Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Κάτι πρέπει να γίνει

- Advertisement -

ΠΡΟΣΟΧΗ: Άγρια σκυλιά στο πάρκο δεξαμενής…

Χτες το βράδυ, έτυχε να περάσω με το αυτοκίνητο από το πάρκο δεξαμενής στο Λουτράκι. Λίγα μέτρα μπροστά μου, ήταν ένας ποδηλάτης ο οποίος έκανε τη βραδινή του βόλτα. Ακριβώς μπροστά από την είσοδο του πάρκου, βλέπω ξαφνικά 3-4 σκυλιά να του γαυγίζουν και αμέσως μετά να του επιτίθενται. Ο ποδηλάτης, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το ποδήλατό του. Τα σκυλιά πήγαν από πάνω του, έτοιμα να τον κατασπαράξουν. Επιτάχυνα και άρχισα να κορνάρω. Για καλή του τύχη, τα σκυλιά σταμάτησαν να ασχολούνται μαζί του και ασχολήθηκαν με το αυτοκίνητό μου. Ο άνθρωπος, καβάλησε πάλι γρήγορα το ποδήλατό του και το έβαλε στα πόδια. Από καθαρή τύχη, δεν έπαθε τίποτα…

Υ.Γ. Επειδή την προηγούμενη φορά (δείτε εδώ την ανάρτηση), κάποιοι, έσπευσαν να με θεωρήσουν υπεύθυνο αν έστω και ένα σκυλί πεθάνει από φόλα: Όταν λέω ότι πρέπει να βρεθεί λύση, δεν εννοώ αυτή της φόλας. Το θέμα όμως δεν είναι να αποστρέφουμε το βλέμμα μας από το πρόβλημα, ενώ ταυτόχρονα συνάνθρωποί μας κινδυνεύουν. Ας κάνει, κάτι ο δήμος για να μην δώσει καν το δικαίωμα στον ηλίθιο, να πετάξει φόλα.

alex

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το ίδιο φαινομενο και στον κεντρικο σε φούρνο και στην πιατσα των ταξι στον Οσε…το ιδιο και στην νεραιδα.
    Ας τα μαζεψει ο δημος και εάν δε βρεθει καποιος για να τα παρει μεσα σε 8 μήνες, τότε ας τους κάνουν ευθανασια.
    Οσο σκληρη και να ακουγετε η λύση ευθανασια αλλο τοσο σκληρο είναι να αφηνεις τα σκυλια αδεσποτα γιατι τα βαρεθηκες. Οποιος μπορει να φροντισει ενα ας το κανει.

  2. τα σκυλια τα εχουν κάτι παιδια που τα ταιζουν είναι άκρως επιθετικά, ενα μεσημερι μου επιτεθικαν στο δικο μου σκυλι το ειχα δεμενο και εκανα γυμναστικη στα οργανα….είχα αυτόπτες μάρτυρες κατι αντιφασίστες !!

  3. Να κάνει ο δήμος ένα κοινωκομείο της προκοπής και να τα βάλει εκεί τα σκυλιά αλλά οχι να τα πιάσει δήθεν για να τα εμβολιάσει στηρώσει και μετά μερικά από αυτά να τα αφήσει ελεύθερα και τα άλλα να τους κάνει ευθανασία και λεφτά για να γίνει κοινωκομείο είχαν πάρει παλιά

  4. Όταν το είπα ότι θα αρχίσουν να ρίχνουν φόλες
    Υ.Γ. Επειδή την προηγούμενη φορά (δείτε εδώ την ανάρτηση), κάποιοι, έσπευσαν να με θεωρήσουν υπεύθυνο αν έστω και ένα σκυλί πεθάνει από φόλα να τι είπαν και όπως αποδεικνύεται έχω απόλυτο δίκιο και καθόλου άδικο

  5. Ντροπή σε όλο το Νομό Κορινθίας…και περισσότερο στην απανθρωπιά σας….αντί να πρασπαθήσετε να φτιάξετε ομάδες φιλοζωων και να ζητήσετε χώρο από το Δήμο ή να αρχίσετε να στειρώνετε τα ζώα σας, τα βάζετε με τα αδέσποτα!Τα αδέσποτα δεν ξεφύτρωσαν μια μέρα σαν μανιτάρια..γιατί ποτέ δεν έχετε το θάρρος να καταγγείλετε το γείτονα που εγκατέλειψε το σκύλο του???Μάθετε επιτέλους τη λέξη πολιτισμός….είστε μέρος του προβλήματος…..

  6. το παρκο δεξαμενης εχει ενα περιφραμενο χωρο ,αυτο που καποτε ειχε ο παγωνια,ελαφια,μαζευτετα βαλτε τα εκει μεσα και αρχιστε να τα φροντιζεται.

  7. 9.37 γιατι δεν πας εσυ να τα μαζεψεις? κυριοι ο 12.35 εχει απολυτο δικιο!! οσο για τον 3.00 ευθανασια να κανει στα παιδια του αφου ετσι ευκολα το λεει!! ζουμε σε ζωικο βασιλειο αν το εχετε καταλαβει μερικοι μερικοι!!

  8. 10:46 Ξέρω πολλύ καλά τη κάνει ο Δήμος για τα σκυλιά και αυτό που λέω για ευθανασία αληθεύει 9:37 κάποτε εκέι είχε ελάφια και κύκνους τα οποία κάποιοι τα άφησαν να die συμφωνώ να βάλουν τα σκυλιά εκεί αλλά να υπάρχουν και άνθρωποι να τα φροντίζουν και να τα προσέχουν 12:54 έχεις και συ απόλυτο δίκιο

  9. s-spinos:

    Στην προηγούμενη σχετική ανάρτηση είχα γράψει:

    "Μπορεί κάποιος στα σοβαρά να μου εξηγήσει πως διάβολο γίνεται κάθε οκτώβρη να γεμίζει η πόλη αδέσποτα;

    Μήπως κάποιοι "φιλόζωοι" τα αφήνουν στο έλεος αυτών που τους ρίχνουν φόλες;

    Κάποιοι που κάνουν ότι κόπτονται για την αγάπη τους προς τα ζώα, αν δεν καταλάβουν ότι το κάθε ζωντανό δεν είναι λούτρινο παιγνιδάκι, και ότι όσο μεγαλώνει έχει ανάγκη και περισσότερου φαγητού και περισσότερου ζωτικού χώρου και περισσότερης φροντίδας, κάθε χρόνο θα ακούμε και θα βλέπουμε τα ίδια πράγματα.

    Δεν έχω τίποτα με τα ζώα, αντιθέτως τα αγαπάω πολύ, αλλά στους χώρους που μπορούν και αυτά ελεύθερα να ζήσουν, και ασφαλώς είμαι κάθετα εναντίον της φόλας, φόλα θέλουν τα δίποδα ζώα που τα εγκαταλείπουν στους δρόμους."

    Από κανέναν από όσους κόπτονται για την προστασία τους δεν πήρα απάντηση.
    Τι κάνουμε με τα δίποδα Ζώα;;;;;;;;

  10. πάλι θεωρια ρε συ s-spinos. Είναι ποινική πραξη να αφήνεις το ζωο σου σε δημοσιο χωρο. Γιαυτο και ειχαν πει ότι όποιος εχει ζωντανο να το παει στο γιατρο να του τοποθετησει ηλεκτρονικο chip ωστε να ειναι η ταυτοτητα του. Σε περιπτωση συλληψης του ζωντανου να επιδωθει στον ιδιοκτητη του ξανα. Ποιος ομως πηγαινει το σκυλι του ή την γατα του σε γιατρο; Σχεδον κανενας. Κατι κυριες τα πηγαινουν και κατι φλουφλιδες. Οι άλλοι ειναι μαγκες.
    Εαν γνωριζεις καποιον που εχει αφησει και εγκαταλειψει το ζωντανό του σε δημόσιο χώρο πήγαινε να το καταγγειλεις στην αστυνομια να κινηθει μηνυτηρια αναφορα αυτοκλητα.
    Εαν οχι ασε τις θεωριες για διποδα ζωα.
    Ξερεις ποσα διποδα ζωα υπαρχουν χωρις να εχουν ζωα;
    Αστα.

  11. s-spinos:

    Φίλε στις 7:30, δυστυχώς γνωρίζω κανά δυό τέτοια δίποδα ζώα, μα τι να κάνουμε, χαφιές δεν μπορώ να γίνω, κι έτσι το πρόβλημα επαφίεται στην "αγάπη" των φιλόζωων για τα ζώα τους.
    Όσο για το τελευταίο που λες, ουουουου ο κάθε ένας μας κουβαλάμε και από ένα μέσα μας, (Μουλάρι, Γουρούνι, Γαϊδούρι,Κότα, κλπ,κλπ.) διαλέγουμε και παίρνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog