Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΟΛΜΕ:Συνέχεια της χούντας η Χρυσή Αυγή

- Advertisement -

Για τη σημερινή κατάσταση που ζει ο ελληνικός λαός μιλάει η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) στη διακήρυξη της για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, ενώ αναφέρεται και στη δράση της Χρυσής Αυγής…

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Σε αυτή την περίοδο, κρίσης και εξαθλίωσης, η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει μια ακόμα απειλή: Η φασιστική συμμορία που γέννησε και επέβαλε τη δικτατορία στη χώρα, βρίσκει τη συνέχειά της σήμερα σε ένα θλιβερό μόρφωμα υμνητών και συνεχιστών της, τη “Χρυσή Αυγή”, που εκμεταλλεύεται την τραγική συγκυρία για να υπονομεύσει κάθε έννοια δημοκρατίας, ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης».

Οι καθηγητές τονίζουν, επίσης, ότι «η κοινωνική δικαιοσύνη που διεκδίκησε η εξεγερμένη νεολαία στο Πολυτεχνείο εξακολουθεί να είναι μακρινό όνειρο», ενώ επισημαίνει ότι «η θυσία των αγωνιστών του Πολυτεχνείου δεν θα πάει χαμένη».

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην κοινωνία, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε στις τελευταίες εκλογές ποσοστό 27%, το ΚΚΕ 4,5% και η ΔΗΜΑΡ 6%. Σύνολο: περίπου 37, 5% Ποιο είναι, όμως, το ποσοστό του στους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που όπως καταγγέλλουν πολλοί έχει μεταβληθεί σε φωλιά αριστερισμού και μαζικής παραγωγής αγραμμάτων νέων (αλλά… παραμορφωμένων σχετικά με τον μαρξισμό-λενινισμό-σταλινισμό);

    Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, έγιναν οι εκλογές των καθηγητών και όλοι μαζί οι μαρξιστές έλαβαν ποσοστό 60%! Με αποτέλεσμα να πανηγυρίζουν δικαίως: «ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΓΙΝΕ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ!

    Οι δυνάμεις της Αριστεράς, όπως προκύπτει από την απήχηση που έχουν σε όλα τα επίπεδα (ΚΥΣΔΕ, Ανώτατο ΠΥΣΔΕ, ΠΥΣΔΕ,) εκφράζουν το 60% περίπου των καθηγητών/-τριών που συμμετείχαν στις εκλογές (η συμμετοχή στις εκλογές έφτασε στο 75% του συνόλου)».

    Συμπέρασμα: Σε αυτών τα χέρια έχουμε εμπιστευτεί τα παιδιά μας, γι’ αυτό βγαίνουν… κούτσουρα!….Χ.Α.

  2. ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ Χ.Α. , ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ……ΜΑΥΡΕ , ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ….

  3. Το συλλογικό και άμετρο υβρεολόγιο του χα, που πυκνά φιλοξενείται από το blog αυτό έχει κάνει πολλούς αναγνώστες πλέον να απέχουν από την επίσκεψη ή ακόμα και από τα σχόλια και για όσους παρεπιδημούν στην πόλη μας αρκεί κανείς ν' ακούσει το τι σχολιάζεται για την επιλογή των θεμάτων και των ειδήσεων που μόνον πολιτική επιπέδου και πολιτισμό δεν προάγουν, Κρίμα γι αυτή την κατάντια.

  4. Έρχεται ως αρχηγός στο "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"για να διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα! Για όσους ξεχνούν εύκολα ή κάνουν πως δεν θυμούνται, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για το εάν τελικά θα έπρεπε, ο τότε νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ… ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ… ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….

    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ……

    O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής. Φρόντισαν γι αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του.

    Θυμίζουμε πως τότε ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό!!!!!

    ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ………..Χ.Α.
    ΥΓ.ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΙΝ.

  5. αφήστε τον ΧΑ,ο άνθρωπος μόνος του είναι,τον πόνο του λέει…επαναστάτης του πληκτρολογίου…για πες μας ,ρε μεγάλε,αντισυστημικέ ακροδεξιέ,αυτές τις αναγούλες που ανεβάζεις τώρα στο LB,έβγαινες να τις πεις και δημόσια καμιά 2ετία πριν ;;; …και τώρα ,άμα θέλεις,βγες και πες τις…δεν θα βρέχει,ροχάλες θα είναι αυτά που θα τρως από τον απλό κοσμάκη…είδατε ότι τελειώνει το παραμύθι σας και έχετε λυσσάξει να το παίζετε διαφωτιστές του ίντερνετ…καμιά πορεία και καμιά απεργία απέναντι στα αφεντικά σας,δεν σας είδε κανείς να κάνετε,χουντολάτρεις…αμ,πώς,να κοπεί η επιδότηση μετά ;;;

  6. Συνέχεια της Χουντας Κυριοι,ειναι οι τότε "επαναστατες" και οι κυβερνησεις τους που συμμετειχαν,εως σημερα,οσο και να σας πονάει ολους εσας τους δηθεν δημοκρατες,αριστεριστές,κτλπ !!!!

    Οσο δε για το ποιοι ειναι επαναστάτες του πληκτρολογιου,που γράφει ο φιλος απο πανω,αγαπητε,το καραγκιοζιλικι που καθε τυχαιος απο εσας του αριστερου "δημοκρατικου" χωρου,εμπαινε στα προφιλ στελεχων της Χ.Α. σαν φιλος,στο facebook και μετά εκανε report την σελιδα για να "πέσει" σου λέει κατι ??

    Με την ευκαιρία,αυτοι οι ανεγκεφαλοι του επονομαζομενου "Αντιφασιστικου Μετωπου Γερανείων" (???? – το ειδαμε και αυτο στο πολυπαθο Λουτρακι μας…),εχουν τυπωσει μια αφισα,οπου δειχνουν εκτός των αλλων,και τον συγχωρεμενο καλο παιδικό φιλο,τον Μιχαλη τον Καλτεζα: "Μαγκες",αφαιρέστε αμεσα την συγκεκριμενη φωτο απο την αφισα σας παρακαλω,γιατι ετσι βεβηλωνετε την μνημη ενος καλου φιλου και συμμαθητη τότε,τον οποιο σκοτωσε (με σκοπευμενη βολη παρακαλω,την οποια παραδεχθηκε και ο ιδιος τοτε στο δικαστηριο),ενας ψυχοπαθης μπάτσος με ψυχολογικά προβληματα !!! Καμμια σχεση με Χ.Α. λοιπον και οτιδηποτε θελετε με το μικρο-μυαλό σας να πειτε,μεσω της ακομψης και αστοχης αυτης αφισας.
    Ευχαριστώ πολύ.

  7. 4:41,μην βρίζεις τους ψηφοφόρους σας,σε παρακαλώ…άκου εκεί "ψυχοπαθής μπάτσος"…και βεβηλώνεται η μνήμη του Καλτεζά από την αφίσα,ε ;;;…να θεωρήσω ότι κι εσύ ήσουν στην πορεία ,λοντας καλός φίλος και συμμαθητής τότε ;;;…όσο για τους χαρακτηρισμούς περί ανεγκέφαλων,δεν χρειάζεται να συζητάμε ποιός είναι ανεγκέφαλος,όταν βάζει νταβαντζήδες στην ζωή του τους απόγονους της χούντας…

  8. Αγαπητέ φιλε απο πανω,σου απαντω με ολο τον σεβασμό:

    επειδη οταν εγινε το περιστατικό με τον συμμαθητη μου τότε,οι περισσοτεροι απο εσας,κανατε ακομη ποδηλατο με βοηθητικές ρόδες στο πάρκο,θα παρακαλέσω απο ολους σαν και εσενα,για λιγο σεβασμό τουλαχιστον στην μνημη του Μιχάλη Καλτεζά. Για να μαθαινεις κιολας: επειδη το ονομα του παιδιου "φορεθηκε" απο ολους εσας τους αριστεροτετοιους,ως δηθεν αναρχικός,το παιδί δεν ειχε σχέση με χωρους – οπαδός ηταν,καλός παναθηναικός,φτωχή οικογένειά και βρεθηκε για αλλο λογο στο μερος που βρεθηκε,και ο μπάτσος,Μελίστας το ονομα,για να μαθαινετε, που μπορει να ηταν και οπαδος του κομματός σου,(δεν το ξερει κανεις αυτό),εκτός υπηρεσίας,με πολιτικά,που βρισκόταν σε καφετερια του σημειου των εξαρχείων,και οχι σε κλουβα οπως ειχε πρωτοειπωθεί,του εριξε σκοπευμενη βολή,πισώπλατα,βλέποντας τον να τρέχει,επειδη φορουσε ριγε ασπρομαυρο πουκαμισο,και τον «θεωρησε» αναρχικό.Τι πας να πεις τα δικά σου περι Χρυσης Αυγης και ψηφοφόρων ??

    Ειστε δε τόσο ασχετοι στο να υποστηριξετε τα κομματά σας,που μπερδέψατε αναρχικους,αριστερούς,κομμουνιστές,φασίστες,κτλπ !!!! Ειπαμε,απογονοι της Χουντας,ειναι οι δηθεν αγωνιστες σας του πολυτεχνείου τότε,σημερινοι κυβερνωντες και αφεντικά σας,που τότε φοραγαν αμπεχωνο και τωρα τρωνε στις Βρυξελες τα λεφτά σου με χρυσα κουτάλια !!!!
    Και δεν εχουν καμμια σχέση με Χρυση Αυγη ολα αυτα.

    Σε ευχαριστώ για την επικοινωνία σου παντως.

  9. Η Ε.Ο. 17Ν πήρε το όνομά της από την 17η Νοεμβρίου, ημέρα που γιορτάζεται στην Ελλάδα η εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973. Αυτοπροσδιορίστηκε ως μαρξιστική και αντιιμπεριαλιστική, ενώ οι προκηρύξεις της είχαν έντονο αντιαμερικανικό χαρακτήρα. Κατά τα τελευταία χρόνια δράσης της αποκαλύφθηκε ότι είχε προβεί σε σειρά ληστειών τραπεζών με μεγάλη λεία, με σκοπό την ανεύρεση χρημάτων για την χρηματοδότηση των επιθέσεών της.

    Η "17 Νοέμβρη" ξεκίνησε την δράση της την νύχτα της 23 Δεκεμβρίου 1975 με τη δολοφονία του «σταθμάρχη» της CIA στην Αθήνα, Pίτσαρντ Γουέλς, έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό. Είχε 27 χρόνια δράσης με δολοφονικές επιθέσεις που προκάλεσαν 23 νεκρούς και πολλούς τραυματίες, πολυάριθμες εκρήξεις βομβών, εκτοξεύσεις ρουκετών και ληστείες τραπεζών, και αποστολή προκηρύξεων με τις πολιτικές της θέσεις σε εφημερίδες μετά από κάθε ενέργεια. Τα κείμενα της συνήθως τα απέστελνε προς δημοσίευση στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Η εφημερίδα Το Ποντίκι υπήρξε επίσης παραλήπτης προκηρύξεων της οργάνωσης. Στις 8 Ιουνίου 2000 μέλη της Ε.Ο. 17Ν δολοφόνησαν τον Βρετανό στρατιωτικό ακόλουθο Στήβεν Σόντερς. Στα τέλη του Ιουνίου του 2002 μετά τον τραυματισμό, από πρόωρη έκρηξη μιας βόμβας, του μέλους της οργάνωσης Σάββα Ξηρού και την σύλληψη του από το Λιμενικό Σώμα στο λιμάνι του Πειραιά, η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να ανακαλύψει το οπλοστάσιο και να συλλάβει τα περισσότερα από τα μέλη της οργάνωσης.
    Τρομοκρατία στην Ελλάδα ασκήθηκε, κυρίως μετά τη μεταπολίτευση, από διάφορες οργανώσεις στα πρότυπα των αντίστοιχων γερμανικών ομάδων (Φράξια Κόκκινος Στρατός κ.α.) ή των ιταλικών Ερυθρών Ταξιαρχιών της δεκαετίας του '70. Η κυριότερη από τις εγχώριες αυτές οργανώσεις ήταν η Επαναστατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη, της οποίας η δράση εκτάθηκε από το 1975 έως την εξάρθρωση της το 2002. Η οργάνωση βαρύνεται με σειρά δολοφονικών ενεργειών, τοποθετήσεων εκρηκτικών μηχανισμών σε δημόσια κτίρια, ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών, κλοπών στρατιωτικού υλικού, δολιοφθορών και επιθέσεων σε αστυνομικά τμήματα. Στο ύφος των ανακοινώσεων που εξέδιδαν τα μέλη της ήταν εμφανής η προσπάθεια πρόταξης ενός ιδεολογικού «μανδύα», με τον οποίο επιχειρούσαν να δώσουν πολιτική χροιά στις ενέργειές τους. Ο ίδιος αυτός μανδύας, ωστόσο, αδυνατεί να εξηγήσει τις δολοφονίες κάποιων εντελώς αθώων πολιτών, όπως η περίπτωση του νεαρού Αξαρλιάν το 1992 ακόμη και εάν κάτι τέτοιο θα μπορούσε από κάποιους να θεωρηθεί σαν «παράπλευρη απώλεια». Άλλες σημαντικές, ως προς τη δράση τους, τρομοκρατικές οργανώσεις ήταν ο Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας (που έδρασε την περίοδο 1975-1995 και έθεσε τέλος στη δράση του έπειτα απ’ τη λήψη απ’ τα μέλη της σαφούς πολιτικής απόφασης και όχι εξαιτίας της εξάρθρωσης της οργάνωσης), η Αντικρατική Πάλη, καθώς και οι πρόσφατα εμφανισθείσες Επαναστατικός Αγώνας, Σέχτα Επαναστατών, Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς κ.α.

    Την Παρασκευή 9 Απριλίου του 2010 συνελήφθησαν από την αστυνομία οι Νίκος Μαζιώτης, Παναγιώτα Ρούπα, Βαγγέλης Σταθόπουλος, Χριστόφορος Κορτέσης, Σαράντης Νικητόπουλος και Κωνσταντίνος Γουρνάς, ως ύποπτοι για συμμετοχή στην οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας". Κατά την προσαγωγή τους στον Εισαγγελέα άπαντες αρνήθηκαν την κατηγορία, ενώ ο Μαζιώτης και η σύζυγός του Ρούπα, οι οποίοι φέρονται ως "επικεφαλής", δεν συναίνεσαν καν στη διαδικασία, δηλώνοντας ότι δεν την αναγνωρίζουν. Λίγες μέρες μετά οι Μαζιώτης, Ρούπα, Γουρνάς έχουν αποδεχτεί την πολιτική ευθύνη σαν μέλη της οργάνωσης "Επαναστατικός Αγώνας". Και οι έξι είναι προφυλακισμένοι.

    παραπλευρες απωλειες….ΓΑΤΑΚΙΑ…..Χ.Α.

  10. Τελος,για να προλάβω την απορία σου,ψηφιζω Χρυση Αυγη,και θεωρώ οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των μπάτσων ειναι κομματοσκυλα των κομματων της μεταπολιτευσης,οι οποιοι προσλαμβανουν τον καθε τυχαιο τυπο και τον κανουν δημοσιο υπαλληλο-κινδυνο,(χαρακτηριστικό,οτι στις εισαγωγικές εξετάσεις για την σχολη αστυνομιας,οι «υποψηφιοι» ετρεξαν χρονομετρηση με…σκαρπίνια !!!!) που δεν εχουν καμμια σχεση με Χ.Α.
    Οσο δε για τις πορείες που με ρωτάς,ουτε τοτε,ουτε ποτέ κατεβηκα σε πορεια προσωπικά,διότι ειναι κοροιδια,αν κανεις πιστευει οτι οι πορειες μονο αλλαζουν τα πραγματα..

    Κλεινοντας για την Ιστορία: o Μελίστας,ειχε δικηγόρο,τον κατα τα αλλα,μεγάλο αγωνιστή της αριστερας,που μηνυσε την Χουντα,τον Αλεξανδρο Λυκουρέζο,ο οποιος καταφερε και ο πελατης του «καθαρισε» με δυο-δυομιση χρόνια ποινη τότε,για την δολοφονία του Μιχάλη…….

    Σεβομαι την αποψη του καθενός,ομως αγαπητοι φιλοι,οταν υποστηριζετε κατι,να το κανετε σωστά και με ακριβη στοιχεία,διοτι,σε διαφορετικη περιπτωση,δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις.Η αναφορά μου δεν ειχε σκοπο να θιξει κανεναν προσωπικά,το ξεκαθαρίζω.
    Ευχαριστώ τον φιλο Α.V. για την επικοινωνια και καλο σαββατοκυριακο σε ολους.

  11. Για τον Μιχάλη Καλτεζά, όσοι ζούσαμε την εποχή εκείνη τα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά στα Εξάρχεια με την αστυνομική καταστολή του καθεστωτικού ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουμε καλά ότι ο Μιχάλης είχε "προσκολληθεί", στους "λύκους των εξαρχείων", που συχνά πυκνά έδινε μάχες με τις δυνάμεις καταστολής στο πλαίσιο των κοινωνικών αγώνων. Ο Μιχάλης ως άπειρος όταν ο Μελίστας έβγαλε όπλο, έμεινε όρθιος και γύρισε με την πλάτη για να φύγει ενώ οι υπόλοιποι επιτιθέμενοι στην κλούβα πρόλαβαν και καλύφθηκαν πίσω από αυτοκίνητα και ο Μελίστας ψύχραιμα τον εκτέλεσε. Όλα τα υπόλοιπα περί ψυχοπαθούς μπάτσου είναι ανοησίες, που αναμασούν την καθεστωτική λογική αθώωσης του φόνου από έναν αστυνομικό, που θεώρησε τις σφαίρες την σωστή απάντηση στην επίθεση με μολότοφ που του έγινε. Το "μπουκάλι" δεν ανακαλύφθηκε και δεν πρωτοχρησιμοποιήθηκε τότε και οι μπάτσοι γνώριζαν και γνωρίζουν πολύ καλά πως να το αντιμετωπίζουν, χωρίς να χρειάζεται να προβαίνουν σε χρήση των όπλων τους και μάλιστα φονικά, τουλάχιστον έως σήμερα και με εξαίρεση τον Αλέξη που δολοφονήθηκε πάλι εν ψυχρώ, χωρίς μάλιστα την αφορμή επεισοδίων.
    Αφιερωμένα στην μνήμη του Μιχάλη και σε όλους τους συντρόφους και αντιστεκόμενους νέους, τα δύο χημεία που ακολούθησαν και όλες οι φωτεινές νύχτες των εξεγέρσεων.
    ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ-ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ

  12. ο 6΄40 που αναφέρεται στο αντάρτικο πόλης στην Ελλάδα, αποδεικνύει άθελά του ποιος κάνει αντικαθεστωτικό και αντισυστημικό αγώνα στην χώρα μας και μόνο από τις διώξεις και συλλήψεις όλα αυτά τα χρόνια

  13. Φίλε του 9:23,ειμαι αυτος που εγραψε τις αναρτησεις για τον Μιχαλη πιο πανω.Μια παρακληση,γιατι μαλλον δεν εγινα κατανοητος: Εγραψα καλό σαββατοκυριακο,για να κλεισει το θεμα,και να μην σφετερίζεται κανεις το ονομα του συγκεκριμένου ΦΙΛΟΥ και ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ μου τότε,αλλά δυστηχως επανερχομαι με αυτα που γράφεις.Και επειδη,εισαι και ασχετος στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιστατικό,επειδη τυχαινει να γνωριζω προσωπικα,και ποιοι ηταν μαζι του,ακου δυο πραγματα για να μαθαινεις και εσυ: 1)Ο Μελίστας,ηταν εκτός υπηρεσίας,με πολιτικά,εχοντας ομως το υπηρεσιακό του περίστροφο μαζι,οπως συνηθιζε το συνολο των Αστυνομικων τοτε (για όσους ξερουν)σε καφετερια ,και οχι σε κλουβα,και λοιπες βλακειες που εχουν ειπωθει. 2) ο συγκεκριμενος αστυνομικός,ηταν και ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ της ομαδας της αστυνομίας παλιοτερα,και "εντόπισε" τον Μιχαλη σαν αναρχικό,επειδη φορουσε ριγε πουκαμισο (οσοι ειναι πανω απο 40,θα θυμουνται την μοδα των "μεταλλαδων" της εποχης με τα συγκεκριμενα ρουχα,στην Αθηνα..) , και,μεσα στον χαμό που οντως γινόταν απο αλλο επεισόδειο που ειχε ξεκινησει σε κοντινο σημειο,σημαδεψε,σκόπευσε και του εριξε βολή ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ,απο αποσταση 25-30 μετρων,ενω το παιδί ΕΤΡΕΧΕ προς την κατευθυνση της πλατειας εξαρχειων.Καθαρη Δολοφονία εν ψυχρώ,απο τρελάκια μπατσο τυπου "Ραμπο",οπως ειναι πολλοι απο αυτους.

    ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ο Καλτεζας με αναρχικους,και ανταρτικα πολεων και λοιπες βλακειες που διαβαζω και γραφει ο 9:23 παιδιά.Ξαναειπα,οταν ΔΕΝ ξερουμε,ΔΕΝ γραφουμε οτι να'ναι.

    Ευχαριστω πολύ για τον χρόνο οσων διαβαζουν,εγω ανακατευτηκα και εγραψα σχολια,επειδη με ενοχλησε το να δω την φωτο του συμμαθητη μου,σε αφισα "αντιφασιστων" εν προκειμενω,αλλα και του οποιουδηποτε και μονο.
    Να μου πεις μονο,οπως σημειωνεις,ΕΣΥ ο 9:23 προσωπικα που τον ηξερες τον Μιχαλη,και γραφεις περι προσκολησης σε ομαδα,κτλπ. γιατι εμενα ηταν συμμαθητης μου και φιλος.Επισεις αν γνωριζεις μας λες σε ποιο ακριβως σημειο των εξαρχειων,εγινε η δολοφονία και επισεις ποσο χρονων ηταν ο Μιχαλης τοτε,σε ποιο σχολειο πηγαινε,σε ποια περιοχη της Αθηνας εμενε….Αν δεν ξερεις,για googlαρε το μηπως υπαρχει,οπως κανουν οι περισσοτεροι "ξερολες"..

    Ευχαριστώ και καλο Σ-Κ σε ολους ανεξαιρετως και Παρακαλω απαντες,να μην ξαναγραψει κανεις ψεματα για τον Μιχαλη Καλτεζά. (εβαλα τονο στο επιθετο,επειδη ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν ουτε πως προφερεται το επιθετό του..)

  14. ΚΥΡΙΑ Χ.Α ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΞΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ

  15. Δε ξέρω τι ήταν και τι δεν ήταν κάλεσε, αλλά το ΦΜΛ, δε σφετεριζεται το όνομά κανενός…

    Ο καλτεζας ήταν θύμα της κρατικής αστυνομικης εξουσιαστικης βίας…

  16. Με συνοπτικές διαδικασίες, στο περιθώριο της συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων, και με την παρουσία μόλις τεσσάρων βουλευτών στην Ολομέλεια τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου η Βουλή.

    Πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποιούνταν ειδική συνεδρίαση, με την παρουσία του πρωθυπουργού, του προέδρου της Βουλής και των πολιτικών αρχηγών και τηρούνταν ενός λεπτού σιγή προς τιμή των αγωνιστών ενάντια της στρατιωτικής χούντας.

    Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, το Προεδρείο «αναγκάστηκε» να κρατήσει «χαμηλούς τόνους» προκειμένου να αποφευχθούν οι φιλοχουντικές κορώνες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που θα δυναμίτιζαν το κλίμα στο κοινοβούλιο.

    Υπο αυτά τα δεδομένα, η όλη «εκδήλωση» περιορίστηκε στην λιτή δήλωση του προεδρεύοντα στην Ολομέλεια Λεωνίδα Γρηγοράκου που είπε μεταξύ άλλων:΅«Τα ιδανικά της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της ειρήνης, της αγάπης για τη ζωή και τον άνθρωπο παραμένουν πάντα ζωντανά και θα παραμένουν επίκαιρα και αναλλοίωτα όσα χρόνια κι αν περάσουν από εκείνη την εξέγερση, πάντα ζωντανά για να οδηγούν και να φρονηματίζουν τις νέες και τους νέους μας. Το σίγουρο είναι ότι μετά τα δραματικά γεγονότα του Πολυτεχνείου, το μήνυμα των ηρωικών πράξεων εκείνων των ημερών πρέπει να παραμένει ζωντανό και επίκαιρο στις ψυχές μας και τις σκέψεις μας».ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΚΟΚΟΚΚΟ………….Χ.Α.

  17. Μπάμπη αν τους αγαπάς τόσο πολύ τους λάθρο πάρε μερικούς σπίτι σου να τους έχεις και να τους παρέχεις τα απαραίτητα με τα δικά σου λεφτά και πάρε και μερικούς στη δουλιά σου να τους έχεις

  18. 10:47,ωραία τα ψέμματα,αλλά έχουν κοντά ποδάρια…γεννημένος το '73,το '85 δεν έκανα βόλτες με ποδήλατο με βοηθητικές…3 χρόνια μικρότερος ήμουν του Καλτεζά…σου αφιερώνω αυτό :

    Πριν από 25 χρόνια, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ο 15χρονος μαθητής Μιχάλης Καλτεζάς, πέφτει νεκρός από σφαίρα του αστυνομικού Α. Μελίστα. Ο αστυνομικός καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 2,5 χρόνια φυλάκισης με αναστολή ενώ σε β’ βαθμό, στις 25/1/1990, αθωώθηκε.

    Στις 17 Νοεμβρίου του 1985, η πορεία για την 12η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είχε ξεκινήσει και ολοκληρωθεί ομαλά, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια. Στα Εξάρχεια, μια ομάδα ΜΑΤ ανταλλάσσει λεκτικούς διαξιφισμούς με ομάδα νεαρών. Στο σημείο φτάνουν επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις καταστολής από παρακείμενη «κλούβα» ενώ πολλαπλασιάζονται και οι νεαροί. Τα επεισόδια σύντομα εξαπλώνονται στο κέντρο της Αθήνας. Μια ομάδα νεαρών πετάει μολότοφ προς την κλούβα. Ο αστυνομικός Αθανάσιος Μελίστας, ήταν ο μοναδικός, που οι συνάδελφοι του τον περιγράφουν ως πανικόβλητο και εκτός εαυτού. Σημαδεύει και πυροβολεί πισώπλατα τον 15χρονο μαθητή Μιχάλη Καλτεζά, ο οποίος απομακρυνόταν από το σημείο και ο οποίος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δεν συμμετείχε στα επεισόδια. Η σφαίρα βρίσκει στο κρανίο τον 15χρονο μαθητή.
    Ο ανήλικος μεταφέρεται από ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό όπου απλά διαπιστώνεται ο θάνατός του. Το όνομά του προστίθεται στη λίστα των θυμάτων της αστυνομικής βίας σε επέτειο για το Πολυτεχνείο, μαζί με αυτά των Κούμη και Κανελλοπούλου.
    (από όσο θυμάμαι είχε κυκλοφορήσει και φωτογραφία με τον Μελίστα να σημαδεύει μέσα από την κλούβα…απλά,δεν την βρήκα για να στην ανεβάσω…καλή η προπαγάνδα,αλλά για αυτούς που την τρώνε…)

  19. Ο 10'47, επιμένει στην διαστρέβλωση των γεγονότων ενώ αποσιωπά γιατί φυσικά δεν ήταν παρών στο επεισόδιο που συνέβη εκείνη την ημέρα στην Στουρνάρα, δυο βασικά στοιχεία το ότι ο Μελίστας πυροβόλησε μέσα από την την πόρτα της κλούβας, όπως το αποδεικνύουν και φωτογραφίες της εποχής και ότι είχε προηγηθεί επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ με μπουκάλια και πέτρες από συγκεκριμένη ομάδα όπως αναφέρθηκε. Και επειδή υπάρχουν ευτυχώς εν ζωή ακόμα οι πρωταγωνιστές των γεγονότων καλό είναι να είναι ποιο προσεκτικός στην παραπληροφόρηση και την ψευδολογία. Κανείς δεν αναφέρθηκε στο ότι ο Μιχάλης ήταν οργανωμένος Αναρχικός, απλώς όπως χιλιάδες νεαροί της εποχής εν δυνάμει εξεγερμένοι, εντάσσονταν στο συγκρουσιακό κλίμα της εποχής. η ασχετοσύνη του συγκεκριμένου και ο ύποπτος ρόλος του στο blog, φαίνεται από το ότι δεν γνωρίζει κομβικά στοιχεία των γεγονότων των ημερών, όπως την σθεναρή προσήλωση των "λύκων", στον εξεγερτικό χαρακτήρα των δράσεων και λιγότερο στην Αναρχική μεθοδολογία και τρόπο σκέψης, που οδήγησε και σε πολιτικές αντιπαραθέσεις εξαιρετικά έντονες καθώς και σε προσωπικές διενέξεις, έως το "πρώτο χημείο",που εκεί όλα εξομαλύνθηκαν λόγω της ευθείας αντιπαράθεσης με το κράτος της καταστολής. Αυτά κυρίως για τους νεώτερους συντρόφους, που δεν έζησαν την εποχή και όχι για τον κάθε εγκάθετο προβοκάτορα. Αρκεί να ρωτήσετε αυτόν που επιμένει στην προσωπική φιλία με τον Μιχάλη, που ήταν τις τρεις μέρες των συγκρούσεων μετά την δολοφονία, τι έγινε στο κατηλειμένο πολυτεχνείο και ποιο σύνθημα φωναζόταν από χιλιάδες μετά το πρώτο χημείο.

  20. Είμαι αυτός που εγραψε ολες τις προηγουμενες αναρτησεις,για τον συμμαθητη μου Μ.Καλτεζα.Θέλω να ξεκαθαρίσω,ξανά,πως τα σχόλιά μου,δεν αναφέρθηκαν ή αφορουσαν στο LoutrakiBlog.Aπαντάω σε ενα-δυο άτομα,και τον φιλο “a.v.”,οι οποιοι,για ευνόητους λογους,παραπλανουν τους αναγνωστες,και σφετερίζονται την μνημη ενός μικρου παιδιου:
    1) ο φίλος «Α.V».,στις 17 Νοεμβρίου 2012 10:58 π.μ.,μου απαντά σε σχόλιο,πως «0:47,ωραία τα ψέμματα,αλλά έχουν κοντά ποδάρια…γεννημένος το '73,το '85 δεν έκανα βόλτες με ποδήλατο με βοηθητικές…3 χρόνια μικρότερος ήμουν του Καλτεζά» – το ’85,αγαπητέ,όταν δολοφονήθηκε ο Μιχάλης,ήταν 15 χρονών.Σύμφωνα με αυτό που γράφεις,εσυ ήσουν….12 ! Τι θές να μου πεις λοιπόν,κύριε…Μπούκα μας,ότι εσυ προσωπικά,στα 12 σου,δέν ήσουν πιτσιρικάς στο λουτράκι,αλλά ήσουν τί ? μήπως υπονοείς,ότι 12 χρονών,ησουν και «πολιτικοποιημενος» και γνωστης των γεγονοτων στην Αθηνα τότε ? Θα μας τρελάνεις,ρε «Μπούκα» ?
    2) ανώνυμος φίλος,στις 16 Νοεμβρίου 2012 9:23 μ.μ.,γράφει,μεταξυ αλλων «..Για τον Μιχάλη Καλτεζά, όσοι ζούσαμε την εποχή εκείνη τα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά στα Εξάρχεια με την αστυνομική καταστολή του καθεστωτικού ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουμε καλά ότι ο Μιχάλης είχε "προσκολληθεί", στους "λύκους των εξαρχείων"..» Ομοίως,και ο κυριος «Α.V.»,εχει σχολιάσει στις 17 Νοεμβρίου 2012 10:58 π.μ.,πως ο ίδιος προσωπικά «ΘΥΜΑΤΑΙ» ότι : «..από όσο θυμάμαι είχε κυκλοφορήσει και φωτογραφία με τον Μελίστα να σημαδεύει μέσα από την κλούβα…απλά,δεν την βρήκα για να στην ανεβάσω…καλή η προπαγάνδα,αλλά για αυτούς που την τρώνε…»
    Ξεκινώντας ανάποδα,λοιπόν,να πω στον φίλο «A.V.»,πως τετοια φωτογραφία ΔΕΝ υπαρχει,οποτε εκτός απο ψευτράκος στο συγκεκριμένο θεμα εδώ, τα εχεις μπερδέψει κιόλας πολύ στο μυαλό σου: στην δίκη,αποδειχθηκε αγαπητέ φίλε,πώς ο Μελίστας,πυροβολησε ενω βρισκόταν ΕΚΤΟΣ κλούβας !!! Αυτές τις φημες ολες,για το εσωτερικό,γυρισμα πλατης,κτλπ οπως αυτά που γράφει ο «9:23,στις 16N»,πιο πάνω,κτλπ,την «κυκλοφόρησαν» (απο τότε),τα «συντρόφια» σας,οι αναρχικοί,και διαφοροι «περίεργοι»,γιατί αυτή ειναι και η κλασσική τακτική του «παρακράτους» σας,αυτων των δηθεν αντιεξουσιαστών,κτλπ δηλαδη,οι οποιοι προσπαθουν να βρουν «ηρωες»,για να δικαιολογήσουν τα «χάλια τους»,καθε φορά !! Για να γνωρίζεις και εσύ πάντως,φιλε «A.V.»,και να μην μπερδεύεσαι,η μόνη φωτογραφία που υπάρχει,και δειχνει αστυνομικό να πυροβολεί,μεσα απο….τζιπ,είναι αυτή,της δολοφονίας του Carlo Juliani,του 2001..
    Στον «A.V.»,τους «γερανειωτες» φιλους,και στον «9:23»,αφιερώνω το παρακάτω βίντεο (φίλε «A.V.»,που ψάχνεις κιόλας,πως δεν το βρηκες αυτό ?).Οποιος το δει,θα καταλάβει ακριβώς,ΠΟΙΟΙ διαστρεβλώνουν (και εδω πέρα),με την φαντασία τους,την αληθεια των γεγονότων,για προσωπικό οφελος,προπαγάνδα,αυτοπροβολή,»μαγκιά» (πιστευω εγώ) ή οτιδήποτε !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=pMY2ctIjNzQ&feature=share&list=PL690E32FB5504CDA7

    Λίγος ΣΕΒΑΣΜΟΣ απο ορισμένους,στην μνημη ενος άτυχου μικρού παιδιού και ΜΑΚΡΥΑ το ονομα του Μιχάλη,απο «εξάρχεια»,»συντρόφια»,»αντάρτικα» και λοιπες ανυπόστατες ιστορίες φαντασίας.(Μηπως και ο μικρός Α.Γρηγορόπουλος,μια παρομοια με του Μιχαλη περιπτωση,ηταν και αυτός σε ομαδα των εξαρχείων,για εσας ?)
    Ευχαριστώ και καλό βράδυ.

  21. καλοί οι χαρακτηρισμοί σου,ανώνυμε "μάγκα" (μια και χρησιμοποιείς το παρατσούκλι μου με ειρωνικό τρόπο σε μερικά σημεία),αλλά θα μιλήσω απλά και ξεκάθαρα :
    δεν ξέρω τί έκανες εσύ στα 12-15-18 σου,αλλά εγώ,προσωπικά,διάβαζα,βιβλία ,εφημερίδες και συγκεκριμένα για την περίπτωση,όσοι είμασταν σε κοντινή ηλικία,ασχοληθήκαμε εκτενέστατα με το θέμα,καθώς είχε σκοτωθεί ένα παιδί της ηλικίας μας (φυσικά,υπήρχαν και άλλα παιδιά ,"φυσιολογικά",που ασχολούνταν μόνο με ποδόσφαιρο ή με ηλεκτρονικά παιχνίδια)…οπότε,καλό είναι,αν δεν ξέρεις ανθρώπους,μάγκα μου,να μην τους κρίνεις…όπως είδες,για την φωτογραφία είπα από όσο θυμάμαι είχε κυκλοφορήσει και φωτογραφία με τον Μελίστα να σημαδεύει μέσα από την κλούβα…απλά,δεν την βρήκα για να στην ανεβάσω",άρα δεν μίλησα απόλυτα,γιατί θα έπρεπε να στην εμφανίσω…τώρα,αν πρέπει να είναι ψεύτης όποιος διαφωνεί μαζί σου,κανένα πρόβλημα (φυσικά για το άρθρο που παραθέτω ακριβώς πριν,αβαβά,έτσι ;;;)…όσο για την εκπομπή,δεν έψαξα,γιατί απλούστατα το θέμα της ημέρας ήταν η εξέγερση του Πολυτεχνείου και,αν παρατήρησες,οι "αναμορφωτές" της Ιστορίας,αλώνιζαν μέσα στο LB (δεν είδα να ενοχλείσαι,ούτε για αυτό)…πίστεψε με,αν μπω στην διαδικασία να βρω,θα σε ταρράξω στα στοιχεία,απλά για να δεις πώς ξεβρακώνονται οι ψευτράκοι,όπως με αποκάλεσες)…και ,για να τελειώνω,συγγνώμη,αλλά τα περισσότερα παιδιά τηε ηλικίας μου,εκείνο τον καιρό,λόγω αντίδρασης,δήλωναν αναρχικοί (και για να σου χαλάσω την μαγιονέζα,εγώ δεν δήλωσα,ούτε δηλώνω ποτέ αναρχικός)…τον σεβασμό και την συγγνώμη,λοιπόν,τον οφείλεις εσύ,απέναντι σε ανθρώπους που παλεύουν για το πιστεύω τους…όσο για τον Αλέξη,σύμφωνα με τον Κούγια ,ήταν "αλήτης" και ο Κορκονέας (Ω,ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ !!!),είχε ψυχολογικά προβλήματα…παρακαλώ και καλόν ύπνο…

  22. Αγορίνα μου,εσυ και καποιοι αλλοι,προσπαθειτε με τον τροπο σας,να αποκτησετε "υποσταση",οπαδούς,να σας λενε "μαγκες",κτλπ. και φαινεται με τις ασυναρτησιες που αναφέρεις – επισεις,δεν γινεται Αγγελέ μου,να απαντας με αντιγραφές απο μπόγκ και σελιδες,καθε φορα που καποιος εδω περα,λεει κατι αντιθετο,για το "περιθωριο" που εσυ και διαφοροι υποστηριζετε.
    Επίσεις,(και δεν εχω καμμια προθεση να σε προσβάλω ή να σε ειρωνευτώ,κανεις λαθος,αυτα που γραφετε φιλε μου,οι ασυναρτησιες,ειναι προκλητικά γιατι διαστρευλωνουν την αληθεια της συγκεκριμενης καταστασης),εσυ προσωπικά,ότι και να λες,μηπως και ψαρωσουν οσοι δεν ξερουν,στα 12 σου ήσουν ενας πιτσιρικάς στο λουτράκι,τότε !!!! Τελεία και παυλα.

    Εγω αντιθετα,ημουν απο το δημοτικό,φιλος,γειτονας και συμμαθητης του Καλτεζα,και αυτα που εσυ και διαφοροι προσπαθητε να πειτε,μηπως και κερδίσετε "πόντους" εκτίμησης και αυτοπροβολή,καποιοι απο εμας τα ζησαμε !!!

    Ασχολησου λοιπον με αυτά που ξερεις,και μην ασχολησαι αδερφε,με πραγματα που ουτε ξερεις,ουτε καταλαβαινεις,και εσυ και ο οποιοσδήποτε.
    Σε οτιδήποτε σχετικά με το θεμα,σε παραπέμπω στις προηγουμενες αναρτησεις μου εδω περα.Ειναι ξεκαθαρες για οποιον καταλαβαινει και ξερει,
    Φιλικα.

  23. 10:53,περιθωριακός δεν υπήρξα,ούτε θα υπάρξω…ούτε ανάγκη αυτοπροβολής έχω,ούτε πόντους να πάρω.για γεγονότα στα οποία δεν συμμετείχα…είτε σου αρέσει ,είτε όχι ο Καλτεζάς ήταν θύμα αστυνομικής βίας,όπς όλα τα θύματα της αφίσας…

  24. Μην μου γράφεις φιλε αυτα που σας εγραψα εγω πρώτος – και ο καλτεζας,και ο γρηγοροπουλος ηταν θυματα αστυνομικής βιας και μονο.Οι φιλοι σου οι γερανειωτες τους παρουσιαζουν "νεκρους της χουντας" στην αφισα τους και εσυ τους επικροτεις με το να μου γράφεις ιστορίες για αγρίους – αυτό που μου λες,το ειπα απο την αρχη,αν καταλαβες !!!

    Δεν γινεται αγορινα μου,να με αντικρούεις με επιχειρημα οτι στα 12 σας,ξερατε τι γινόταν στην Αθηνα και να εχετε αποψη ορισμένοι επι παντός επιστητου !!! Γίνεται ? γελανε και οι πετρες με κατι τετοια !!

    Το τι ειναι ο καθενας σας στο λουτρακι,το ξερω απολυτα καλα,πιστεψέ με.Ας ασχοληθεί ο καθενας λοιπον,με αυτα που μπορεί και αφηστε τις ιστορίες ορισμένοι,διοτι φιλε,απλως γελοιοποιηστε καποιοι,δέν κερδίζετε..(μιλαω γενικα εδω και οχι απαραιτητα προσωπικά)

    Καλο βραδυ και απο εμενα.

  25. άποψη επί παντός επιστητού,ποτέ…γνώμη που θα την εκφέρω και ΔΥΝΑΤΑ, πάντα…μας ήξερες και από τα παιδικάτα μας όλους και μας έκρινες…οπότε,τί να σου πω άλλο,εκτός από το "ωραία φέτα,δεν συζητάμε για καμιά μπάλλα καλύτερα" ;;;…είναι και της μόδας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog