Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Χανιά: Του έδεσαν το πέος και τους όρχεις με αλυσίδα για να πεθάνει

- Advertisement -

Ο Κάρλος είναι ένας βάρβαρα κακοποιημένος σκυλάκος, που εντοπίστηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στους Αγίους Αποστόλους Χανίων. Στο ζώο κάποιος είχε δέσει σφιχτά και γύρω από τους όρχεις και το πέος τους μια μεταλλική αλυσίδα, ώστε να του προκαλέσουν φριχτό πόνο και φυσικά μαρτυρικό θάνατο σταδιακά από την σηψαιμία…

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία είχαν πιάσει το πέος του ζώου με το κλιπ, που έχει η αλυσίδα στην άκρη της (ώστε να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα από το περιλαίμιο) και το εγκατέλειψαν έτσι.

Η Νατάσα Μπομπολάκη εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» ενημερώθηκε από τους δασκάλους ενός σχολείου, οι οποίοι είχαν πάει εκδρομή τους μαθητές τους στο άλσος των Αγίων Αποστόλων.

Τα παιδιά έντρομα είδαν το σκυλί ετοιμοθάνατο, να αιμορραγεί έτσι κακοποιημένο, γι’ αυτό και οι δάσκαλοι τους τα πήραν και έφυγαν. Οι δύο εθελόντριες του Φ.Σ.Χ. που πήγαν επί τόπου μόλις ειδοποιήθηκαν το έψαξαν για ώρες αλλά δεν το εντόπισαν. Τελικά το βρήκαν την επομένη δηλαδή την περασμένη Πέμπτη να είναι σε κατάσταση υποθερμίας.

Το σκυλί μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο και είναι λίγο καλύτερα αν και δεν ξέρουμε το αν θα μπορεί να ουρεί κανονικά. Αν και ακολουθείται ειδική αγωγή για να συνέλθει από τα σωματικά τραύματα,  για τα ψυχικά θα χρειαστεί πολύς χρόνος.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δυστυχώς,8:07,τα κρούσματα είναι πολλά και ανησυχητικά…μάλλον σημάδι της αποκτήνωσης μας είναι,μια και το χρεωνόμαστε και εμείς που το ανεχόμαστε…έτσι πιστεύω,τουλάχιστον…

  2. Δυστυχώς από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ μας κουβάλησε τους Λαθρομετανάστες, αυτά βλέπουμε, αλλά και άλλα χειρότερα. Δυστυχώς τα άμοιρα ζώα, είτε δολοφονούνται, ψήνονται και τρώγονται από τους υπάνθρωπους αυτούς, είτε βασανίζονται όπως στην φωτογραφία.

    Μ.Ι.Π (πρώην Μ.Π.)

  3. Να,για αυτό σε αποκαλώ ιδιώτη !!!…οι ξένοι που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ (τώρα,πώς το κατάφερε αυτό,μόνο εσύ και 2-3 τζιμάνια το ξέρετε εδώ μέσα),γέμισαν τον τόπο αδέσποτα,τα παρατάνε μέσα σε κάδους για να γίνουν κιμάς και τα φολιάζουν,επειδή τους ενοχλούν…

  4. Μ.Ι.Π (πρώην Μ.Π.) Ποιός ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ τους έφερε εδώ τους λάθρο και ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ μαζί με το ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ ΔΗΜΑΡ ΑΝΤΑΡΣΥΑ τους χαιδεύουν και τους υπερασπίζονται και για να ξέρετε οι λάθρο βουτάνε σκυλιά και γάτες τα σκοτώνουν και τα τρώνε και παρόλα αυτά τους υπερασπίζονται κάποιοι και άμα πεις και τίποτα σε λένε φασίστα και ρατσιστή

  5. Οπως ολοι γνωριζουμε, ολο το ΠΑΣΟΚ εχει παει στο ΣΥΡΙΖΑ, εξ ου και τα ποσοστα του 30% που ουτε στον υπνο του δεν θα ονειρευοταν ο Τσιπρας, και που τωρα ουτε ξερει πως να διαχειριστει, ουτε και θελει να το διαχειριστει (κατι σαν την Αλεκα που εχει δηλωσει επισημα οτι το ΚΚΕ δεν ειναι κομμα εξουσιας, γιατι ο ρολος του ειναι να κανει αντιπολιτευση, και οχι να γινει συστημικο κομμα).

    Αυτα για να μην μπερδευεστε οταν αναφερομαι στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Μ.Ι.Π. (Πρωην Μ.Π.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog