Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μαχαίρια και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής στο σπίτι του δράστη της δολοφονίας του Πακιστανού

- Advertisement -

Πλήθος αντικειμένων με πολύ ενδιαφέρον ανακάλυψε η Αστυνομία στο σπίτι του ανθρώπου ο οποίος σκότωσε, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, Πακιστανό στο κέντρο της Αθήνας…

Δύο νεαρούς 25 και 29 ετών συνέλαβε η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία 27χρονου αλλοδαπού στην οδό Τριών Ιεραρχών στις 03.20 τα ξημερώματα, στα Πετράλωνα.

Το θύμα έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο αριστερό υποδιάφραγμα-θωρακική χώρα.
Οι νεαροί εντοπίστηκαν μετά εκτεταμένες αναζητήσεις και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας “Ζ”, λίγα λεπτά μετά τη διάπραξη του εγκλήματος. Η σύλληψη έγινε στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος και Φιλελλήνων στο Σύνταγμα.

Οι συλληφθέντες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, την πινακίδα κυκλοφορίας της οποίας είχαν κρύψει κάτω από τη σέλα και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια τύπου πεταλούδας.

Οι δύο δράστες ισχυρίζονται ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός με το θύμα .
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν :

Tρία μαχαίρια τύπου πεταλούδα.
Ένας σουγιάς.
Μία μαύρη λεπίδα με ειδική λαβή.
Ένα αεροβόλο πιστόλι.
Μία σιδερογροθιά.
Πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων.
Δύο σφαίρες πολεμικού τυφεκίου.
Δύο ξύλινα ρόπαλα.
Μία σφεντόνα.

Στην οικία επίσης του 25χρονου βρέθηκαν 50 προεκλογικά φυλλάδια  πολιτικού κόμματος.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι προσεσημασμένοι για κλοπή, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Αθηνών

- Advertisement -

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ …..ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ……ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ …..ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΡΕ Κ@@@@ΠΑΙΔΑ ΝΑ ΣΦΑΖΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Π.Χ. ΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ??? ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΗΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΛΠ ….ΝΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ….. Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ , Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ,ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ……

  2. ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.
    ΚΥΡΙΑ Χ.Α ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

  3. s-spinos:

    a.v. δεν ξέρω αν μπορείς ή αν μπορεί να αναρτηθεί στο μπλογκ σας η έκθεση της διεθνούς αμνηστίας για τη χώρα μας που βρίσκεται σε αυτό το λινκ:

    http://www.amnesty.org.gr/wp-content/uploads/2012/12/gr_4029_Greece_Br_new_web.pdf

    όχι γιατί πρόκειται να τη διαβάσουν κάτι πωρωμένα μυαλά, αλλά επειδή οι εχέφρονες άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν τι στην πραγματικότητα συμβαίνει.

  4. spino,εγώ αν την ανεβάσω,πολύ ευχαρίστως…ποιός θα την διαβάσει,δεν βλέπεις τί γίνεται εδώ πέρα ;;;…θα πλακώσουν με τα εμετικά…να γινόταν σοβαρή συζήτηση,ευχαρίστως,αλλά,όπως βλέπεις…

  5. ΑΒ μη μιλάς εσύ για …εμετικά γιατι πιο εμετικός και ειρωνικός (δείγμα του κομπλεξισμού σου) απο σένα δεν υπάρχει εδω μέσα …Αντε γειά.

  6. Πογκρόμ (από τη ρωσική λέξη погром (πογκρόμ), από το ρήμα "громить" (γκρομίτ) που σημαίνει «συντρίβω») είναι μια μαζική και οργανωμένη βίαιη επίθεση εναντίον κάποιας συγκεκριμένης εθνικής, θρησκευτικής ή άλλης ομάδας, με ταυτόχρονη καταστροφή του περιβάλλοντός τους (σπίτια, επιχειρήσεις, θρησκευτικοί χώροι, κοκ). Ο όρος έχει χρησιμοποιηθεί ιστορικά για να δηλώσει τις μαζικές πράξεις βίας, είτε αυθόρμητες είτε προμελετημένες, κατά των Εβραίων αλλά επίσης και για παρόμοια περιστατικά εναντίον άλλων μειονοτικών ομάδων.
    Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

  7. Τα ''άκρα'' να ηρεμήσουν αλλιώς τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.Δεν θα ασχολούμαστε εδώ μέσα με 3-4 σχολιαστές συνέχεια.Βγάλτε αλλού τα απωθημένα σας

  8. ΚΥΡΙΑ Χ.Α ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΑΒΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΑ ΜΜΕ.ΘΑΨΙΜΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.

  9. Τα περί ουδετερότητας φίλε mi fi, και η καραμέλα των δυο άκρων που πάσαρε το σύστημα της σύγχρονης διακυβερνητικής χούντας, είναι ιστορία που βολεύει το ένα και μόνον άκρο, εκείνο του νεοφασισμού. Όντως τα δυο άκρα είναι υπαρκτά, από την μία η κοινωνία της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και του ανυπόταχτου του Έλληνα και από την άλλη η "αυλή των θαυμάτων", που σ΄αυτή συνωστίζονται οι νεοφασίστες και νεοναζί, οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες και ασφαλίτες όλων των υπηρεσιών, οι ρουφιάνοι και τα τσιράκια του κράτους και του παρακράτους, οι λούμπεν και τα "μπουμπούκια" της νύχτας και φυσικά τα λαμόγια της πολιτικής και της εθελόδουλης "διαμεσολάβητικής δημοκρατίας", που από την μεταπολίτευση έως σήμερα διαπρέπουν στην αρπαχτή.
    Θέλεις λοιπόν να με πείσεις φίλε mi fi, ότι ως σώφρων πολίτης πρέπει να στέκεσαι στο μέσον, με τους φιλήσυχους νοικοκυραίους και τους "εγώ δεν ξέρω τίποτα περαστικός ήμουνα", τους κλεισμένους στα σπίτια "θερμοκήπια", με την σιγή νεκροταφείου, παίζοντας τους κακόμοιρους καρπαζοεισπράκτορες και τους ¨πέφτω από τα σύννεφα".
    Καλά εγώ θα σε πιστέψω, αλλά πίστεψέ με δεν θα σε πιστέψει η Ιστορία, όταν έρθει να σε θυμηθεί για την ανδρεία των ιδεών και του πνεύματος, που θα έχεις επιδείξει.
    Όποιος νοιώθει άκρο καλά κάνει, όπως και όποιος νοιώθει "μεσαίος", αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι οριοθετήσεις στην ζωή είναι φυλακές αόρατες, αλλά φυλακές, όπως και ο φόβος.
    ΜASTER FU

  10. MISTER FU O ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ AV AYTH THN ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ…ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΚΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ"αυλή των θαυμάτων", που σ΄αυτή συνωστίζονται οι νεοφασίστες και νεοναζί, οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες και ασφαλίτες όλων των υπηρεσιών, οι ρουφιάνοι και τα τσιράκια του κράτους και του παρακράτους, οι λούμπεν και τα "μπουμπούκια" της νύχτας και φυσικά τα λαμόγια της πολιτικής και της εθελόδουλης "διαμεσολάβητικής δημοκρατίας"ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ…ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ στην κοινωνία της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και του ανυπόταχτου του Έλληνα…Χ.Α.

  11. προς υπογράφων ως Χ.Α. : αποφασίστε ,τέλος πάντων ΠΟΣΟΙ θα υπογράφετε ανώνυμα στο LB με Χ.Α. ,για να ξέρουμε…γιατί,αν είσαι ο Χ.Α. ,που πριν έγραφε για πογκρόμ,πρέπει να μας θεωρείς τουλάχιστον κουτούς,όταν αναφέροεσαι σε στοχοποιήσεις που κάνω…αν είσαι άλλος,βρες τα πρώτα με την εν λόγω κυρία (που ξέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατί την αποκαλώ έτσι) και μετά συζητάμε ΠΟΙΟΣ στοχοποιεί ΠΟΙΟΝ…με στοιχεία και επώνυμα αν θέλεις κιόλας…γιατί έχει παραξεφτιλιστεί το θέμα εδώ πέρα…

  12. καλα μιλαμε τραβατε μεγαλα ζορια…το ερωτημα μου ειναι ενα προς τους φιλεσπλαχνους ελληνες που αγαπουν τοσο πολυ τα ταγματα αλλοδαπων που εχουμε μαζεψει στην χωρα μας…αφου τους αγαπατε κ τους πονατε τοσο πολυ τους αλλοδαπους γιατι δεν τους μαζευεται στα σπιτακια σας?εφοσον με το ετσι θελω εχουν ερθει στην χωρα μου δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να τους ανεχομαστε…κ το ακομα πιο τυχαιο γεγονος ειναι οτι οταν γινετε κατι τετοιο ανακατευουν παντα κ την ΧΑ,πολυ λασπη αλλα κανεις δεν τους πιστευει πια…η ΧΑ αυγη οτι ειναι να κανει το το κανει κ on camera οποτε της μπαρουφες αλλου…πιο δικτακτορικα καθεστωτα απο αυτα τον τελευταιων χρονων δεν εχουν περασει ξανα…επισης εαν το a.v,το mifi κ τα αλλα ψευδονυμα θεωρουνται επωνυμα σχολια πειτε το μας να γελασουμε δυνατα για να μην πω τιποτα χειροτερο…

  13. 4:52,μάλλον καινούριο φρούτο θα είσαι στο LB…είχαμε αρκετά,άλλο ένα τί να πειράξει ;;;…θα ήξερες,αλλιώς,ότι έχω βίλλα που μαζεύω τους αλλοδαπούς,με μπάτλερ εξέχον μέλος του LB (δεν στον λέω,γιατί μετά θα τον βρίζεις κι αυτόν)…φυσικά,δεν τα κάνω on camera,γιατί αυτά τα κάνει το κόμμα σου (μόνο on camera…τα "τσακάλια " που συνέλλαβαν χτες,σε διαψεύδουν,βέβαια,αλλά γιατί να σου χαλάω εγώ χατήρι ;;;)…για το όνομα μου (οι περισσότεροι το ξέρουν…για να μη το λέω συνέχεια και καταντάει κουραστικό) είναι Πίτσα Παπαδοπούλου,του Κλεομένη και της Μαρίας – Αντουανέτας…άμα θες και παραπέρα στοιχεία,να στα δώσω,μην μου πάθεις τίποτα και σε χάσουμε από πελάτη,τσάκαλε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog