Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ακούστε πως το BBC ξεσκεπάζει τους Χρυσαυγίτες που χτύπησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη

- Advertisement -

Σύμφωνα με ηχητικό ντοκουμέντο του BBC ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός παραδέχεται πως μέλη του κόμματος επιτέθηκαν στον Στρατούλη…

Το BBC μετέδωσε ηχητικό ντοκουμέντο που εαν είναι πραγματικό αποδεικνύει πως πίσω από την επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη στο ΟΑΚΑ κρύβονται μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στο ηχητικό απόσπασμα φέρεται να μιλάει ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός, ο οποίος όχι απλά δηλώνει πως Χρυσαυγίτες χτύπησαν τον Στρατούλη, αλλά ειρωνεύεται κιόλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος του BBC εξασφάλισε το ηχητικό ντοκουμέντο εισχωρώντας στην Χρυσή Αυγή.

Στο πιο ουσιαστικό κομμάτι του ηχητικού αποσπάσματος ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός φέρεται να λέει :
”Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσης Αυγης που είναι μόνο για φωνές και μαγκιές. Τρεις από αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ωρα χωρίς να του κάνουν ενα καρούμπαλο στο κεφάλι, χωρίς να του σπάσουν καν τα γυαλιά”.

Σύμφωνα πάντα με το BBC όσοι Χρυσαυγίτες άκουσαν την ομιλία ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουνέντο του BBC.

Η ανακοίνωση – απάντηση της Χρυσής Αυγής 

Όπως ανακοινώθηκε αμέσως μετά από το κόμμα:

”Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκαθάρισει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση Στρατούλη, ο οποίος είναι ήδη κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση. Οι νέες απόπειρες συκοφάντησης του Κινήματός μας είναι φαιδρές, ανυπόστατες και έχουν κάνει το πανελλήνιο να γελάει”.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Σχετικά με τις αποκαλύψεις του ραδιοφώνου του BBC και την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Στρατούλη:

”Όπως αποτυπώνεται από το ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Στρατούλη, ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.
Η προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής ότι τρεις φασίστες – τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στην δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης. Αλήθεια η κυβέρνηση, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πόσο εγκλωβισμένοι είναι στη λογική της «συγκατοίκησης» με τη Χρυσή Αυγή για να παρακολουθούν απαθείς τη δράση της;
Το δημοκρατικό φρόνημα και σθένος του λαού μας δεν κάμπτεται και θα νικήσει τους τρομοκράτες της ακροδεξιάς και του νεοφασισμού”.

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδιά έλεος….Ποιος δεν κατάλαβε ότι ο χρυσαυγίτης που μιλάει προφανώς και ειρωνεύεται τον ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ και δεν παραδέχεται επίθεση. Θα πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα επιτέλους? Γελάει όλη η Ελλάδα με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του BBC….Φοβερή

  2. εκεί, στο 2ο Νυχτερινό Γυμνάσιο Αθηνών στη γωνία της χέυδεν και αχαρνών, τελείωσα την 8η στη σχολική χρονιά 1957 – 1958.
    Αγάντα σύντροφοι, ο φασισμός δεν θα περάσει.

  3. φιλε του 9:15,καλή η προπαγάνδα σου,αλλα δέν αγγίζει την Χ.Α. και τους χιλιαδες ψηφοφόρους της: σου παραθέτω αυτούσιο το σχόλιο απο την επισημη σελιδα του κομματος,που αφορά στο βιντεο που "αφιερωνεις" πιο πανω:

    "Δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα από τα "ντοκουμέντα" του BBC που συνταράξαν….στα γέλια την ελληνική κοινωνία, μεταδοθήκαν από όλα τα συστημικά ΜΜΕ και είχαν ως αποτέλεσμα την περαιτέρω απαξίωση τους στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, αν είναι δυνατόν να απαξιωθούν παραπάνω οι κλόουν της καθημερινής ενημέρωσης μας. Σήμερα υπάρχει μια νέα κυνική on camera "ομολογία". Στο βίντεο, όπως θα δείτε, ο Συναγωνιστής ανερυθρίαστα δηλώνει ότι συντόμως θα λειτουργούν και σχολές καράτε για να μην ξαναεμφανιστεί το φαινόμενο να γλιτώνει ο εκάστοτε Στρατούλης χωρίς γρατζουνιά.Φυσικά τα εγχώρια ΜΜΕ θα παίξουν αυτό το βίντεο ως «ντοκουμέντο» και «ομολογία», κατρακυλώντας περαιτέρω στην υπόληψη του κόσμου, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους. Εμείς από την πλευρά μας απαξιώνουμε τα εν λόγω «ντοκουμέντα» και δεν πρόκειται να μπούμε καν στην διαδικασία να απαντήσουμε. Άλλωστε, όποιος έχει μάτια βλέπει και ο Ελληνικός Λαός ξέρει να κρίνει."

    Το δικό σου γέλιο,ειναι αυτό που έχει κοπεί σίγουρα,μεγάλε 9:15 !!!!!

  4. 3:22,μάλλον εμένα αναφέρεις σαν 9:15…οπότε,θα σου απαντήσω (όπως οφείλω),ότι ελάχιστα με αφορούν οι ανακοινώσεις…το video μιλάει από μόνο του και όποιος έχει μάτια βλέπει και κρίνει ανάλογα…προσωπικά,αν αναφέρεσαι σε μένα,γελάω ακόμα περισσότερο,με όσους προσπαθούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο…

  5. 3:28,τα βιντεο μιλάνε οντως απο μονα τους,αρά γελάς φιλε σιγουρα με τον εαυτό σου,γιατι εσυ εισαι αυτός που προσπαθείς να κανεις το ασπρο-μαυρο με αυτα που γράφεις !!!

  6. "συναγωνιστές",ποιός κάνει προπαγάνδα και ανεβάζει από site κόμματος,είναι ξεκάθαρο…για πείτε εσείς (αλλά βγείτε και επώνυμα ,για να "κριθείτε" από τους "συναγωνιστές" σας),χωρίς "μεσολαβητές",καταδικάζετε την επίθεση στον Στρατούλη (μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου,εκλεγμένου κόμματος που ήρθε δεύτερο στις πρηγούμενες εκλογές) ;;;…για να μιλάμε ντόμπρα και σταράτα…

  7. Και ολοκληρωνω την σκέψη μου,με τα παρακάτω,για να λεμε και τα πραγματα με το ονομά τους :

    Κρίνει η Νέα Δημοκρατία την Χρυση Αυγή όταν απο την άλλη φέρνει ένα φορολογικο νομοσχέδιο με τον πιο φασιστικό τροπο , σε ένα άρθρο και με την παραμικρή διαφοροποίηση των βουλευτών της , τους διαγραφεί.

    Κρίνει το ΠΑΣΟΚ την Χρυσή Αυγή και τοποθετείται δημόσια εναντίον της με έναν τροπο σαν να εκπροσωπεί το 40% των Ελλήνων. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι στις επόμενες εκλογές μετα βίας θα καταφέρουν να μπουν στην βουλή , θέλουν να αναλάβουν και πρωτοβουλίες. Τρομάρα τους.

    Ασκεί κριτική η ΔΗΜΑΡ στην Χρυσή Αυγή και έχει στις τάξεις της , την κυρία , ο θεός να την κάνει , Ρεπουση. Είναι πιο δημοκρατικό να εκπροσωπεί τους Έλληνες μια ανθελληνας πολιτικός που έλαβε 1.700 ψήφους.

    Ασκεί κριτική και ο ΣΥΡΙΖΑ στην Χρυσή Αυγή και μάλιστα τώρα τελευταία έχουμε και τον μάρτυρα Στρατούλη που ως νέος superman έτρωγε ψιλές απο δυο τύπους της Χρυσής Αυγής και παρόλα αυτα δεν έχει ούτε αμυχη ! Άμα είναι κομάντο ο άνθρωπος ….

    Το ΚΚΕ μαστιζεται απο τις εσωτερικές κόντρες που λαμβάνουν χώρα στο Σοβιετ προκειμένου να εκλεγεί ο νέος γραμματέας αλλα παρόλα αυτα βρίσκει χρόνο να κάνει και αυτο κριτική. Κανεις δεν ξέρει τίποτα για τα οικονομικά του ΚΚΕ , κανεις δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στα γραφεία του , αλλα παρόλα αυτα, το κόμμα που έστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα για τον θάνατο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, θεωρεί εαυτόν δημοκρατικότερο απο την Χρυση Αυγή..

    Δημοκρατία κατα βούληση και κατα περίπτωση.

    Καλές γιορτές – ψηφοφόρος Χ.Α.

  8. ΦΑΣΙΣΤΑΣ: λέγεται αυτός που κάνει διανομή δωρεάν τροφιμων σε φτωχους Ελληνες πολίτες !

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ: λέγεται αυτός που κάνει αντισυγκεντρωση στον άλλο που κάνει την διανομή τροφίμων.

    Τί δέν καταλαβαινεις ;;;;

  9. ΡΕ ΣΥ ΑΓΓΕΛΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΣΑΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΠΕΣΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ……ΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ??????

  10. φιλαράκο 3΄55 εσύ δεν καταλαβαίνεις. 0 φασίστας είναι αυτός που το παίζει δημοκράτης και κάνει και τον φιλάνθρωπο, παριστάνοντας και τον πατριώτη ενώ έχει πάρει το μέρος των εφοπλιστών, τα παίρνει από τα μεγάλα αφεντικά κυνηγάει τους φτωχοδιάβολους ξένους, αλλά στις ξένες πολυεθνικές και τα τσιράκια τους εδώ βαράει προσοχές.

  11. Σώτο ,αδερφέ μου ,αν λέει ψέμματα,ας γίνει έρευνα να αποδειχτεί…δεν τρώμε κουτόχορτο αμάσητο…προσωπικά,θεωρώ πιο αξιόπιστη την δήλωση που έκανε η Original…και ξέρεις πολύ καλά ότι εκεί δεν παίζουν κομματικά παιχνιδάκια…

  12. ολα τα 'καρουμπαλα'εχουν φυτρωσει στο ΞΥΡΙΖΑ.μονο στου στρατουλη μετα απο 'τοοοοοοοοοοοοοσες'που ταχα εφαγε,το κεφαλι δεν 'φυτρωσε΄'…. πηρε τα 15 λεπτα δημοσιοτητα παλι. ε!πως θα φαινοταν που τον εχει μαζεψει ι τροικα του γιατι ολο βλακιες λεει τελευταια στα πανελ…..αλλα μηπως ηταν πισω απο καμια καμερα τις εφαγε αλλος και μετα βγηκε για δηλωσεις αυτος? λεω τωρα εγω…….. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ α.ν….ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

  13. ρε άσε τι πιστεύει ο a v, το θέμα ότι η original, τους έχει επικηρύξει και οι χρυσαυγίτες θα καλοπεράσουν αν εμφανιστούν στο γήπεδο
    από 21

  14. 7,000 κόσμος,βγηκε απο τα VIP με τον Στρατούλη,και κανένας δέν ειδε τιποτα,απο οσα λεει ο πολιτικάντης αυτός !!! Δηλαδη τι μας λενε οι συριζαιοι,ότι ολο το γηπεδο την συγκεκριμενη ημερα,20-30,000 κόσμος ηταν οπαδοι της ΧΑ και εκαναν τα στραβά μάτια,στην "δολοφονική επιθεση" ? Γελάνε και οι πέτρες πλέον.

    Η δέ original που ο απο πανω θεωρεί αξιοπιστη,υποστηριξε τον Στρατούλη με ανακοινωση,απλως και μονο,γιατι ο συγκεκριμένος πολιτικάντης ειναι και μελος στην "ομαδα" διασωσης της ΑΕΚ (εδω γελαμε πραγματικά),απο τον οποίο περιμένουν να τους σώσει !!!!! Πλέον,δεν νομιζω να ξαναβγάλουν οι ακετζήδες παρομοια ανακοινωση για τον συγκεκριμενο τυπο,αφου αποκαλυφθηκε το ποιόν του: ένας τυχάρπαστος πολιτικάντης,της κακιας ωρας,που με τακτικές παρακράτους, προσπαθεί να κερδισει τις εντυπωσεις,για ψηφοθηρία.
    Αυτά για τα περι "παιχνιδιών" που αναφερει ο 5:53.

  15. ΧΑΡΗ ΧΡ. ΑΥΓΗ,το επαναλαμβάνω για 1000στή φορά,μπας και το καταλάβεις κι εσύ (γιατί,μάλλον δεν πολυστροφάρεις)…ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΥΕΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ LB,EΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ !!!

  16. 7:29,ο 5:53,όπως με αποκαλείς ,είμαι εγώ…κοινώς,A.V.,ή Άγγελος Βλάσσης…σου αφιερώνω το πανώ της ORIGINAL,"OYTE NA TO ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ",που αναρτήθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ σε αθηνα'ι'κό club,σε επικείμενη προσπάθεια ανοίγματος γραφείων σας,ακριβώς δίπλα…επίσης,σε όλους εσάς "συναγωνιστές",αφιερώνω το σύνθημα που γράφτηκε με την υπογραφή της ΚΥΡΙΑΣ Χ.Α.,έξω από το σπίτι μου και τον γαλάζιο κέλτικο σταυρό στην τζαμαρία της πόρτας μου…για να τελειώνουμε με το παραμυθάκι και τις προπαγάνδες…(συγγνώμη αν προσβάλλω όσους υπογράφουν σαν Χ.Α. στο LB,αλλά η εν λόγω ΚΥΡΙΑ,άφησε την υπογραφή της)…και δηλώνω ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ότι είμαι ο πρώτος "JUDEN" της πόλης,αλλά δεν σας βάζω όλουςς στο ίδιο τσουβάλι…απλά,αυτούς που ψηφίζετε,λουστείτε τους κιόλας…(δεν σκόπευα να το δημοσιοποιήσω,μια και έχει γίνει εδώ και βδομάδα,αλλά καιρός είναι να ειπωθεί και καμιά αλήθεια εδώ μέσα με αποδείξεις)…

  17. Φιλε,ο 7:59 ειμαι,και επειδη ειναι σοβαρό αυτό που μου λές: εαν σου εκαναν κατι τετοιο στο σπιτι σου,οπως λες,σου προτεινω να το καταγγειλεις στην Αστυνομία άμεσα,(εαν δεν το εχεις κανει ηδη),ωστε να συλληφθεί ο δράστης.
    Και εαν αυτός ή αυτη που οπως λες,σε "στοχοποιησε",ανηκει στην Χ.Α.,να το δηλωσεις δημόσια,όπως οφείλεις.

    Σε διαφορετική περίπτωση,ας μην χρησιμοποιει ο καθένας ως κατηγορία για την Χ.Α.,πιθανες προσωπικές διαφορές με αλλους.Δέν κερδίζονται ετσι οι εντυπώσεις.

    Τα αλλα που λές με τα πανω και την Original,δεν τα καταλαβαινω.Παντως δεν πιστευω πως δεν θα ανοιξουν γραφεια της Χ.Α.,λόγω οποιουδήποτε,οπουδήποτε !! Καληνύχτα – ψηφοφόρος Χ.Α.

  18. δεν μπορώ να καταλάβω πόσο πιο ξεκάθαρα να πω αυτό που μόλιε είπα πριν…μου φαίνεται,μερικοί εδώ μέσα έχουν τσίχλα στα μάτια,δεν εξηγείται αλλιώς…

  19. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ Νο14 δείτε αυτό το βίντεο στο tube για να καταλάβεται επιτέλους ότι η Χ.Α ουδεμία σχέση έχει με ναζισμό και ο κάθε τυχαρπαστος όταν βαράει κάπιον το 'εχουν βρει τώρα και λένε Χ.Α

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog