Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άγιοι Θεόδωροι:Νίκη Γκιώνη,ήττα Λογοθέτη

- Advertisement -

Στους Αγίους Θεοδώρους βρέθηκε σήμερα τόσο ο Δήμαρχος κ. Λογοθέτης όσο και ο Αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γκιώνης προκειμένου να συνοδέψουν στην τελευταία της κατοικία μια αγωνίστρια της τοπικής αυτοδιοίκησης την Βούλα Παπαθεοδώρου…

Μετά τη λειτουργία και τα απαραίτητα σε αυτές τις περιπτώσεις εθιμοτυπικά ο κ. Γκιώνης βρήκε χρόνο να συζητήσει με τοπικούς παράγοντες αλλά και απλούς κατοίκους της πόλης τα τεκταινόμενα στον Δήμο. Μάλιστα στο CAFÉ στο οποίο κάθισε δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο και μέσα σε ένα σπάνια ενωτικό κλίμα κάτοικοι και τοπικοί παράγοντες συζήτησαν για τα φλέγοντα θέματα του τόπου.

Αντίθετα ο Δήμαρχος κ. Λογοθέτης, ο οποίος εναγωνίως αναζητούσε κάποιον να δημιουργήσει κάπου κάτι αντίστοιχο, απαξιώθηκε από οποιοδήποτε προσπάθησε να προσεγγίσει πλην του κ. Σ.Νικολάου που συνομίλησε στο δρόμο, με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί διακριτικά μέσα από τα στενά της πόλης αφού διαπίστωσε ότι κανείς δεν ήθελε “κουβέντα” μαζί του.

Αξίωση έσπειρε, Απαξίωση θερίζει.

*novel918.gr

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να κανει τον σταυρο του γιατι λογω της περιστασεως δεν τον γιαουρτωσαν….την επομενη φορα δεν την γλυτωνει….
    ας προσεχει οταν ερχεται στους αγιους….

  2. Η αληθεια ειναι.
    γραμμενο τον εχουν ολοι το Λογο.
    οτι δυναμη εχει, την εχει μονοο μεσα στο λουτρακι.
    αγιους κ ισθμια θα φαει χοντρο κραξιμο.

  3. ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ Ο Κ. ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟ!!!!!ΑΜΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΩΚΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΑΙ!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ!!!!

  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΓΚΙΩΝΗΣ,ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΑΠΟ ΔΙΟΊΚΗΣΉ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ!!!!!

  5. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΗΤΑΝ Η ´´ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΉ´´ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΟΦΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ! ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog