Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Α. Ψυχογιός-“Λυπάμαι που ανήκω στον συνδυασμό Με τους Πολίτες Μπροστά”

- Advertisement -

Άστραψε και Βρόντηξε χτες στο ΚΑΠΗ των Αγίων Θεοδώρων ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΑΠΗ κ. Α. Ψυχογιός. Με γλώσσα καυστική αλλά και με θυμό δήλωσε:…

“Λυπάμαι που ανήκω και εγώ μέσα σε αυτό τον συνδυασμό”, απευθύνοντας ευθεία μομφή στην δημοτική παράταξη του Δημάρχου του κ. Λογοθέτη η οποία όπως λέει ο κ. Α. Ψυχογιός κοροϊδεύει τους πάντες με ψεύτικες υποσχέσεις.    

Μετά την φημολογούμενη εδώ και μήνες ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό του κ. Λογοθέτη, πιστεύουμε ότι με αυτή την δημόσια τοποθέτησή του δείχνει ότι πρόκειται εντός των επομένων αν όχι ωρών αλλά ημερών να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του αντιδρώντας και αυτός όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών στην προκλητική αδιαφορία που δείχνει τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο σκληρός πυρήνας του στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου.

novel918.gr

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο ρε Ψυχογιέ Αργύρη,πες τους τα!Καλά τα λες για τα χάλια των παραμελημένων Αγ.Θεοδώρων. Οι άλλοι φίλοι σου της πλειοψηφίας δεν βλέπουν τίποτα για το επίπεδο του χωριού μας.

  2. ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ;
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ; ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

  3. χθες στο "φουαγιε" του Δημοτικου Συμβουλιου,ο κ.Μιτε τα εβαλε με τον κ.Δοσαρα θεωρωντας τον υπευθυνο για την φυλαξη του Βιολογικου. Λες και η και η ΔΕΥΑΛΠ εχει ερθει στον Αγιο Θεοδωρα! Τι αλλο θα ακουσουμε πια απο τον Μιτε?!

  4. ψυχογιε οπου και να ησουν εσυ στο τελος θα λυποσουν οποτε δεν μας εκπλησσει η δηλωση σου την εχουμε ξανακουσει και πριν ενταχθουμε με το λουτρακι οπου και να πηγες δεν σου εκανε κανεις

  5. Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΙΔΙΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ?ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ?ΑΡΓΥΡΗ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΨΙΛΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΓΝΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΛΟΙΩΣΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

  6. Υπαρχει ΠΡΟΤΑΣΗ για αυξηση 0.5% των τελων και οχι αποφαση!!!Να ξερουμε και τι λεμε, αλλιως στειλτε μας ενα λινκ με την αποφαση στο διαυγεια!! Οσο για το ΚΑΠΗ, αντι γα κεντρο απασχολησης ηλικιωμενων, εχει καταντησει κεντρο παραπληροφορησης και πολιτικης διαπλοκης. Λυπαμαι και γω με τη σειρα μου, που τους ηλικιωμενους τους αντιμετωπιζουν σαν τραπεζα ψηφων…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog