Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Έξυπνα δώρα για τα Χριστούγεννα! Πως θα κλέψετε τις εντυπώσεις;

- Advertisement -

Ήρθε λοιπόν η ώρα να φτιάξεις τη λίστα με τα δώρα που θα κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Αν όμως τις προηγούμενες χρονιές έχασες πολύτιμο χρόνο αναζητώντας την τέλεια ιδέα μάταια, φέτος έχουμε καλά νέα για εσένα…

Βρήκαμε 5 τέλειες προτάσεις δώρων που προσφέροντας τα θα δελεάσετε τον παραλήπτη… ώστε να προγραμματίσει σύντομα ένα ταξίδια και εσείς θα έχετε κλέψει τις εντυπώσεις με τον πιο απλό τρόπο!

Βάση γα το iPad

Στο αυτοκίνητο, το αεροπλάνο, το λεωφορείο… Αυτή η βάση είναι ιδανική για να μην πιάνεται το χέρις σου… ενώ αναζητάς μια ταξιδιωτική διεύθυνση στο iPad σου!

€38, Octa.com

Θήκη iPhone που γίνεται πορτοφόλι!

Τι καλύτερο από το να απολαμβάνεται μια απογευματινή βόλτα σε ένα αγαοημένο ταξιδιωτικό προορισμό κρατώντας ΜΟΝΟ το iPhone σας αλλά παράλληλα, να μπορείτε να μεταφέρεται μαζί σας χρήματα για έκτκτες αγορές ή την κάρτα του δωματίου σας.

€23, EynProducts.com

Πράσινος φορτιστής!!!

Όχι μόνο είναι ντιζαινάτο αλλά σίγουρα είναι και αγαπητό προς το περιβάλλον. Συνδέστε το με το κινητό σας τηλέφωνο για να το φορτιστεί και εκείνο θα πάρει την πρωτοβουλία μόλις η φόρτιση έχει φτάσει το 100% να σταματήσει να δίνει ρεύμα!

€21, Bracketron.com

Sholdit Clutch Wrap, ή κάτι σαν φουλάρι που όμως είναι τσάντα!

Αν λοιπόν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σύντομα σε μια χόρα όπου οι φήμες θέλουν τις κλοπές στους δρόμους να χτυπάνε κόκκινο, φορέστε αυτό το παραπλανητικό μαντήλι, και να βάλτε μέσα ότι πολύτιμο αντικείμενο δεν εμπιστεύεστε να αφήσετε ούτε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου! Δεν θα σας καταλάβει κανείς…

€37-60, www.sholdit.com

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog