεολογίας της Χ Α, είναι πολιτική επιλογή της, που πραγματοποιείται συστηματικά και μεθοδικά με την απόκρυψη και παραλλαγή συμβόλων, την αποσιώπηση στόχων και μεθόδων και την κάλυψη των ιδεολογικών προταγμάτων, όπως εκφράζονταν και εκφράζονται σε περιοδικά και ιστοσελίδες του χώρου τους, που λαμβάνουν θέσεις εφεδρείας, όπως το περιοδικό της νεολαίας της Χ Α "Αντεπίθεση" και ο ιστότοπος "Ιδεολογικό Μέτωπο Γυναικών", εξυπηρετώντας τις ψηφοθηρικές πρακτικές του κόμματος. Γεγονός που προκαλεί την οργή για την Χ Α, από τους κύκλους του ¨φανερού¨νεοφασισμού και "ακραιφνούς" Εθνικοσοσιαλισμού του Μαύρου Κρίνου και άλλων παρεμφερών ομάδων και οργανώσεων. Είναι φυσικά πολιτικά τιμιότερο να υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου με όποιο κόστος από να τις αποκρύπτεις και να κάνεις "πολιτικές κωλοτούμπες" και συνήθως λιγότερο επικίνδυνο για τις σύγχρονες κοινωνίες που διατηρούν την κυτταρική μνήμη των εγκλημάτων του φασισμού αλλά και του όποιου ολοκληρωτισμού.
    φιλικά DURUTI από Α. Μ. Γ

  23. s-spinos:
    Δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη συζήτηση αλλά, Μπετόβλακα κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι ανάγκασε το συνομιλητή σου να παρέμβει.

    Στο λέει στην τελευταία του παράγραφο.

    "Οι σκέψεις, όταν δεν είναι ολοκληρωμένες καλύτερα να μην αποτυπώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά σε προσωπικά ημερολόγια γιατί αποτελούν στοιχεία κακής διατύπωσης ιδεών που μένουν σε πολλούς."

    Και εσύ ακριβώς σε αυτή την παγίδα έπεσες. Στο ότι οι σκέψεις σου δεν είναι ολοκληρωμένες.

    Το λέω φιλικά χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο κανενός.

  24. τελικα ,μηπως ολοι σας-μας κρυβουμε ενα φασιστακι μεσα μας ή μηπως ειμαστε ολοι φασιστες;
    οι περισσοτεροι στα σχολια τους δεν εχουν καταλαβει τι ειναι φασιστας…
    "παρακαλω α.βι να κοβεις τα σχολια ολων εκεινων που δεν συμφωνουν με την αποψη μουυυ…"
    ο δημοκρατης

    H N@XTER;IDA
    υ.γ. @

  25. N@XTER;IDA,με σχόλια δεν ασχολούμαι,οπως έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό…δεν καταλαβαίνω τί εννοείς,αναφέροντας αυτη την πρόταση…αλλά το θέμα είναι ότι πολλοί εδώ μέσα δεν ξέρουν ούτε καν να συζητούν…το μόνο που τους ενδιαφέρει,είναι να πετάξουν ένα σχόλιο (συνήθως ανώνυμο χαρακτηρισμό προς κάποιον,με τον οποίο διαφωνούν) κι αυτό είναι…άντε μετά εσύ να κάθεσαι να ασχολείσαι με το κοντό και το μακρύ του καθενός…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog