Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την ψήφιση του επιχειρησιακού προγράμματος Λουτρακίου – Αγ. θεοδώρων

- Advertisement -

Το επιχειρησιακό πρόγραμμα του δήμου απασχόλησε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων.

Και από αυτό το δημοτικό συμβούλιο δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι κόντρες και οι εκνευρισμοί….

Την εισήγηση έκανε ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης και εξήγησε πως είναι πολύ σημαντικό να εγκριθεί αυτό το πρόγραμμα, γιατί είναι συνυφασμένο με την ανάπτυξη του τόπου!

Βέβαια τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, αφού σύσσωμη η αντιπολίτευση , απείλησε ότι θα αποχωρήσει από την αίθουσα ,αν δεν αναβληθεί η έγκριση του, γιατί θεωρούσαν ότι το πρόγραμμα έχει πολλές ατέλειες και ασάφειες…Πράγμα που έγινε, την αρχή έκανε ο κ. Πέρρας που αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ψήφιση του. Αυτόν ακολούθησαν και μια μεγάλη ομάδα την μειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων (εμφανώς εκνευρισμένοι), υποστηρίζοντας ότι το πρόγραμμα πρέπει να μελετηθεί και να ανασυνταχθεί! Από τους λίγους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που έμειναν κατά την διάρκεια της συζήτησης, όπως o κ. Στάμου, υποστήριξε ότι το πρόγραμμα αυτό, δεν έχει καθόλου κοινωνική μέριμνα …

Και πριν τοποθετηθεί για δεύτερη φορά στο θέμα ο κ. Λογοθέτης, τον λόγο πήρε ο κ. Παπαγεωργίου σαν πολίτης και δικηγόρος, υποστηρίζοντας και αυτός “ότι το επιχειρησιακό πρόγραμμα έπρεπε πρώτα να περάσει από την επιτροπή διαβούλευσης και μετά από το Δ.Σ.

Και αυτό δεν το έπραξε ο δήμαρχος… .”, διότι η Α’ φάση του προγράμματος πέρασε πρώτα από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 28 Δεκέμβρη 2012 και μετά ήρθε στην επιτροπή διαβούλευσης.Βέβαια παρά τις όποιες αντιδράσεις το επιχειρησιακό πρόγραμμα εγκρίθηκε από την πλειοψηφία!

Δείτε κάποια αποσπάσματα από το χθεσινό συμβούλιο, την αποχώρηση των συμβούλων, την τοποθέτηση του κ. Παπαγεωργίου αλλά και τα όσα απάντησε ο δήμαρχος σε όσα του καταλόγισαν οι παραπάνω.

lcitynews
e-istos.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως καταντήσε το μπλογκ σας? Να παίρνει θέματα που αφορούν το Δ.Σ του δήμου μας από άλλα blogs 4-5 μέρες μετά, αντί να ενημερωνόμαστε άμεσα από το δικό σας. Γιατί έτσι ρε παιδιά?

  2. Mιχάλη γράψε πρώτος την είδηση για το κατόρθωμα του ΦΊΛΟΥ ΣΟΥ Δημάρχου,ο οποίος βάζει λουκέτο στο ΣΠΑ[υδροθεραπευτήριο] γιατί άφησε τον εργολάβο να το κατάσχει…….Να δω τι θα κάνει τους επώνυμους εργαζόμενους;;; ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ;;;;;ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ……….ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog