Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η απίστευτη ιστορία του ΑΕΚτζή που πλήρωσε για τον Ανάκογλου!

- Advertisement -

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία που κρύβεται πίσω από τα χρήματα της μεταγραφής του Ανάκογλου στην Ένωση, που προέκυψαν από μια …κατάθεση ψυχής…

Ένα εύλογο ερώτημα που προκύπτει έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Ανάκογλου στην ΑΕΚ είναι πώς κατάφερε η ΠΑΕ που δεν έχει χρήματα ούτε για τα βασικά λειτουργικά της έσοδα (και ακόμη δεν έχει εισπράξει ευρώ από την υπόθεση Σορεντίνο) να βρει το ποσό που χρειαζόταν να καταβάλει άμεσα για την απόκτηση του παίκτη.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, κρύβει μια απίστευτη ιστορία που καταδεικνύει το μεγαλείο της… ΑΕΚτζήδικης ψυχής. Πίσω από την μεταγραφή του νεαρού μέσου, βρίσκεται ένας απλός οπαδός της ΑΕΚ, μέλος των Supporters. Ο συγκεκριμένος οπαδός επικοινώνησε πριν από δύο μέρες με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και τους ενημέρωσε ότι το παιδί του, που είναι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ, είχε ένα ατύχημα (το οποίο του προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα υγείας). Η οικογένεια εισέπραξε κάποια χρήματα από ασφαλιστική εταιρεία για τα έξοδα της δύσκολης μάχης που θα δώσει για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού.

Που μπλέκεται η ΑΕΚ; Οι άνθρωποι της άκουσαν έκπληκτοι τον πατέρα του παιδιού να τους ενημερώνει ότι είναι πρόθυμος με ένα μέρος αυτών των χρημάτων να διευκολύνει την ΠΑΕ για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη! Χωρίς τόκο, χωρίς καμία ιδιαίτερη απαίτηση ως… εγγύηση, αλλά με μόνη επιθυμία τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας να επισκεφτούν το παιδί του και να του δώσουν κουράγιο! Όταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ενημέρωσαν τον συγκεκριμένο οπαδό ότι έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Κλωναρίδη και «παλεύουν» αυτή του Ανάκογλου, δέχθηκε αμέσως να βοηθήσει με ακόμη μεγαλύτερη χαρά, καθώς κατάγεται από τις Σέρρες.

Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης συναντήθηκε με τους Ανδρέα Δημητρέλο και Ηλία Μπρουσιανό και τους παρέδωσε 30.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αν και ο ίδιος δεν ζήτησε καμία εγγύηση, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έκριναν ότι τα χρήματα που κρατούσαν στα χέρια τους ήταν «ιερά» και αποφάσισαν να του κάνουν εκχώρηση το συγκεκριμένο ποσό από κάποια κοντινά έσοδα που περιμένει η ομάδα.

Επίσης, τον ενημέρωσαν ότι την επόμενη εβδομάδα θα κανονίσουν να γίνει η επίσκεψη των ποδοσφαιριστών στο παιδί του, προκειμένου να του δώσουν λίγη χαρά. Όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ένας από τους λόγους που πάλεψαν μέχρις εσχάτων για να κλείσουν τον Ανάκογλου και χάρηκαν όσο καμία άλλη αυτή την μεταγραφή, ήταν αυτή η απίστευτη ιστορία. Απλά ΑΕΚτζήδικο…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog