Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: «Δημαγωγός και υποκινητής της βίας ο Πρετεντέρης»

- Advertisement -

Σε άρθρο του ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά στον Γιάννη Πρετεντέρη σχετικά με το ζήτημα των ομολογιούχων. Ο κ. Βενιζέλος κατηγορεί για δημαγωγία τον δημοσιογράφο για όσα έγραψε στο «Βήμα της Κυριακής» λέγοντας μάλιστα πως τα λεγόμενά του φτάνουν να δικαιολογούν πράξεις βίας…

Ο κ. Πρετεντέρης αναφέρει στο άρθρο του στην εφημερίδα «Το Βήμα» με τίτλο «Στην κοσμάρα τους!» ότι «ο Βενιζέλος κατέστρεψε ανθρώπους», λέγοντας πως έκοψε υποχρεωτικά τα ομόλογα που κατείχαν εξανεμίζοντας τις οικονομίες τους και τις αποταμιεύσεις μιας ολόκληρης ζωής.

Σημειώνει ακόμη ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν έδειξε να συναισθάνεται την ευθύνη του και δεν προσπάθησε να ψελλίσει μια στοιχειώδη «συγνώμη», αλλά μέσω του γραφείου Τύπου του κόμματος προέβη σε μια επίδειξη θράσους και ασυνειδησίας, μιλώντας για «φασίζοντα happenings».

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ασκώντας σφοδρή κριτική στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη επισημαίνει ότι «αποσιωπά όσα στοιχεία δυσκολεύουν τις συνεπαγωγές του, χρησιμοποιεί ακραίους όρους και φτάνει με χαρακτηριστική ευκολία στο συμπέρασμα του. Πρόκειται για την συνταγή της δημαγωγίας που φτάνει πλέον να δικαιολογεί πράξεις βίας».

Παράλληλα τονίζει ότι «Αμέσως σχεδόν μετά την ολοκλήρωση του PSI η χώρα εισήλθε σε μακρά προεκλογική περίοδο κατά τη διάρκεια της όποιας τα κόμματα, πλην του ΠΑΣΟΚ, έδωσαν με ευκολία αόριστες υποσχέσεις στους ομολογιούχους, που είχαν στο μεταξύ συγκροτήσει σωματείο»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog