Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Βόμβα μεγατόνων” με Πέτρου ο ΠΑΟΛ!

- Advertisement -

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο ΠΑΟ Λουτράκι έκανε το μεγάλο “μπαμ” με την απόκτηση του Σωκράτη Πέτρου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Πανηλειακό!…

Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος κατάγεται από το Λουτράκι, αποδέχθηκε την πρόταση των “οράνιε”, που ανακοίνωσαν επισήμως την απόκτησή του.

“To Δ.Σ του Π.Α.Ο Λουτράκι έχει τη μεγάλη τιμή και χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους Λουτρακιώτες ποδοσφαιριστές, τον Σωκράτη Πέτρου.
Καλωσορίζουμε επίσημα στην ομάδα μας σήμερα έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρίες  και παραστάσεις από  όλες τις εθνικές κατηγορίες , με παρουσία στο εξωτερικό (Κύπρος) και  συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες της χώρας μας.
Στο πρόσωπό του βλέπουμε έναν υποδειγματικό αθλητή που θα βοηθήσει το Σύλλογο, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά θα αποτελέσει  ένα «φάρο» ήθους, γνώσεων και εμπειρίας για όλους τους νεαρούς αθλητές μας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο 32χρονος Πέτρου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ξάνθη, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου, ΑΕ Πάφου, Αγία Νάπα, Αγροτικό Αστέρα, Ολυμπιακό Λουτρακίου, Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ, Βύζα Μεγάρων και στον Πανηλειακό, όπου ξεκίνησε τη φετινή σεζόν, αλλά αποχώρησε με προσφυγή τον Οκτώβρη.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή, που δυναμώνει σημαντικά τον ΠΑΟΛ, στη μάχη πού δίνει για τον φετινό τίτλο στην Α1 κατηγορία.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η μεγαλυτερη μεταγραφη στο
    χωρο του τοπικου κορινθιακου ποδοσφαιρου για φετος.και το κυριοτερο οτι προκειται για εναν ποδοσφαιριστη -κοσμημα- με μεγαλη ποδοσφαιρικη αξια ,αλλα και μεγαλο ηθος..μπραβο στον ΑΟΛ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog