Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κόρινθος: Αρχοντάκης ο εκλεκτός

- Advertisement -

Ο Αντρέας Αρχοντάκης είναι ο εκλεκτός της Κορίνθου για τη θέση του γκολκίπερ, μετά την απόφαση του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη αποσυρθεί από την ενεργό δράση…
                                                                                                                                     
Επισήμως από την ΠΑΕ επισημαίνουν πως βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον 30χρονο τερματοφύλακα ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη δώσει τα χέρια. Όχι τυχαία ασφαλώς, ο Αρχοντάκης πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας και σήμερα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αφού πρώτα λύσει τη συνεργασία του με τον Φωστήρα.

Το θέμα της αποδέσμευσης του λέγεται πως είναι τυπικό και το πρωί της Τρίτης αναμένεται να λήξει θετικά. Ο Αρχοντάκης επιστρέφει στην Κόρινθο μετά τη σεζόν 2010-11, στην οποία είχε καλή παρουσία. Θεωρείται πάντως, εξαιρετικά δύσκολο να εκδοθεί το δελτίο του και να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναιγιάλειο.

Προπόνηση στο Στάδιο

Την Δευτέρα (14/1) οι παίκτες της Κορίνθου προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο Εθνικό Στάδιο. Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, γεγονός που ενθουσίασε τους ποδοσφαιριστές. Μοναδικό πρόβλημα εν όψει του αγώνα με τον Παναιγιάλειο αποτελεί ο τιμωρημένος Κατσίκης. Κανονικά υπολογίζονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Αράπογλου, Λώττας και Δασκαλάκης.

http://korinthiasports.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog