Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ασκήθηκε η απολύτως αναγκαία σωματική βία»

- Advertisement -

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τον ξυλοδαρμό των συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό, η αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:…

«Η απολύτως αναγκαία επιτρεπτά δικονομική καταναγκαστική σωματική βία ασκήθηκε από τους επιχειρούντες αστυνομικούς κατά τη συμπλοκή, τον αφοπλισμό και την εξουδετέρωση της προβληθείσας αντίστασης, στο πλαίσιο της επιχείρησης σύλληψης προχθές στη Βέροια των τριών ληστών, που καταδιώκονταν για δύο ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και για την αρπαγή ενός ατόμου προκειμένου να εξουδετερωθούν οι οπλοφορούντες ληστές και να απελευθερωθεί ο όμηρος.

Επιδιώχθηκε και επιτεύχθηκε ο αποτελεσματικός αφοπλισμός αυτών και η ασφαλής απελευθέρωση του ομήρου, αφού χρησιμοποιήθηκαν τα απολύτως αναγκαία μέτρα που επιβάλλονται για την αυτοπροστασία των αστυνομικών και για τη διαφύλαξη και προστασία των πολιτών, δεδομένου ότι η επιχείρηση σύλληψης εξελίχθηκε στο κεντρικότερο και πλέον πολυσύχναστο σημείο της πόλης της Βέροιας και δεν υπήρξε απώλεια ανθρώπινης ζωής».

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και στο χρυσαυγίτη αστυνομικό που έλαβε μέρος στην επίθεση των χρυσαύγουλων ενάντια στο αντιεξουσιαστικό στέκι "Μπερντές" στου Ζωγράφου και νοσηλεύεται στο 401, ασκήθηκε η απολύτως αναγκαία και επιτρεπτή καταναγκαστική βία από τους αμυνόμενους για την εξουδετέρωση της φασιστικής επίθεσης εναντίον τους.

  2. Τελικά είναι όντως αλήθεια πως μας ψεκάζουν! Δεν εξηγείται αλλιώς πως μερικοί αριστεροί πιστεύουν ότι αν συναντήσουν ένα καλάσνικοφ μπροστά τους από κάποιο κακομαθημένο κ@λόπαιδο, πριν τους πυροβολήσει, θα τους ρώταγε αν είναι αριστεροί ή όχι?! Και η μαμά κάποιας, τα ίδια πίστευε αλλά τώρα είναι αργά. Βλέπετε ο ΄λαθρο δε΄ρώτησε αν η μαμά σου μας αγαπάει. Απλά θα τη σκότωνε…

  3. Σέβομαι τις πιό πάνω πτοποθετήσεις – απόψεις, δεν σημαίνει βέβαια οτι συμφωνώ κατ΄ανάγκη πλήρως μ΄αυτές. Αλλά έχω μιά απορία ρε παιδιά… κατά την εμπλοκή της αστυνομίας με τους ληστές οπλισμένους με καλάσνικωφ, αφήσανε και οι δυό πλευρές τα όπλα και έπαιξαν ξύλο με μπουνίδι στα μάτια ?? Δεν το έχω δεί σε καμμιά ταινία αυτό. Έργο γυρίζανε??
    Αλλά 4:41μ.μ. όντως μας ψεκάζουν…και ο νοών νοείτω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog