Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συγγνώμη σύντροφοι, του Μπετόβλακα

- Advertisement -
Αγαπητοί σύντροφοι της αριστεράς,
  • Σας
    ζητώ συγνώμη αγαπητοί  σύντροφοι,
    που στα νεανικά μου χρόνια, δεν έγινα μέλλος της ΚΝΕ και δεν είχα στο
    μαξιλάρι μου την φωτογραφία του Στάλιν που με τόση αγάπη έσφαξε 20
    εκατομμύρια συμπατριώτες του…
  • Σας
    ζητώ συγνώμη που αργότερα δεν ψήφισα τους αγωνιστές πολυτεχνείου. Λυπάμαι
    που δεν θαύμασα ποτέ την Δαμανάκη και τον Λαλιώτη .
  • Ντρέπομαι
    που δεν έγινα χειροκροτητής του ‘ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ’ του Ανδρέα
    Παπανδρέου.
  • Σας
    ζητώ συγνώμη που δεν ήμουν στο αεροδρόμιο να υποδεχθώ την Δήμητρα Λιάνη.
  • Κοκκινίζω
    από ντροπή που δεν διάλεξα τον Τσοχατζόπουλο για αρχηγό μου
  • Τραβάω
    τις πλεξούδες μου, σε ένδειξη ντροπής, διότι δεν συμμετείχα στις μαθητικές
    καταλήψεις, ώστε να μπορέσει ο δεκαεπτάχρονος τότε Τσίπρας να δίνει
    συνεντεύξεις στην Παναγιωταρέα, ώστε να γνωρίσει από τότε ο λαός τον
    μελλοντικό του ηγέτη.
  • Έχω
    μετανοήσει πικρά που δεν πλήρωσα για να ψηφίσω τον Γιωργάκη Παπανδρέου
    στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ και για να σας αποδείξω την μεταμέλεια μου,
    πείτε μου τώρα που να πάω να πληρώσω αυτά τα δυο ευρώ.
  • Ζητώ
    συγνώμη που δεν δικαιολόγησα αυτούς που έκαναν πλιάτσικο στο μαγαζί του μεροκαματιάρη
    στην Αθήνα.
  • Είμαι
    απαράδεκτος που δεν πήγα στις ομιλίες του ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα μαζί με τους
    Πακιστανούς και να φωνάζω ‘ Γκιώργκο καλό παιντί’
  • Ομολογώ
    πως μετανοώ, διότι στις τελευταίες εκλογές δεν κατήγγειλα νομικά ή
    πολιτικά το μνημόνιο, δεν υποστήριξα ότι η χώρα χρειάζεται επιπλέον εκατό
    χιλιάδες νέους δημοσίους υπαλλήλους, και δεν ζήλεψα ως πρότυπο για την
    πατρίδα μου την Αργεντινή.
  • Ντρέπομαι
    που με 30 βαθμούς θερμοκρασία δεν ζητούσα θέρμανση για τους
    λαθρομετανάστες στο ναζιστικό στρατόπεδο της Κορίνθου.
  •   Ζητώ ταπεινά συγνώμη και για το τελευταίο
    μου ολίσθημα. Στην παρέλαση πριν δυο 
    ημέρες δεν φώναζα στα ανήλικα παιδιά ‘ γυρίστε το κεφάλι αριστερά, δειξτε
    τον δρόμο για την λευτεριά’.
Ελπίζω μετά την ειλικρινή μου
μεταμέλεια, οι φίλοι δημοκράτες της αριστεράς να μου επιτρέψουν να γράφω την
άποψη μου και να σταματήσουν οι παραινέσεις προς τους διαχειριστές του blog  να μην δημοσιοποιούν την άποψη μου. 
- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπετόβλακα,θεωρείς ότι προσφέρει κάτι στο μπλογκ η συγκεκριμένη ανάρτηση ;;;…είδες κανέναν να λέει (όσο και να διαφωνεί μαζί σου),να σταματήσεις να εκφράζεις την γνώμη σου στο LB ;;;..αν μη τί άλλο,σεβάσου αυτούς που σε σέβονται…έχουμε τον Φλογίδα,μην γίνεσαι διάδοχος του…

  2. @ανωνυμε 09:19 σας ζητώ συγνώμη για το σχόλιο σας που εκ παραδρομής αφαιρέθηκε. Σας παρακαλω στείλτε το εκ νέου εάν θέλετε. Σας ζητω και πάλι συγνώμη.

  3. Δεν βάζεις μυαλό μπετόβλακα παρά τις προτροπές μας !!!!!!!!! Θές να μας αποδείξεις ότι όσα πιστευάμε τόσα χρόνια , όσες επιλογές πολιτικών προσώπων κάναμε ,ότι μας έλεγαν οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί , όσες επαναστάσεις κάναμε σαν νέοι ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ , ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ????αρνούμαι να δεχτώ την σκέψη σου!!!!Εγώ μεγάλωσα μαθαίνοντας ότι ο Στάλιν ήταν επαναστάτης , ότι στο πολυτεχνείο ήταν φοιτητές και πατριώτες που μετά η πατρίδα τους το αναγνώρισε , έμαθα ότι ο Ανδρέας ήταν μέγας ηγέτης και για αυτό του άξιζε μια ώραία γυναίκα , έκανα καταλήψεις όχι για τον αλέξη αλλά γιατί ήθελα αλλάγη για αυτό και ψήφισα τον γιωργάκη , άκουσα ότι πλίατσικο έκανε ο πεινασμένος λαός , οι πακιστανοί ήταν νόμιμοι πολίτες του Ελαδιστάν , έμαθα ότι η Αργετινή τώρα ευημερεί και για αυτό κάνει εξαγωγές προς την χώρα μας και τέλος έμαθα ότι στο στρατόπεδο της Κορίνθου οι συνθήκες κράτησεις είναι άθλιες και για αυτό τον λόγο το εγκατέλειψαν οι στρατιώτες !!!! Μπετόβλακα με αυτά που γράφεις προκαλέις το κοινό αίσθημα , είσαι επικίνδυνος , μην μας λές ψέμματα , μην μας χαλάς την διάθεση και μην μας εκνευρίζεις θέλουμε να ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Πολύ έξυπνο το σχόλιο του Διογένη….για όσους το κατάλαβαν..
    Μπετόβλακα δεν χρειάζεται να σου πώ το πόσο συμφωνώ μαζί σου..
    Ευγε σου..

  5. s-spinos:

    Μπετόβλακα θαρρώ πως στην κατακλείδα σου είσαι of και λίγο άδικος γιατί…

    Μας εκπαιδεύουν χιλιετίες τώρα να μάθουμε πως πρέπει να παλεύουμε για να κερδίσουμε περισσότερα.

    Γίναμε οι πιο τέλειες μηχανές, οι πιο τέλειοι δούλοι της πιο μεγάλης απάτης του ανελέητου κέρδους.

    Αν θες να εξουσιάσεις κάποιον πρέπει να τον πείσεις ότι οι πράξεις του εξυπηρετούν το ατομικό του συμφέρον αρκεί να χρυσώσει το κλουβί του.

    Ζητούνται άνθρωποι επειγόντως για να δημιουργήσουν κοινωνία. Εμείς δυστυχώς δεν το καταφέραμε και ας αυτοανακηρυχθήκαμε άνθρωποι.

    Κάναμε το λάθος επαναλαμβάνοντας πάντα τις ίδιες λέξεις, και τους αφήσαμε να μας βιάσουν την ικανότητα να ερωτευόμαστε, τη ζωή, τους ανθρώπους, τη φύση και τα πάντα γύρω μας που δηλώνουν ισότητα, δικαιοσύνη και λευτεριά.

    Κάναμε μια κοινωνία που δεν επαναστατεί στο άδικο, μια κοινωνία καθολικά καθηλωμένη,που σημαίνει πως δεν έχει πλέον την ικανότητα να ερωτευτεί, άρα μια κοινωνία που δεν ονειρεύεται, δεν αγωνίζεται, δεν επαναστατεί.

    Τους αφήσαμε να πάρουν των παιδιών τα όνειρα…
    Τι άλλο μπορεί να είναι μια επανάσταση αν δεν είναι έρωτας;

    Τώρα όσος χρόνος μας απόμεινε πριν από την τέλεια καταστροφή, πρέπει να αναζητήσουμε το μονοπάτι που θα μας βγάλει στους δρόμους των αυτοδίδακτων ανθρώπων, παρά του συστήματος.

  6. Ενώ τώρα Μπετόβλακα που υποστηρλιζεις αυτόν που θέλει να αφανίσει το λαό του δεν είναι ντροπή αλλά βέβαια εσένα τη σ ενοιάζει είσαι από τους καλοβολεμένους

  7. Μπετόβλακα  θα ήταν προτιμότερο από τα μυξοκλάματα  και τα νάζια περί λογοκρισίας σου από τους δημοκράτες αριστερούς να μας πεις δυο λογάκια για την κατάλυση της δημοκρατίας από τον κεντροδεξιό θίασο με τα " προοδευτικά" του στηρίγματα.
    Σήμερα ο ελληνικός λαός βιώνει 

     Την Δημοκρατία του Μνημονίου που δεν είναι άλλη από
     Την Δημοκρατία του Σαμαρά και του Βενιζέλου
     Την Δημοκρατία του Μπόμπολα, του Βαρδινογιάννη, του Λάτση κλπ.
     Την Δημοκρατία του ΔΝΤ, των Τραπεζών και των Πολυεθνικών.

    Σήμερα ο ελληνικός λαός βιώνει
    Στέρηση ελευθερίας του τύπου. Επιτρέπονται μόνο οι αρεστές φωνές.
    Στέρηση ελευθερίας της τέχνης.
    Στέρηση ελευθερίας της έκφρασης αντίθεσης με το καθεστώς.
    Στέρηση ελευθερίας διεκδίκησης αιτημάτων.
    Στέρηση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.           

    Η Αστυνομία και η Λογοκρισία επιστρέφουν στα παλιά γνωστά τους λημέρια, εκεί κάπου πριν και μετά τον εμφύλιο.
    Εκεί όταν πρώτα πυροβολούσαν και μετά ρωτούσαν αν έχεις να απολογηθείς.
    Εκεί που ήταν ιδιώνυμο αδίκημα το να είσαι ιδεολογικά αντίθετος με το καθεστώς.

    Τέλος θα έπρεπε να ζητήσεις συγνώμη γιατί στηρίζεις πολιτικές που δημιούργησαν χιλιάδες άνεργους ,άστεγους,υποσιτισμένους,ανθρώπους που αυτοκτονούν ,ανθρώπους που έχουν χάσει την αξιοπρέπειά τους,γονείς που δεν μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους ,αρρώστους που δεν έχουν τα φάρμακά τους κτλ κτλ(είναι μεγάλη η λίστα…)

    ΥΓ τι ζητάω τώρα από τον μνημονιολάτρη μπετόβλακα που πιστεύει ότι  για όλα τα δεινά του ελληνικού λαού φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι μετανάστες….

    ΑΛΕΞΙ-ΚΕΡΑΥΝΟ

  8. @s-spinos

    Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη ειλικρινείς με τον εαυτό τους, κυρίως, άνθρωποι και βλέπουν τον κόσμο, όπως εσύ ! Μου θύμισες ένα αγαπημένο λιτό και περιεκτικό σύνθημα που παράλληλα απαντά σε πολλά άρθρα του μπετόβλακα …

    ''Δεν υπάρχουν έλληνες,
    δεν υπάρχουν ξένοι,
    μόνο προλετάριοι τρελά ερωτευμένοι ''

    … Σε χαιρετώ !

  9. ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ….ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΥΠΟΝΟΙΑ 'ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ' ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΛΠ ….ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ , ΑΦΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ …..ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ….. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΥΝ ΔΕΞΙΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ….ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΘΑΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙΣ ΑΡΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ,Η ΔΙΚΑΙΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ( ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ )…..ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΧΩ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑ …..ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΕΣ ….ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ MAΣ ,ΓΙΑΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ …..ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ …..Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΩΣ ΠΙΣΣΑ ) ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ……ΓΙΑΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ -ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ – ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ) Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ , ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ , ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ , ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ,ΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ……ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ? ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΜΑΣ , ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ …..

  10. …δεξια, αριστερα, κεντρο, ακρα, ολες μας οι αγωνιες πλεον φανερωνουν ποσο αποπροσανατολισμενοι ειμαστε σαν λαος…οι ουσια ειμαστε "εμεις" κυριοι και οχι ιδεολογιες και θεωριες που δεν εχουν καμια σχεση με την υπαρξη μας σαν λαος, αυτη τη στιγμη…η χωρα μας βιαζεται (εδω και πολυ καιρο) απο ανθρωπους αδιστακτους, που το μονο τους κριτηριο ειναι η προσωπικη ρεμουλα και εμεις τσιμπαμε στα ψευτικα διληματα, τυπου η αριστερα, η δεξια και η ημιυπογεια…ωραιο το κολπακι, δεν λεω…και παλιο…καποιος καισαρας νομιζω το καθιερωσε? "διαιρει και βασιλευε"…

  11. s-spinos:

    @κ.Σιβύλλα ανταποδίδω το χαιρετισμό σου, όμως τι τα θες.

    κοστολόγηση όχι μόνο της πατρίδας, όχι μόνο της αξιοπρέπειας, όχι μόνο των ονείρων και ιδανικών, αλλά τιμολόγηση ψυχών στους βωμούς του κέρδους

    αρπακτικά που δεν περιμένουν,εφορμούν σε κορμιά που ακόμα ανασαίνουν

    διχασμός ανάμεσα σ΄ανθρώπους που ήδη είναι στο τίποτα

    θυμός υποσυνείδητος, πηχτός,τρέφεται από τις σάρκες της απόγνωσης και του σκυμμένου κεφαλιού

    έτσι πως να βρεθεί η διέξοδος; που χρόνος και χώρος για επαναστατικούς έρωτες;

  12. για να γινει καποιος ηγετης πρεπει να ειναι απο τις 5-6 γνωστες οικογενειες που κυβερνανε τον τοπο τοσες δεκαετιες ε μπετοβλακα?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog