Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αγωνία για τρεις στον Ολυμπιακό Λουτρακίου

- Advertisement -

Λίγες
ημέρες πριν από το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟ Λουτράκι, υπάρχει
αγωνία για το αν τελικά θα προλάβουν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς
τους, οι Κριαράς, Αυγέρης και Κορδαλής, για να μπορέσουν να δώσουν
κανονικά το παρόν…

Απόντες
θα είναι σίγουρα ο μόνιμος τραυματίας τον τελευταίο καιρό, Μαυρέλης και
πιθανότατα και ο Κολλυρόπουλος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Το
ματς είναι υψίστης βαθμολογικής σημασίας, καθώς η διαφορά των τριών
βαθμών που χωρίζει της δύο ομάδες, είναι αναστρέψιμη και έτσι αναμένεται
να γίνει ένα πολύ δυνατό ματς. Οι «οράνιε», ακόμα και με την ισοπαλία
σίγουρα δεν θα είναι αρνητικοί, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα
για τους τρεις βαθμούς, ώστε να μπουν για τα καλά στο «κυνήγι» της
ανόδου.


Ο Ολυμπιακός, αν και δεν έκανε και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, στη συνέχεια ανέκαμψε και πλέον βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

*apopsi24

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμφωνα λοιπον με τον αρχικο προγραμματισμο της ομαδας το παιχνιδι θα γινει στο γηπεδο των Ισθμιων ,παρα τις πολλες αντιδρασεις που προκαλεσε αυτη η αποφαση . Θα δουμε βεβαια αν συνεχισει και στις υπολοιπες αγωνιστικες η ομαδα να παιζει εκει,η αν βολευε η επιλογη του γηπεδου την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.Στην σκια του αγωνα του σαββατου αισθηση προκαλεσε στο Λουτρακι ραδιοφωνικη εκπομπη τοπικου σταθμου που αναφερθηκε στον ολυμπιακο και συγκεκριμενα στην ακαδημια του!!!!!!!!!!! Ναι,καλα ακουσατε στην ακαδημια ποδοσφαιρου του ολθμπιακου…..Τωρα για ποια ακαδημια μιλουσε ο κυριος αυτος δεν καταλαβα ,γιατι ελεγε τοσες ασυναρτησιες και ανακριβιες που οποιος εχει στοιχειωδεις γνωσεις στο λουτρακι ξερει οτι οχι μονο ακαδημια δεν υπαρχει ,αλλα ουτε καν 1 παιδι.Που βρεθηκαν 100 παιδια που προπονουνται στο ξερο και αλλα τετοια τρελλα.Εχετε φλομωσει το λουτρακι στα ψεμματα,μην μας τρελανετε κιολλας!! ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?? Εσυ κυριε λακη,οταν σε ρωτησανε ποιες ακαδημιες ξερεις στο νομο μας μηπως ξεχασες την μεγαλυτερη? ε ρε καταντια!!!!!!

  2. 812 γιατι δεν μας λες ποιος εισαι για να δουμε ποιος εχει το κομπλεξ στο λουτρακι,ειναι γνωστα τα ονοματα στην πολη μας,5 με 7 ατομα

  3. Μάλλον ακούγες κρυονερι fm εκείνη την ώρα ούτε κάν έγινε τέτοια ερώτηση …σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα δημιουργείτε κλίμα ..και βάλτε και κανά ονόματα κι τζάμπα είναι.λακης

  4. ''Αυτή'' που έστειλε το σχόλιο στις 9:02μμ και πήγε άκλαυτο στα ανεπιθύμητα ας προσέξει στο μέλλον γιατί θα έχουμε σέντρες και θα μάθει όλη η πόλη ''ποιά'' κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο έχοντας αναλάβει εργολαβικά να υπερασπίζεται δεν ξέρω και γω τι.

    Είπαμε, είμαστε υπέρ της ανωνυμίας αλλά μην νομίσουν ''ορισμένες'' ότι το Lb είναι βόθρος να βγάζουν τα όποια κόμπλεξ κουβαλάνε.Αυτά αλλού.
    Και μια παράκληση,επιτέλους σταματήστε να βγάζετε χολή για τον Λάκη σε ένα νέο ξεκίνημα που κάνει ένας συμπατριώτης μας.Ώρα για Σάλκε τώρα

  5. Μιχάλη το "αυτή" και το "ορισμένες" να το κάνεις λίγο πιο σαφές σε παρακαλώ…… γιατί θα τους βολέψει πάλι κάποιους να τα βάλουν με "γυναίκα"….

    (αυτή=κότα=κομπλεξικός= ανώνυμος μάγκας
    (νομίζει ότι δεν τον ξέρουμε…)?????

    το Σάββατο "τις" περιμένουμε λοιπόν………

    Μίχα Μαρία

  6. Μαρία δεν έχω καμία επιθυμία να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν και ούτε θα πάρω θέση για το ποια ομάδα έχει δίκιο ή όχι.Εγώ μίλησα πριν για ένα σχόλιο που μας στάλθηκε και ήταν αναιδέστατο για να μην πω κάτι χειρότερο για ''αυτήν'' που σωστά περιέγραψες πριν.Όταν και αν ξαναγίνει θα βγάλω το όνομα στην επιφάνεια και τότε,,,μαύρα της μακαρόνια.Αυτά και τίποτε άλλο.

  7. Σε πρωτη φαση θελω να τονισω οτι δεν βριζω κανεναν,σεβομαι οσους γραφουν οτιδηποτε,και ασ μην μου αρεσει,αρκει να μημ με βριζει.Καποια πραγματα μπορουν να ενοχλουν,δεν σημαινει ομως επειδη εσενα δεν σου αρεσει κατι ,η επειδη το νομιζεις αλοιως εγω θα το κανω γαργαρα.Απαντωντας πρωτα για το αν ακουγα κρυονερι φμ θα σου πω αγαπητε οτι την εχω ολη την εκπομπη που λετε τα διαφορα μαγνητοφωνημενη.Επειδη στεκεσαι ομως στα ρηχα πες μου την ουσια….ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ?
    ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ,ΠΟΤΕ ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕς ΤΟΥΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕ "100" ΠΑΙΔΙΑ (θεοσ φυλαξει)ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗς ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ?
    Ρε παιδια μην παραμυθιαζετε τον κοσμο,ειμαστε λιγοι και γνωστοι μεταξυ μας,ξερουμε ο ενας τον αλλον πολυ καλλα.Οσο για το κλιμα που αναφερει ο συμπαθης κατα τα αλλα λακης,δεν το καταλαβαινω πως το ενοει.Οτι ειναι διαφορετικο απο τις αποψεις του ειναι ΚΛΙΜΑ?
    Δεν ειναι κλιμα να μην παιζεις στο μεγαλλυτερο και καλλυτερο γηπεδο της πολης σου το ντερμπυ?
    Δεν ειναι ΚΛΙΜΑ το να μην σεβεσαι παραγοντες και ομαδες που σε εχουν χρυσοπληρωσει?
    Αυτο αγαπητε και εν μερει συμπαθη κυριε, λεγεται ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ,ΑΓΝΩΜΩΣΥΝΗ ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ οχι κλιμα. Οσο για το τι συμβαινει στις δυο μεγαλυτερες ομαδες του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ,αυτο ειναι γνωστο και στις πετρες.Τωρα αν αυτο δεν σας αρεσει ειναι αλλο πραγμα,μιλαμε ομως για σημερα οχι για το ενδοξο παρελθον,και μιλαμε και για μελλον το οποιο συμπαθατε με αλλα για εσας δεν το βλεπω.Ονειρα γλυκα,και το σαββατο ειναι μεθαυριο.

    ΥΓ.ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Κας ΜΙΧΑ)ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ?

  8. ΜΙΑ ΚΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΙΚΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.100 ΠΑΙΔΙΑ Ο ΟΣΦΠ 180 Ο ΠΑΟΛ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ 3 ΗΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!

  9. Poia Einai I axaristia na mas peis pou afisa ti g ethniki Kai irtha Ston aol me ta misa apo oti tha perna allou Kai sa ebgala katigoria meta apo 25 xronia????Kai exes to thrasos na milas???ayto pou kaneis legete axaristia.. De xanasxoloume oti Kai na grapsete eiste koinos podsfairika gatakia..Kai valte kana onomataki apo kato mi kriveste Mia zoi sti roufiania sas.

  10. Megaliteri katantia file mou Einai na krivese piso apo tin anonimia sou Kai na sikofanteis ..roufianos pseutis Kai aniparktos… Eno oloi xeroume pios eisai….skepsou to komlpex Exete pou katagrapsate Kai tin ekpompi……xaxaxaxaxa…….AMA eixame katoxi triorofa tha xate oloi

  11. 2.17 γνωρίζω πολύ καλα ότι ο ολυμπιακός ανέκαθεν όσα παιδιά και αν είχε στην ακαδημια(γιατι φετος οντως δεν εχει) είτε ήταν 5, ειτε 10, ειτε 15,…….ειτε 50…είτε 100 δεν ξέρω και εγώ πόσα, δεν επαιρνε ούτε ενα ευρώ από γονεις ενω αντιθετως ξερω καλα ότι τα παιδια μεχρι περσι στον παολ πληρωναν 40ευρώ το μήνα δηλαδη περιπου 400ευρώ το χρονο(το καθενα) Χ 180παιδια(που λες) περιπου 70.000,00ευρώ το χρόνο(απλα μαθηματικα)…….συγνώμη κιολας αλλα μπράβο σας και καλά κανετε αφου εχετε μετατρεψει τον αθλητισμό σε Α.Ε. προς όφελος σας. απλά ειναι ντροπή να σχολιαζετε καποιους που όταν μπορούσαν προσεφεραν ότι προσεφεραν χωρις να χρεωνονται οι γονεις και φετος ειναι 25 με 30 ευρω το μηνα ακουω(που δυστυχώς πολύ δεν τα διαθετουν)
    ο καθενας ας κοιταει την καμπουρα του λεω εγώ και δεν σε κανει <> το να σχολιαζεις τον αλλον .δεν φαινεται εκει η ομαδα η μεγαλη που λεει οτι εχει "σεμνοτητα και ταπεινοτητα"……..καπου το χετε χασει το νοημα βλεπω.
    και αν αν υπαρχει μελλον εδω θα μαστε και θα το δουμε γιατι αν του χρονου (που 99.9%) οι γονεις δεν θα χουν να πληρωσουν ουτε τα 25 ευρω το μηνα να σε δω και σενα για ποσο θα χεις ακαδημια και τοτε να σε παραδεκτό αν μπορεις να συντηρησεις 180παιδια και να προσφερεις εργο στην κοινωνια.

  12. ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.
    1)ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟς ΣΟΥ,ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ 25-30 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ.ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑς,ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΩ.ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩς ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ.ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.
    2)ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΡΘΕς ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕς ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ,ΟΠΩς ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕς,ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΣΤΟ. ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕς ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΟΛ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΗΤΑΝ ΟΛΛΑ.
    3)ΑΦΗΣΕς ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ,ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤς,ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕς ΘΥΜΑΣΑΙ?
    3)ΞΕΡΕΙΣ Η ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ,Η ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ,Η ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ι ΛΕΠΤΟ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!
    4)Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ,ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ.
    Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΗς.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΑΟΛ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ!!!!ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΥΣΩΜΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΤΕ ΑΛΟΙΩΣ,ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ..
    ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ.ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ..!!!

  13. εσυ ρε φιλε που ξερεις ποσο επερνε ο αολ απο τα παιδια περυσι ηξερες μηπως ποσο κανει το λεοφορειο απο κορινθο 3 φορες την εβδομαδα,ποσο κανει το αθλητικο κεντρο το χρονο,ποσο οι προπονητες,το υλικο ,οι μετακινησεις για παιχνιδια,ολα αυτα τα εξοδα ποσα ειναι ετησιως ? την τυφλα σου ξερεις και καθεσε και γραφεις βλακειες και ανακριβιες.και αν δεν ξερεις η ακαδημια εχει κανει συνεργασιες με μεγαλες ομαδες (ΠΑΟ,ΑΡΣΕΝΑΛ) οταν εσυ μαζευες πιτσιρικαδες αλλοδαπους και τους εβαζες πλαστους στο παιδικο πρωταθλημα,γιατι ουτε ενδεκαδα δεν συμπληρωνες,αντε κρυψου λοιπον και μη μιλας ,ασχετε.μονο θεωρεια ειστε ολοι,..ποσα παιδια ειπες εχει η ακαδημια?100??????? ρε ουσττ………….

  14. Όχι δε την έριξα Γιατί αφού είχατε καλή διοίκηση και άλλους παίχτες όπως λες τι ανάγκη είχατε??άρα έπρεπε να τη σωσετε..όσο για το οικονομικό δε νομίζω οποία ομάδα πφέρνει πρωτάθλημα νΑ μην πληρώνει..και επειδή βλέπετε φαντάσματα δε κατηγορώ τους παίχτες του ΑΟΛ γιατί αυτό θα τρεξετε να πείτε όπως κάνετε συνήθως απλά απαντώ στον ανωνυμο….

  15. Και ούτε έχω δώσει κανένα δικαίωμα όπως λες αν το να το κοιτάω το συμφέρον της ομάδας μου το θεωρητε κακό και αυτό δε σας Βολεύει δικό σας πρόβλημα δε προκάλεσα κανέναν ποτέ παρά μόνο προκληθηκα..όλα τα αλλά είναι της φαντασία σας και οποίος θέλει με όνομα και στοιχεία ανώνυμα μπορεί να λέτε ότι θέλετε ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog