Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

O Xρίστος Δήμας στις Βρυξέλλες

- Advertisement -

Σε αποστολή Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, μετά από πρόσκληση της Ευρωβουλευτού κας. Ρόδης Κράτσα, συμμετείχε ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας…
Στις Βρυξέλλες, ο κ. Δήμας συνάντησε τον Επίτροπο για θέματα φορολογίας και τελωνείων κ. Σέμετα. Ο κ. Δήμας εξέφρασε στον κ. Σέμετα την ανάγκη η Ελλάδα να αποκτήσει ένα απλό, σταθερό και δίκαιο φορολογικό σύστημα το οποίο θα έχει ορίζοντα δεκαετίας. Επίσης του υπογράμμισε πως η Ελληνική κοινωνία ήδη έχει κάνει πολλές θυσίες και σε καμία περίπτωση δεν αντέχει να κάνει και άλλες. Συγκεκριμένα του τόνισε πως έχει μειωθεί το διαθέσιμο εισόδημα πάνω από 30%, η ανεργία αγγίζει το 26% και συνεπώς πρέπει και οι Ευρωπαιοι εταίροι να συνειδητοποιήσουν πως πρέπει να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές και να μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση. Επίσης, στις Βρυξέλλες ο Χρίστος Δήμας συνάντησε το Προεδρείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Έλληνες Ευρωβουλευτές και άλλους Ευρωπαίους αξιωματούχους.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στις επόμενες εκλογές θα ξανάρθει να ζητήσει την ψήφο των Κορινθίων.
    Τώρα τι να κάνει, να ακούσει για τα προβλήματα μας που η Κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει τα αφήνει άλυτα;;;
    Εξ άλλου Ναι σε όλα δεν ψήφισε το παιδί;
    Τι άλλο του ζητάτε;;;

  2. άξιος πολιτευτής και εκπρόσωπος του Νομού μας. Μπράβο Κε Δήμα. Ας ειστε εσείς που θα αλλάξετε το πρόσωπο των πολιτευτών και των πολιτικών τακτικών περασμένων δεκαετιών.
    Συγχαρητήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog