Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Καταγγελία αναγνώστριας: ΕΛΕΟΣ!!!

- Advertisement -

Διαβάστε παρακάτω αυτούσιο το μήνυμα της αναγνώστριας…

Φόλιασαν τα σκυλια στο Λουτρακι. Έχουν βαλει παντου φόλες και δυστυχώς εχουν ψοφισει πολλα, και καποια τα τρεχουν στους κτηνιατρους διαφοροι φιλοζωοι πολιτες. ελεος χρονιαρες μερες! αναρτηστε το σας παρακαλω

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και βεβαια ειναι απανθρωπο αυτο και ανεπιτρεπτο αλα και τοσα αδεσποτα στο Λουτρακι ειναι τις περισσοτερες φορες επικυνδινα εμενα μου εχουν επιτεθει δυο φορες εχουν πεταξει κατω ηλικιομενους και εχουν τραυματιστει σοβαρα αλα και η πολη ολοκληρη απο ακρη σε ακρη ειναι γεματη απο τα περιτοματα τους εχει γλιστρισει ανθρωποςκι εχει χτυπισει πολυ ασχημα.Ας ενδιαφερθει καποιος οι φιλοζωικες οργανωσεις και οι φιλοζωοι κοι ολοι μας κι οχι μονο οταν συμβαινουν τετοια περιστατικα να βγαινουμε να καταγγελουμε αυτα που συμβαινουν εξαπολυοντας κρισεις και κατακρισεις . και να ειναι και πιο προσεκτικοι αυτοι που εχουν κατοικιδια και να μαθαινουν και τους νομους και τις υποχρεωσεις τους κι οταν τα βγαζουν για τις αναγκες τους να φροντιζουν και για την καθαριοτητα των δημοσιων χωρων,σεβομενοι τους συμπολιτες τους.

  2. Δε καταλαβαίνω γιατί κάποιους τους ενοχλεί η αλήθεια! Που είναι οι φιλοζωικές εταιρίες τώρα που δεν υπάρχει επιχορήγηση από τον κρατικό κουρβανά? Ας δοθεί πάλι κανά μαύρο χρήμα να δείτε για πότε γεμίζουμε φιλοζωικές εταιρίες. Αυτή ήταν η Ελλάδα πάντα! Εδώ πεθαίνει κόσμος από την πείνα, εργαζόμενοι έμειναν απλήρωτοι από ΜΚΟ, και κάποιοι που δεν έχουν προβλήματα ψάχνουν να βρουν στα ζώα! Όσο για τη συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα, μόνο υποκριτές δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε το πιο "ζώο" από τα ζώα!

  3. Από τότε που γνώρισα τους ανθρώπους λάτρεψα τα ζώα 1:27 έχεις απόλυτο δίκιο ο Δήμος πρέπει να φτιάξει ένα υπερσυνχρονο κοινοκομείο

  4. Kυνοκομειο λεγεται. και ολοι εχουμε ευθηνη για τα ζωα, ολοι, μηδενος εξαιρουμενου. τα ζωα κανουν αυτο που ξερουν, δηλαδη ζουν. εμεις τι κανουμε γι αυτα? θα κατηγορησεις το ζωο που απλα ζει χωρις να σκεφτεται ή το ζωο που σκεφτεται, αλλα δεν πραττει?

  5. 10,24 μμ για πες την ιστορία σου( τι έχεις κάνει ΕΣΥ τόσα χρόνια ) και στην συνέχεια θα σου πω ποιος πράγματι είναι ο τραγικός και ο ανόητος.

  6. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΔΛΔ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΝΕΙ, ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΟ ΤΟ 2013 ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ…….Κ.ΚΑΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog