Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα χτύπησαν τα παιδιά. Του Μπετόβλακα

- Advertisement -

–αστυνομικός: καλή σας ημέρα αγαπητοί κύριοι τρομοκράτες. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διάπραξη ένοπλης ληστείας, απαγωγής και ομηρείας καθώς και οι τρομοκρατικές ενέργειες είναι παράνομες πράξεις και ως εκ τούτου θα σας παρακαλούσαμε θερμά να μας παραδώσετε τον οπλισμό σας και να μας επιτρέψετε να προβούμε στην σύλληψη σας, εάν αυτό βέβαια δεν σας ενοχλεί και προσβάλει εσάς και τους συντρόφους σας…

—τρομοκράτες : Ουστ από εδώ.

—αστυνομικός: σε αυτή την περίπτωση αγαπητοί κύριοι τρομοκράτες και πριν αποχωρήσουμε θα θέλαμε να σας δηλώσουμε την αντίθεση μας στα επιχειρήματα σας και να σας ζητήσουμε συγνώμη για την ενόχληση.Και πάλι καλή σας ημέρα αγαπητά μας παιδιά.

Οι δημοκράτες οπαδοί του Στάλιν και σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσαν ανακοίνωση για τα γεγονότα της Κοζάνης. Δεν κατάλαβαν τίποτα για την χρήση Καλάσνικωφ, για τον κίνδυνο που έθεσαν οι σύντροφοι τρομοκράτες τ ην ζωή των περαστικών , των πελατών και των υπαλλήλων στις τράπεζες. Δεν κατάλαβαν τίποτα για το κίνδυνο έθεσαν οι σύντροφοι τρομοκράτες την ζωή των αστυνομικών, των περαστικών και του οδοντίατρου που πήραν όμηρο. Το μόνο που κατάλαβαν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι χρησιμοποιήθηκε υπερβολική βία στην σύλληψη των συντρόφων τρομοκρατών. Για τους συντρόφους και τις συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ, οι σύντροφοι τρομοκράτες θα έπρεπε να είχαν αντιμετωπιστεί όπως περιγράφεται στον παραπάνω διάλογο μεταξύ αστυνομικών και τρομοκρατών.

Οι ίδιοι άνθρωποι που προχθές μας έλεγαν ότι στην Σμύρνη έγινε απλά συνωστισμός, που εχθές μας έλεγαν ότι πρέπει να φορολογηθούν οι Χριστιανοί, σήμερα προσπαθούν να υπερασπιστούν τους τρομοκράτες των Βορείων Προαστίων. Οι ίδιοι άνθρωποι που προσκυνούσαν τον Στάλιν και δεν έβλεπαν τα έργα της ΣΤΑΖΙ και της KGB σήμερα τους ενοχλεί η αστυνομική βία στην σύλληψη των τρομοκρατών από τα Βόρεια Προάστια. Τους ενοχλεί που το φτωχόπαιδο από την επαρχία, ο γιος του έντιμου αγρότη, ο γιος του τίμιου μεροκαματιάρη έγινε με το σπαθί του Αστυνομικός μέσω πανελληνίων εξετάσεων και συνέλαβε τον τρομοκράτη γιο του Βουλευτή, τον γιο του φραγκάτου κουλτουριάρη από το Ψυχικό επειδή το καλό αυτό παιδί αποφάσισε να το παίξει επαναστάτης ανατινάζοντας το παλληκάρι που δούλευε security στο mall ή ταξιτζής στην Πάρο.

- Advertisement -

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπετοβλακα καλο το παραμυθι, αλλα δεν εχει… δρακο!
    η βια ειναι βια, απ'οποια πλευρα κι αν προερχεται…
    μπορει μερικα πραγματα να μην ειναι οπως τα παρουσιαζου ν

    Η ΕΥΠ ψάχνει κουνέλι…
    Σε ένα διεθνή διαγωνισμό μυστικών υπηρεσιών, στην τελική φάση προκρίνονται η CIA της Αμερικής, η MI6 της Αγγλίας και η ελληνική ΕΥΠ.
    Φτάνει λοιπόν η ώρα της δοκιμασίας που θα κρίνει τον τελικό νικητή. Η επιτροπή εκφωνεί την αποστολή:
    – Έχουμε αφήσει ένα κουνέλι στην δασική έκταση που βλέπετε μπροστά σας. Η υπηρεσία που θα ανακαλύψει και θα συλλάβει πιό γρήγορα το κουνέλι, θα είναι η νικήτρια.
    Ξεκινά η CIA, ψάχνει μεθοδικά όλο το δάσος, χτενίζει κάθε πιθανή κρυψώνα και μετά από τρεις ημέρες όλα τα στοιχεία της δείχνουν ότι: κουνέλι στο δάσος δεν υπάρχει!
    Σειρά έχει τώρα η MI6. Ξεκινά την έρευνα με ειδικούς θερμικούς ανιχνευτές προηγμένης τεχνολογίας, στοιχεία και πληροφορίες από κατασκοπευτικούς δορυφόρους, τοποθετεί κάμερες, μικρόφωνα, παγίδες αλλά μετά από πέντε ημέρες κι αυτή τίποτα. Γυρνά στην επιτροπή παραδίδοντας το πόρισμα: Το ύποπτο κουνέλι δεν βρέθηκε, οι τηλεφωνικές του κλήσεις δεν κατέστη δυνατόν να υποκλαπούν. Προτείνεται η ολοσχερής καταστροφή του δάσους με ψεκασμό βενζίνης και φωτιά.
    Τέλος η ώρα της ΕΥΠ. Οι πράκτορες εφορμούν στο δάσος. Δεν περνά μία ώρα και εμφανίζονται κρατώντας καταχτυπημένη και αλυσοδεμένη μια αρκούδα. Με το που την φέρνουν μπροστά στην επιτροπή, η αρκούδα πέφτει γονατιστή και φωνάζει:
    – Όχι άλλο ξύλο, όχι άλλο ξύλο… ομολογώώώ.. Ναι!!! Εγώ είμαι το κουνέλι…!

    H N@XTER;IDA

  2. Εδώ και ένα 24ωρο μια φωτογραφία στοιχειώνει στο μυαλό μου και ταλαιπωρεί τη σκέψη μου. Όχι δεν με βασανίζει η εικόνα με τα πρησμένα μάτια και τα μελανιασμένα χείλη τεσσάρων συλληφθέντων. Με βασανίζει η εικόνα του Άντερς Μπρέιβικ καθώς τον θυμάμαι χαμογελαστό πίσω από το τζάμι του περιπολικού να «βγάζει τη γλώσσα» σε μια ολόκληρη χώρα έχοντας αφήσει πίσω του 84 πτώματα. Τον θυμάμαι να οδηγείται σαν κύριος στην δικαιοσύνη λες και δεν είχε μακελέψει μια ολόκληρη χώρα, σα να μην είχε στραφεί ενάντια σε μια ολόκληρη κοινωνία, λες και δεν ήταν εχθρός της δημοκρατίας των ψυχρών Νορβηγών.

    Άλλα ήθη, άλλα έθιμα θα πει κανείς. Άλλη δημοκρατία θα πω εγώ και άλλη αστυνομία θα πω εγώ και ας παρεξηγηθώ. Προφανώς το κράτος των Νορβηγών υπολείπεται αντανακλαστικών και οι νορβηγοί αστυνομικοί βλέπουν διαφορετικά το επάγγελμά τους από τους Έλληνες συναδέλφους τους.

    Μάλλον οι ψυχροί αστυνομικοί στη Νορβηγία είχαν στα χέρια τους έναν κατηγορούμενο που έπρεπε να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη ώστε να λογοδοτήσει, σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους στην Κοζάνη που στα πρόσωπα των τεσσάρων συλληφθέντων είδαν κάποιους που μισούν σαν άνθρωποι και όχι σαν επαγγελματίες.

    Στα πρόσωπα των τεσσάρων πιτσιρικάδων είδαν προφανώς αυτούς που απειλούν τις ζωές τους, που απειλούν την ίδια τους την ύπαρξη και έτσι τους αντιμετώπισαν, έτσι τους φέρθηκαν. Σαν τιμωροί και εκδικητές.

    Και κάποιοι φυσικά χειροκροτούν, κάποιοι υπερθεματίζουν. Και λίγες τους έριξαν απαντούν κάποιοι υπερασπιζόμενοι τη στάση των αστυνομικών ιεραρχώντας με τον τρόπο αυτό την παραβατικότητα και δικαιολογώντας την χρήση βίας.

    Ας το πάμε έτσι λοιπόν. Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται σήμερα για τι? Για πόσες ληστείες; Για πόσους φόνους; Για πόσες απαγωγές; Για πόσες εκρήξεις; Ποια είναι τα θύματά τους και τι έχει κοστίσει η παραβατικότητά τους στην κοινωνία; Να τα βάλουμε κάτω, να μετρήσουμε και να τα αποτιμήσουμε σε σφαλιάρες και κλωτσιές.

    Μετά να κάνουμε και μερικούς ακόμα λογαριασμούς όμως. Να μετρήσουμε την οργισμένη αντίδραση των οργάνων της τάξης όταν έπεφτε στα χέρια τους ένας πρώην υπουργός που έχει κλέψει έναν ολόκληρο προϋπολογισμό της χώρας. Να μετρήσουμε την αντίδρασή τους όταν έβαζαν χειροπέδες σε δύο νταήδες που έσφαξαν έναν μεροκαματιάρη που τους έκλεινε το δρόμο με το ποδήλατο. Να μετρήσουμε τέλος την οργή των αστυνομικών οργάνων όταν έπιαναν ένα τσούρμο συναδέλφων τους που πουλούσε πρέζα σκορπώντας το θάνατο και ξεφτιλίζοντας το ίδιο τους το επάγγελμα.

    Να ιεραρχήσουμε λοιπόν την παραβατικότητα των συλληφθέντων και να μετρήσουμε και την στάση των αστυνομικών απέναντί τους.

    Αν θέλουμε να μιλάμε για δημοκρατία ας κοιτάξουμε το χαμογελαστό πρόσωπο του Μπρέιβικ στη Νορβηγία. Αν θέλουμε να μιλάμε για υποκρισία όμως ας θυμηθούμε τα χειροκροτήματα στους «σάπιους» αστυνομικούς με την πρέζα.

    ΥΓ. Τα ερωτήματα δεν απευθύνονται ούτε σε νοσταλγούς του ΕΑΤ/ΕΣΑ ούτε σε χειροκροτητές του Θεοφιλογιαννάκου.

  3. Μάλλον ξεχνάμε οτι δεν ζούμε στην ιδανική πολιτεία ούτε στην πόλη των αγγέλων!Καταδικάζω την βία!!!!αλλά όταν χρησιμοποιείς βία να περιμένεις αντίδραση εναντίον σου με βία !!!!δέν αναγνωρίζουν καμία εξουσία , ζήτω η αναρχία , φώναζαν οι συλληφθέντες, τι περίμεναν από ένα κράτος που θεωρούν παράμονο (ίσως να χουν δίκιο)που δεν θέλουν να πορευετούν με το δίκαιο που επικρατεί σε αυτό, να τους αντιμετωπίσει με αυτό που αυτοί είναι αντίθετοι , παράλογο εως τραγικό !!!!!!!! Επιζητούν την αναρχία , θέλουν να φέρουν το νόμο της ζούγκλάς, μα ας σκεφτούν πρώτα πως εάν ήταν στην ζούγκλα…θα έκαναν πάρτι τα όρνεα!!!!!

  4. Σε μία Χώρα που οι γόνοι "καλών" οικογενειών Β.Π. για να σπάσουν την βαρεμάρα τους το παίζουν επαναστάτες και αντιεξουσιαστές με τις ευλογίες και την ανοχή ψευτοαριστερών κουλτουριάρηδων και παιδιά αγροτών,εργατών και από τις δυτικές συνοικίες της Αθήνας γίνονται "μπάτσοι" "βασανιστές" "εχθροί της δημοκρατίας και της ελευθερίας" απορούμε γιατί ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χ.Α.

  5. Σέβομαι τις πιό πάνω τοποθετήσεις – απόψεις, δεν σημαίνει βέβαια οτι συμφωνώ κατ΄ανάγκη πλήρως μ΄αυτές. Αλλά έχω μιά απορία ρε παιδιά… κατά την εμπλοκή της αστυνομίας με τους ληστές οπλισμένους με καλάσνικωφ, αφήσανε και οι δυό πλευρές τα όπλα και έπαιξαν ξύλο με μπουνίδι στα μάτια ?? Δεν το έχω δεί σε καμμιά ταινία αυτό. Έργο γυρίζανε??
    Αλλά όντως ή μας ψεκάζουν ή μας περνάνε για πολύ μ@@@κες…και ο νοών νοείτω.

  6. Ανώνυμε 7.31 πιστεύω πως φυσικά και δεν άφησαν τα όπλα και πλακώθηκαν στις μπουνιές, νομίζω πως όταν τελίκα τους έπιασαν έπεσαν οι ψιλές (έως χοντρές)!!!!!!! Παρανόμησε όχι το κράτος αλλά οι αστυνομικοί, αυτοί χτύπησαν , αυτοί έθεσαν την ζωή των συλληφθέντων σε κίνδυνο,και αυτό έγινε γιατί οι αστυνομικοί είναι θύματα του ΄΄κράτους΄΄ όπως βέβαιά και οι συλλήφθέντες!!!!!!!!!! είναι βίαιοι γουρούνια και δολοφόνοι και αυτό που κάνουν το διάλεξαν……γιατί δεν είχαν μάνα συγγραφέα να τους μεγαλώσει με τα ιδανικά της απόλυτης ελευθερίας, δέν είχαν καθηγητές να τους θυμούνται με νοσταλγία μετά από χρόνια, δέν είχαν έναν πολιτικό χώρο να τους στηρίζει(ίσως να θυμούνται όταν έκαναν κατάληψη στό λύκειο τους έδωσαν αποβολή και όχι φωνή στην Άννα Παναγιωταρέα)και τέλος δέν είχαν το αυτονόητο δικαίωμα να διαλέξουν όπλο ΆΜΥΝΑΣ΄ και αυτό που έχουν, το αγόρασαν, δεν το απαλλοτρίωασαν!!!!!!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ Μ…… γιατί για να μας ψεκάζουν λίγο δύσκολο το κόβω, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!!!!

  7. Καλα βρε παιδια, κοροιδευομαστε μου φαινεται? ΔΕν τα ακουσατε τα καλοπαιδα που προκαλουσαν? Δεν τα ακουσατε που απειλουσαν: μπατσοι, πολιτικοι δεν εχετε λογο να κοιμαστε ελευθεροι? (φυσικα και εσεις υπαλληλοι σε τραπεζες και οπου αλλου τους καρφωθει να βαλουν βομβα) Πολυ το κουρασαμε το θεμα! Ο ΄τοξοβολος΄ ακομα και στην φωτογραφια ο μορφασμος που κάνει δειχνει πως αντιστεκεται για φωτογραφια! Οταν ειναι με χειροπεδες και απειλουν, τι νομιζετε οτι θα εκαναν κατα την διαρκεια της συλληψης τους χειραψια κ υποκλιση?
    Ειναι τρομοκρατες, το καταλαβατε? Αν τιναζαν τα μυαλα του αστυνομικου με το καλασνικοφ θα ησασταν ευχαριστημένοι και θα κοιμοσασταν ησυχοι. Τωρα 1-2 μάπες σας χαλασαν την αισθητική! Ε λοιπον καλυτερα βουλωμενα ματια αυτοι, παρα να κλαιμε πιτσιρικαδες αστυνομικους οπως πριν 2 χρονια, ανθρωπους που ειναι χρησιμοι στην κοινωνια τουλαχιστον!
    Υπατία

  8. σωστός ο άγνωστος 8:29,
    εχει χαθει η μπάλα στις μέρες μας, αυτη η δημοκρατία μας οδηγησε εδω που φθασαμε…
    να τη χαιρομαστε ρε μαγκες καθως και τα καημενα τα τεσσερα παιδακια…………………..
    μαλλον εγω ημουν λαθος που στα 20-25 μου ασχολουμουν με το πανεπιστημιο,τη μουσικη και τον εθελοντισμό…………….

  9. καπου διάβασα από έναν μεγάλο και έγκυρο δημοσιογράφο ότι η δημοκρατία δεν τιμωρεί….αυτό όμως δεν το ειπε για τους συνταγματαρχες του 67 που σαπισαν στην φυλακη…να ειμαστε λιγο ισορροπημενοι γιατι η βαρκα γερνει αριστερά και δεν ειναι καλο για κανεναν αυτο

  10. Δεν πειραζει Aegean Sea…κακως ασχοληθηκε με μουσικη και εθελοντισμο! Επρεπε να ληστευεις τραπεζες και να κρατας ομηρους και να βγαινεις στην πλατεια συνταγματος αναμεσα στον κοσμο με τόξα και δορατα σαν τον τελευταιο των Μοικανων!!!!!
    Υπατία

  11. τρομοκρατες ειναι αυτοι οι καρεκλοκενταυροι που στο ονομα της δημοκρατιας (;) οδηγησαν ενα λαο στην καταστροφη αλλα αυτοι εχουν ασυλια, ναι ρε μαλακ@ ελληνα, που στα γκαλοπ μαιμου που δημοσιευουν τα τσιρακια τους ακομα βγαζουν 48 τα εκατο την τρικοματοκατασροφικη κυβερνηση,
    ναι ρε επιασαν 4 20χρονους κακοποιους τρομοκρατες, μπραβο στην αντι-τρομοκρατικοσυμορια. οταν συλλαμβανουν τσογλανια δολοφονους ομως δεν τολμανε να τους κανουθν τα μουτρα κιμα, γιατι αραγε; μηπως απο ευαισθησια ή απο φοβο;
    ας καταλαβουν και οι μεν και οι δε οτι ο εχθρος; ειναι κοινος, αυτοι που για 40 χρονια εφαγαν με τσουβαλι τα λεφτα του ελληνα και τα δανεικα και τωρα στελνουν το λογαριασμο σε εμας!
    πιος λογοσοτησε ή μπηκε μεσα για τις 2000 και πλεον αυτοκτονιες ελληνων τα 2 τελευταια χρονια κανενας, γιατι ολοι αυτοι δεν ευθυνονται, απλα ο ελληνας αποφασισε να μας αδειασει τη γωνια για να συναντησει το δημιουργο!
    αυτες οι φωτογραφιες με τα παιδια τσαλακωμενα θα δειτε οτι θα φερουν το αντιθετο αποτελεσμα απο εκεινο που καποιοι περιμενουν, μην τρομαξετε αν τις επομενες μερες-βδομαδες ακουσετε για εξαρση βιας…
    η βια φερνει βια και η ατιμωρησια φερνει αγανακτηση και βια…
    ας φροντησουν να σταματησουν την τρομοκρατια που ασκουν οι εχοντες την εξουσια σε αδυναμε κοινωνικες ομαδες γιατι θα εχουμε παρατραγουδα.
    η ιστορια εχει διδαξει οτι ο ελληνας οταν τα παρει στο κρανιο δεν υπολογιζει τιποτα, ουτε μπουνιες ουτε κλωτσιες στη μουρη το ποτηρι ξεχειλισε ηδη…

    H N@XTER;IDA

  12. Σωστά και ο Χριστόδουλος, διάβαζε και δεν κατάλαβε πότε ήρθε και πως έφυγε η χούντα και η υπατία φοράει ακόμα την ποδιά του σχολείου και τρέχει πρώτη να μαρτυρήσει τους συμμαθητές της στο γραφείο, ο κοκολαλα έπαιζε μικρός τον μπάτσο και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, ο μπετόβλακας ανακάλυψε την δημιουργική έννοια της αποταμίευσης από νωρίς και αφιερώθηκε στο "λειτούργημα" και συ aegean sea έγινες καλλιτέχνης και άνθρωπος της προσφοράς, αλλά για έναν κόσμο που όλοι οι προηγούμενοι που τον απαρτίζουν τον έφτιαξαν με συστατικά όπως ο ατομικισμός και φιλοτομαρισμός, ο πλουτισμός και η φιλοδοξία, το μίσος και η ιδιοτέλεια, η διάκριση κι ο φόβος. Άρα ή η τέχνη σου δεν άγγιξε ο δε ανιδιοτελής εθελοντισμός σου ήταν χωρίς νόημα. Γιατί φιλαράκο η τέχνη και η προσφορά δεν είναι για τους χορτασμένους, αυτοί έχουν και το πεπόνι και το μαχαίρι, για μας τους από κάτω που είμαστε και οι πολλοί σπουδαγμένοι και ασπούδαχτοι, καλλιεργημένοι και ακαλλιέργητοι, άνεργοι, χρεωμένοι στις τράπεζες και στις εφορίες για τα ψιλά του κράτους με αλυσίδες και χειροπέδες, χωρίς σταλιά ελευθερίας σε μια πατρίδα που ξεπουλιέται, πιστεύεις ότι μεγαλύτερη ανάγκη τώρα είναι η τέχνη και ο εθελοντισμός ή η αντίσταση με όποια μέσα μπορεί ο καθένας.
    Όσο για τα κλαψουρίσματα για την έννομη τάξη και τα σκυλιά της, καλό είναι ν' αναλογισθούν την τύχη που επεφύλαξε η Ιστορία στα τυραννικά καθεστώτα και στους πραίτωρές τους.
    Αυτό που θα μείνει στην μνήμη των πολλών είναι το σθένος και η ανδρεία των τεσσάρων αιχμαλώτων πολέμου, που παρά το νεαρό της ηλικίας του δεν εκλιπαρούσαν για την τύχη τους αλλά ούρλιαζαν για τις ιδέες τους.
    Αλίμονό σας νοικοκυραίοι, δεν έρχονται οι πεινασμένοι για ελευθερία, αλλά ΗΡΘΑΝ, κρυφτείτε τώρα κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού σας και βάλτε δυνατά την τηλεόραση να παίζει να μην ακούτε τα ουρλιαχτά τους.

  13. Τελικά είναι όντως αλήθεια πως μας ψεκάζουν! Δεν εξηγείται αλλιώς πως μερικοί αριστεροί πιστεύουν ότι αν συναντήσουν ένα καλάσνικοφ μπροστά τους από κάποιο κακομαθημένο κ@λόπαιδο, πριν τους πυροβολήσει, θα τους ρώταγε αν είναι αριστεροί ή όχι?! Και η μαμά κάποιας, τα ίδια πίστευε αλλά τώρα είναι αργά. Βλέπετε ο ΄λαθρο δε΄ρώτησε αν η μαμά σου μας αγαπάει. Απλά θα τη σκότωνε…

  14. ''Καλα βρε παιδια, κοροιδευομαστε μου φαινεται? ΔΕν τα ακουσατε τα καλοπαιδα που προκαλουσαν? Δεν τα ακουσατε που απειλουσαν: μπατσοι, πολιτικοι δεν εχετε λογο να κοιμαστε ελευθεροι?''

    Τι σε πείραξε Υπατία περισσότερο; Που απείλησαν τους προδότες που καταστρέφουν μια χώρα ή που απείλησαν τα σκυλιά που τους φυλάνε;

    Ζ.

  15. Ανώνυμε 11:37 για ποιούς αιχμαλώτους πολέμου μιλάς? Έχουμε πόλεμο? Έάν έχουμε, ενημέρωσε τους '''πολεμιστές''' ότι ο εχθρός δεν είναι εκεί που χτυπάνε ,δεν είναι οι αστυνομικοί , δέν έιναι οι απλοί πολίτες που τρώνε τις αδέσποτες. Τα θύματα του """πολέμου τους""" είναι και αυτοί παιδιά των 700€, έχουν και αυτοί οικογένεια!!!! Άν οι πολεμιστές σου διαθέτουν ευμεγέθεις λειτουργικούς γεννητικούς αδένες ας χτυπήσουν τόν εχθρό και μόνο αυτόν , πιθανόν όμως δεν διαθέτουν το βασικό , εγκέφαλο σε λειτουργία για να καταλάβουν ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός. Άς παίξουν λοιπόν για λίγο ακόμα """κλέφτες και αστυνόμους""" γιατι όταν ξεκινήσει ο πραγματικός πόλεμος και έρθει η πραγματική χούντα, θα κρυφτούν όπως και ολοί οι προοδευτικοί και """επαναστάτες""" .

  16. Μπετόβλακα,με όποιον δάσκαλο καθίσεις,τέτοια γράμματα θα μάθεις…ίδιος Φαήλος έχεις καταντήσει…αυτός,ο γνωστός δημοσιογραφίσκος του Στόχου,που έδωσε και το παρόν στην κηδεία του χουντοκατάδικου προχτές,για να μην ξεχάσει τις ρίζες του…το ότι δεν θεωρώ την ένοπλη αντίσταση 3ων ή 4ων ατόμων λύση,φυσικά θα σε αφήσει αδιάφορο,μια και για σένα όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου ,είναι τουλάχιστον εκκολαπτόμενος τρομοκράτης…πάντως,τα φράσκα κουλούρια,λένε ότι δεν υπήρξε σύγκρουση και δεν αντιστάθηκαν από την στιγμή που τους συνέλαβαν…κάτι για κάποιες συλλήψεις καλόπαιδων στην Καβάλα ,με καλάσνικωφ (23 τον αριθμό),θα μας γράψεις άλλο ένα τέτοιο κατεβατό ;;;…από περιέργεια ρωτάω…

  17. Όσο κάποιοι θα αποκαλούν τους φονιάδες απλα παιδια που παρανόμησαν´ τόσο θα έχουμε δολοφόνους τρομοκράτες ταξιτζιδων, αστυφυλακων, σεκιουριταδων. Όσοι κόπτονται για τους τρομοκράτες των βορείων προαστίων θεωρούν ότι τα ίδια επιχειρήματα ισχύουν και για τους χρυσαυγιτες; Θα μας πουν τα ίδια στην περίπτωση που οι τρομοκράτες είναι ακροδεξιοι και η χρυσή αυγή βγάλει ανακοίνωση οπου το μόνο που την απασχολεί είναι αν χρησιμοποιήθηκε βία κατα την σύλληψη τους; Και για να απαντήσω στο av για μένα τα πράγματα είναι ακριβώς τα ίδια. Οι 23 στην Καβάλα να σαπισουν στην φυλακή! Αν χρησιμοποιήθηκε βία κατα την σύλληψη τους, ισχύει ότι ακριβώς ισχύει και για τους άλλους!!! Το έχω ξαναπεί, είτε φοράς μαύρη μπλούζα, αρβυλες, και κρατάς ροπαλο στο οποιό έχεις βάλει μαύρο σημαίακι ή μαυροκόκκινο ή ότι άλλο χρώματακιι προτιμας, για εμένα είναι το ίδιο.

  18. Για τον πολύ κόσμο της φτώχειας και της ανεργίας, που δεν σταυλίζεται σε κόμματα δεξιά και αριστερά, η "βολή" παραμένει εχθρική και η "δημοκρατία" τους κοινοβουλευτική χούντα, η δε κοινωνική τους "ειρήνη", πόλεμος του κράτους κατά της κοινωνίας. Όσο μας κλέβουν από την ζωή κι αρπάζουν το μέλλον μας το δικό μας και της πατρίδας μας, οι επικυρίαρχοι σε όλο τον πλανήτη, θ' αντιμετωπίζουν την οργή των λαών.
    Από τον Τσαουσέσκο και τους δικτάτορες της του κόκκινου ολοκληρωτισμού, τους Πινοσέτ του μαύρου φασισμού, έως τους Ισλαμοφασίστες της θεοκρατίας και τους απολυτάρχες εμίρηδες, η αντίσταση των λαών θα είναι ανεξέλεγκτη και απρόσμενη, σαν καταιγίδα στην έρημο.
    Στην αίγυπτο, στην γειτονιά μας, το μαύρο μπλοκ, που μάχεται μήνες τώρα την ακροδεξιά πολιτική του Μόρσι, που έβγαλε λάδι το καθεστώς του Μουμπάρακ και κτίζει ξανά τον καπιταλισμό με τις ευλογίες των Αμερικανών και των Ευρωπαίων, μάχεται με μαζικότητα και κοινωνικά, θεωρώντας εχθρό, τον εχθρό του λαού. Εδώ οι προσκυνημένοι "Διογένηδες", την μόνη αξία που έχουν, την έχουν σαν μαγαζιά διασκέδασης, γιατί ο πρόγονος Διογένης ο κυνικός θα ήταν ήδη Αναρχικός.
    ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

  19. Μπετόβλακα,γιατί όμως δεν γράφεις ένα αντίστοιχο άρθρο που να τους καταδικάζεις ;;; αυτό ρωτάω,από περιέργεια…λες και βγήκα εγώ,προσωπικά,και είπα ότι καλά έκαναν οι πιτσιρικάδες…το θέμα ,στην προκειμένη περίπτωση,δεν είναι αν φταίνε ή όχι (άλλωστε θα δικαστούν)..αυτό που φωνάζουν όλοι,είναι ότι πρέπει να γίνει κάτι με την αστυνομική βία…δηλαδή,ενδιάμεσο ,δεν υπάρχει ;;;…ή θα έχουμε αστυνομικούς που θα φοβούνται να γράψουν κλήση (επειδή θα ακούνε το "ξέρεις ποιός είμαι εγώ" του κάθε Ελληνάρα) ή "μπάτσους" (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης)…σου είπα,άλλο το συλλαμβάνω,άλλο το βασανίζω…και ,νομίζω να σε κάλυψε ο vincere με το άρθρο του,ο οποίος δεν ανήκει και στον ίδιο χώρο,πολιτικά,με εμένα (και έχουμε δώσει ομηρικές μάχες στο LB,όντας φίλοι)…

  20. Δεν είναι αστυνομική βια αλλά καθεστωτική βία και θα ήθελε πολύς κόσμος να δει τα μούτρα του Τσοχαντζό, του Λαυρεντιάδη ή του Γαβαλά, κρέας από τις μπουνιές, αλλά αυτοί δεν απειλούν το πολιτικό σύστημα. Όσο για τους μπάτσους που πουλάγαν ηρωϊνη και προστάτευαν τα κυκλώματα, μόνον λουλούδια δεν τους πετάξανε οι συνάδελφοί τους και οι νοικοκυραίοι και για να μην θυμηθούμε για τον βιαστή της Πάρου που επειδή έκανε αλλαξοκωλιές με επώνυμους του νησιού, ούτε το πρόσωπό του δεν μας άφηναν να δούμε τα κανάλια. Αλλά οι πιτσιρικάδες επειδή ήταν Ανάρχες και με κάκαλα και πείραξαν τις Αγίες τράπεζες μεγάλη η χάρη τους, έγιναν τρομοκράτες.
    Τρομοκράτες είναι η κυβέρνηση και τα ξένα αφεντικά της.
    Στην χώρα αυτή δεν χωράνε δωσίλογοι και ρουφιάνοι, τσάτσοι του συστήματος.

  21. εκτος απο πολυ καλος χριστιανος εισαι και μεγαλος δημοκρατης μπραβο σου, να υποθεσω οτι εγινε συγχωνευση του δημοσιας ταξεως με το δικαιοσυνης και θα αποδιδουν δικαιοσυνη οι αστυνομικοι?αυτοι που πουλανε πρεζα, που πουλανε προστασια ,που πηγαν τον χριστοφορακο μεχρι το αεροδρομιο,που χτυπανε στις διαδηλωσεις αναπηρους στα καροτσακια, που ψεκαζουν στο προσωπο γεροντες που ειναι στις διαδηλωσεις μαζι με τους νεοναζι.(ξερω μεμονομενες περιπτωσεις).ποια ειναι η διαφορα των καννιβαλων της αφρικης με τους τροικανους νεοφιλελεφθερους καννιβαλους που ευθυνωνται για τον θανατο χιλιαδων ανθρωπων σε πολλες χωρες?

  22. Ο διογένης ήταν αναρχικός αυτό το παραδέχονται ολοί και εχθροί και φίλιοι !!!!! Δεν έχω διαβάσει πουθενά ότι έκανε ένοπλή αντίσταση, όυτε λήστευε τα μπ….. της εποχής.Αυτή είναι η διαφορά με τους σημερινούς αυτοαποκαλούμενους αναρχικούς, εκείνος ήταν πραγματικός αναρχικός, ζούσε με τα απαραίτητα και έκανε τους άλλους να γελάνε με την συμπεριφορά του , ενω ο ίδιος θρηνούσε για την καντάντια των ανθρώπων…!Αυτοί που θέλουν να αλλάξουν την υπάρχουσα κατάσταση, δεν το φωνάζουν , δεν κάνουν φαντασμαγορικές κινήσεις, δεν σκοτώνουν αδιάκριτα, δεν σκοτώνουν την οικόγενεια , την πατρίδα , τον θεό ,υπομονετικά περιμένουν να ενταχθούν στον στρατό της ΝΕΜΕΣΙΣ,να πολεμήσουν για την '''πραγματική κάθαρσή'''Όλοι αυτοί οι επαναστάτες του κ…. είναι γέννημα της δημοκρατίας….. για όποίον διαφωνεί άς μελετήσει την πραγματική ιστορία του αρμόδιου και του αριστογείτων (ναι τους τυρανοκτόνους ) Πώς δύο οπισθόβουλους η δημοκρατία τους έκανε ήρωες !!!!

  23. Ωραιος ο διαλογος!!!Πραγματικα συγκινηθηκα απο την ευγενεια των ασστυνομικων.Βεβαια με εχει καλυψει η δηλωση του Δενδια -τους καναμε αναγνωρισιμους με photoshop.Εκεινο που δεν μας εδειξαν και δεν μας ειπαν ειναι εφαγε καποιος απο τους αστυνοικους καποια και αν ναι που ειναι η φωτογραφια του η ρ ω α!!!Γιατι συμαδευαν ολοι ματια??ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!!Το μονο που δεν μας ειπαν ειναι οτι αντι για ζαρντινιερα αυτη τη φορα σκουντουφλησαν ολοι σε κολονα.Δεν φταινε οι αστυνομικοι η κολονα φταιει – να δικαστει!!!!

  24. εισαι ενας αθλιος μισανθρωπος νοσταλγος χουντικων και μεσαιωνικων βασανιστηριων, αποκλειεται να μην ειδες το βιντεο που ειχαν συλληφθει χωρις αντισαση και χωρις να εχουν χτυπηθει κατα τη συλληψη, οτι εγινε εγινε μετα το ξερεις πολυ καλα και το επικροτεις ,μπραβο σου εμεις οι αριστεροι δεν ειμαστε υπερ της θρησκειας της αγαπης να σε καταλαβουμε. ειναι αμετρητες τον τελευταιο καιρο οι καταγγελιες για φρικτα βασανιστηρια απο την αστυνομια αλλα για να μην σε ενοχλει πρεπει να εισαι σαδιστης.

  25. Ζ, στην Καβαλα πηγαν να απειλησουν τους προδοτες της χωρας? Ο ανθρωπος που ηταν ομηρος τι ηταν κυβερνητικός εκπροσωπος?? Τα σκυλια που λες φυλάνε και σενα! Δεν μπορω να καταλαβω τι στα κομματια θελετε. Πειτε το ανοιχτα επιτελους!! Τι θελετρε να γινουμε ζουγκλα? Να τρωει ο ενας τον αλλον? Τι θέλετε? Αστυνομια δεν θελετε, για αναρχια φωναζετε? Ρε δεν μαζευοσαστε ολοι να πατε στον Αμαζόνιο?? Εδω ειμαστε πολιτισμενοι ανθρωποι! Με νομους και αστυνομια! Σε οποιον δεν αρεσει να γυρισει στην σπηλια του!
    Εγω σαν ελληνιδα πολιτης, δεν εξουσιοδοτω κανένα κ@λοπαιδο να ληστευει και να σκοτωνει..ως εκ τουτου με την ιδια ιδιοτητα εξουσιοδοτω την αστυνομία να κανει ο,τι νομιζει με τετοια υποκειμενα και απαιτω απο την δικαστικη αρχη της πατριδας μου να τα δικάσει με την πιο αυστηρη ποινη προς παραδειγματισμο.
    Εξω η τρομοκρατια απο την Ελλαδα…
    Υπατία

  26. Υπατία, λύπαμαι που στο λέω αλλά εαν δεν είσαι σε κόμμα τα τελευταία 5 χρόνια μάλλον δεν έχεις πάρει μυρωδιά τι συμβαίνει στην χώρα. Έχεις κάθε δικαίωμα να κοιμάσαι παρόλαυτα και σου εύχομαι να δεις ό,τι όνειρο θες. Ακόμα και ότι μας έστειλες στον Αμαζόνιο. Και έμεινες εδώ εσύ η και οι μπασκίνες.
    Μέσα τα πρόβατα στην στάνη…

    Ζ.

  27. Ναι προσπαθησε εσυ να με πεισεις τωρα πως ειναι σωστο να παιρνουμε τα καλασνικοφ και απο εναν ομηρο ασχετο να τρεχουμε στις τραπεζες. Καλυτερα με τους ΄μπασκινές΄ παρα με εσας εννοειται!Ακομα δεν μου απαντησες ομως, εσυ που δεν εισαι προβατο..ο οδοντιατρος κοινοβουλευτικός αντιπροσωπος ηταν? Τις μαγκιες οποιοι εχουν τα κακαλα, στην Βουλη οχι στην Κοζανη με αλλους πολιτες ομηρους. Αυτα να πατε να τα πειτε στα παιδακια που ψαρευετε στα σχολεια και τα οπλιζετε με βομβες και καλασνικοφ
    Υπατία

  28. KLEVOUN AFTOKINITA KLP, APOKTOUN PARANOMO VARI OPLISMO,KLEVOUN TAXIDROMIO- TRAPEZA, APILOUN ME GEMATA OPLA AFTOUS POU EVGAZAN TO PSOMAKI TOUS, PERNOUN OMIRO, PROSPATHOUN NA KSEFIGOUN, ANAKALIPTOUN OI MPATSOI OTI STO USB TIS GIAFKAS OTI EXOUN KANI XIROTERA I MAMA KAI O MPAMPAS TOUS LENE OTI INE KALA PEDIA , O SIRIZA KAI TA PEDIA TOU EDO MESA TA DIKEOLOGOUN TA STIRIZOUN KAI TA IPOSTIRIZOUN, KAI EMEIS FILOI SINAGONISTES THA DOUME TIS EPOMENES DIMOSKOPISEIS KAI THA TRIVOUME TA MATIA MAS. SIDROFOI NA ISTE KALA PADA TETIA!!!

  29. Οσο καλοβολεμενος εισαι εσυ, τοσο καλοβολεμενη ειμαι και εγω! Ειναι χαζο σε οποιον δεν συμφωνει στην τρομοκρατια σας, να τον χαρακτηριζετε βολεμενο και κομματοσκυλο και ο,τι αλλο. Ωριμαστε πια…. Με το ζορι να σου πω οτι συμπαθω ληστες και τρομοκρατες? Οχι ρε φιλε, δεν τους συμπαθω και τους θεωρω αχρηστους στην κοινωνια! Σφαζουν κοσμο, μας λετε ειναι εξαθλιωμενοι..πανε ληστευουν και απαγαγουν κοσμο, μας λετε ειναι αγανακτισμενη νεολαια..βαζουν βομβες σε πολυκαταστηματα…παλι αγανακτισμενη νεολαια! Καινε κοσμο..παραταιρες απωλειες! Ελεος δλδ! Που θελετε να καταληξουμε δλδ? Θα μας καταργησετε και τους νομους? Παρτε μια μπουλντοζα και αφηστε εξω να βγουν βιαστες, ληστες δολοφονοι γιατι αμαγουσταρεις εχω και εγω να σου πω για καθε εναν απο αυτους δικαιολογιες!
    Σιγα τωρα μην κανουμε τα τσουτσεκια των ΒΠ και ηρωες! Μηπως να τους βαλουμε και σε κομικς σαν τον Μπατμαν???
    Υπατία

  30. κυρία από τέτοια τώρα τελευταία μάλλον έχεις χάσει τον ειρμό σου και παραλογίζεσαι.
    και δες γιατί,

    Στη Δημοκρατία μας η Αστυνομία που δρα για την πρόληψη και την καταπολέμηση του εγκλήματος τιμάται. Η Αστυνομία που δέρνει αδιακρίτως στα κρατητήρια δεν τιμά κανέναν. Αντιθέτως εξοργίζει και προκαλεί τα πλήθη.

    Η Δημοκρατία είναι πολίτευμα που δεν χωρεί εκπτώσεις. Απαιτεί εκπλήρωση των υποχρεώσεων, αλλά και υπεράσπιση των δικαιωμάτων. Αυτά τα δύο δεν μπαίνουν στο ζύγι. Όταν η σχέση μεταξύ υποχρεώσεων και δικαιωμάτων γίνεται ετεροβαρής, τότε χάνει η Δημοκρατία, που είναι αγαθό.

    έχεις σε αυτά κάποια αντίρρηση;;;

    έτσι για να ξέρουμε τι λέμε.

  31. Κυριε αποτέτοιε μου, μπροστα στην καμερα δυο φορες την μια απειλουσαν, την δευτερη πηγε ο ενας και εφτυσε τον αστυνομικο στα μουτρα! Αυτη η συμπεριφορα ενος ληστη, δεν με προδιαθέτει για καποιο αριστουχο μαθητη, που αγανακτισμενο πηρε ομηρο εναν αλλον πολιτη και επιασε και ενα καλασνικοφ και τραβηξε για την κοζανη. Μιλάμε για τρομοκρατες! Βαρυς οπλισμος, ομηρια, ληστεια…Τι δεν καταλαβαινεις??
    Εξαλλου δεν χρειαζεται και ιδιαιτερη νοημοσυνη να καταλαβεις οτι ενα μομολο που ξαναλεω συλλαμβανεται για ΛΗΣΤΕΙΑ, ΟΜΗΡΙΑ, ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ τολμαει και φτυνει τον αστυνομικο δεν ειναι και πολυ συνεργασιμο!!!
    Αλλα τι να πεις, ετσι σκοτωθηκε ο αλλος αστυνομικος με την κλωσσα που βγηκε στο μπαλκονι και του φωναζε αφηστε το παιδι που ειχε οπλο το ΄παιδι' και τον πυροβολησε. Αλλα που να καταλαβετε εσεις απο αυτα! Η ζωη ενος αστυνομικου δεν αξιζει τιποτα ε? Αμα δεν τον αιφνιδιαζε ο ενας αστυνομικος, το κ@λοπαιδο δεν θα ειχε ΄καθαρισει΄ τον αλλον ε¨? Αλλα ξεχασα αυτο, ειναι επιτρεπτο στα πλαισια της δημοκρατιας σας!Το καλο σεναριο θα ηταν να σκοτωνε τον αστυνομικο και οχι να συλληφθει και να φαει καμμια σφαλιαρα, σωστα??? Για τους 2 τραυματιες του Mall κουβεντα!!! Σιγα μια βομβα τους πηρε παραμασχαλα! Να μην τα αποπαρουμε ομως τα ΄παιδια΄
    Δεν ειναι δημοκρατια αυτο που μου λες κυριε μου, ωχαδερφισμος, απαθεια και υποκρισια ειναι
    Υπατία

  32. Υπατία πρώτον δεν συσχετίζομαι με κανένα κόμμα και με κανέναν παρά μόνο με το θεό ούτε καλοβολεμένος είμαι τους νόμους εδώ και χρόνια τους έχουν καταργήσει και ούτε Δημοκρατία έχουμε καιτσουτσέκια δεν είναι αυτά τα 4 παιδιά όλο αυτό που περνάμε τόσα χρόνια από την ώρα που μα ςβάλανε στο ΔΝΤ πως λέγεται αλήθεια

  33. εντάξει κυρία από τέτοια καταλάβαμε τι είδους δημοκρατία γουστάρεις και τι είδους αστυνομία.
    σου εύχομαι πάντως να μη βρεθεί κάποιο από τα παιδιά σου σε θέση απελπισίας.
    γιατί ποτέ δεν ξέρεις, και "απ΄τ΄αγκάθι βγαίνει ρόδο"

  34. ΟΛΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!!
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ Χ.Α. ΣΑΣ ΞΕΒΟΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΚΑΡΔΙ ΣΑΣ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ.ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΛΗΣΤΕΙΑ -ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ-ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΕΓΑΝΩΣΗ Κ.Λ.Π ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΑΘΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ

  35. ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ.., ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ;;..

    ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ "ΦΘΗΝΗΣ ΠΟΡΝΗΣ".. ΟΠΟΤΕ ΑΣ Γ@ΜΗΣ@ΥΝ ΟΛΟΙ!!!
    …………Χ.Α.

  36. Κυριε αποτέτοιε τα παιδια μου ας ερθουν σε κατασταση απελπισιας…Το μονο πραγμα που απευχομαι ειναι να μην τα παρουν ομηρους, να μην ειναι σεcurity και τα ανατινάξουν, να μην ειναι κοριτσακια και μου τα σκοτωσουν και γενικα να μην μου τα σφαξουν. Τα συγχαρητηρια μου στους νεοελληνες που επικροτουν την αναρχια και την παρανομη συμπεριφορα!!! Ενταξει λοιπον, ας δωσετε στα καμαρια σας απο ενα οπλο να πανε να ληστευουν και να βαζουν βομβες λες και δεν μπορουσαν τα λεφτα για τα καλασνικοφ (και την περιουσια τους) να την εδιναν σε φτωχες οικογενειες για να κανουν την διαφορα…οι νεομάρτυρες χαχαχαχα. Ελπιζω μονο θυματα να ειναι τα δικα σας παιδακια και οχι τα δικα μας (και προσοχη εννοω των νομοταγων και οχι ακροδεξιων)
    Ασε μας ρε Φλου που θα μας πεις για βολεμα και εσυ!!!
    Υπατία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog