Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το loutrakiblog θυμάται : Το πιο καλό ημερολόγιο…

- Advertisement -

Ιστορίες του τόπου μας που ζήσαμε , μας διηγήθηκαν , γελάσαμε…


Γειά σας φίλες και φίλοι , έχουμε καιρό να τα πούμε και ομολογώ πως μου έχετε λείψει.


Θα σας μεταφέρω στο Δημαρχείο της πόλης μας , στο τμήμα του πρώτου ορόφου , αυτό της πολεοδομίας και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του αντιδημάρχου της υπηρεσίας . Οπως θα καταλάβατε πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι αντιδήμαρχος παλαιότερης δημοτικής αρχής , ιδιαίτερα αγαπητός σε πολλούς. Για ευνόητους λόγους ονόματα δεν λέμε.


Βρίσκομαι λοιπόν έξω από το γραφείο  του εν λόγω αντιδημάρχου ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και με μεγάλο φόρτο εργασίας . Περιμένω λίγο πριν μπω για να τελειώσει μία συνάντηση που είχε με κάποιο κύριο. Καθώς περίμενα παρατήρησα ότι το γραφείο του ήταν κυριολεκτικά γεμάτο από τα γνωστά σε όλους μας κίτρινα αυτοκόλλητα post it . Οταν λέμε γεμάτο εννοούμε γεμάτο , το γραφείο σε λίγο θα άλλαζε χρώμα  από το πολύ κίτρινο. 

 Μετά από μερικά λεπτά αφού ο δημότης είχε φύγει τον ρώτησα.

– Τι είναι όλα αυτά post it ρε μανάρι ;
– Υποθέσεις είναι Αλκη μου , αιτήματα δημοτών .
– Καλά και δεν μπερδεύεσαι , πώς ξέρεις ποιό post it έχει προτεραιότητα ;

– ΧΑ , κάνει και με κοιτάει , – πρόσεξέ με μου λέει.
– Κάθε ένα post it είναι και μία υπόθεση , γράφω το θέμα και πριν το κολλήσω πάνω στο γραφείο τσακίζω το χαρτάκι από την ανάποδη , όχι έτσι όπως είναι η τσάκισή του . Οπότε όταν κολλάω το post it πάνω στο γραφείο αυτό είναι ευθυτενές .

– Μάλιστα , του λέω , και τι με αυτό ;

– Μα καλά δεν καταλαβαίνεις ;  Μπαίνω κάθε πρωί στο γραφείο , σκύβω στο ύψος του γραφείου και κοιτάω τα χαρτάκια. Αυτά με το πέρασμα του χρόνου έχουν την τάση να ανασηκώνονται , οπότε αυτό που προεξέχει πιο πολύ είναι και αυτό που εμπεριέχει και την πιο παλιά υπόθεση , οπότε αυτό ξεκολλάω  γιατί αυτή η υπόθεση έχει προτεραιότητα.!!!

Ε εντάξει , έχετε δει καλύτερο ημερολόγιο ;

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog