Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Α1 χάντμπολ: Ποσειδώνας Λουτρακίου-ΠΑΟΚ 30-34

- Advertisement -

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ νίκησε την κούραση, επιβλήθηκε του Ποσειδώνα Λουτρακίου εκτός έδρας με 30-34 για την 13η αγωνιστική της Α1 ανδρών και έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες…

Το σκορ είναι εντελώς πλασματικό, αφού στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του αγώνα ο Στέλιος Υετίων έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, οι ρυθμοί έπεσαν και κατά κάποιο τρόπο έγινε εξοικονόμηση δυνάμεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΠΑΟΚ είχε καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι, καθώς στο 45΄ προηγούταν με 17-29. Στα αξιοσημείωτα ότι δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Δημήτρης Τσακίρης, καθώς είχε έναν μικροτραυματισμό από τον ημιτελικό της Τετάρτης με τη ΧΑΝΘ. Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Κόρινθο που συνομίλησαν με τους παίκτες πριν την έναρξη του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Τα δεκάλεπτα: 5-6, 5-11, 10-18 (ημχ.), 13-26, 22-31, 30-34
δίλεπτα: 6-6, πέναλτι: 2/3-4/5
Ποσειδών (Κώστας Βλαχογεώργος): Σκρόμπιτς 4, Χριστοδούλου, Βαμβακάς 6, Πέρρος 5, Μουτσάι, Δημητρόπουλος, Τούρκια 1, Μπάμπης, Μπάρμπας, Μπένα, Βουγιάνοβιτς 9, Βασιλειάδης 3, Παπαδόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου Α., Ρουμελιώτης 2.
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 9, Γουργούμης, Πίτσιος 2, Κοκκώνης 1, Αποστολίδης 1, Ιλερής, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 2, Τσακίρης, Τσίλης 1, Περβανάς 1, Τσάτσος 5, Καράγγελος 5, Σεβαστίδης 5, Κεσίδης.
*paok24

AO ΠΟΣΕΙΔΩΝ:Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που δημιουργήσατε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και μας στηρίξατε με την παρουσία σας και το ζεστό χειροκρότημά σας. Οι 450 φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα μας μας γεμίζουν με ευθύνες και με περισσότερη πίστη. Ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι μας να σας κάνουμε χαρούμενους με την νίκη μας.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας ευχαριστώ για το λουλούδι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντινου και για το γλυκάκι που μου προσφέρατε.Ήταν πολύ γλυκιά η σκέψη σας.
    Για το αγώνα δεν ξέρω πολλά να σας πω αλλά είδα ότι το παλεψατε. Καλή συνέχεια.
    Μια νέα φίλη σας.

    Ευγενία.

  2. Να τι κακία βγάζετε κύριε ή κυρια 2:27. Αυτο αλήθεια σας ενοχλει ή μονο αυτο παρατηρείται; Ότι τόσοι Λουτρακιωτες ήταν σε έναν αγώνα μιας ομάδας απο την πόλη μας δεν το είδατε; Ότι τόσοι νέοι απο την πόλη μας κατάφεραν να έρθουν στο αγώνα της ομάδας μας δεν το παρατηρήσατε; Δεν παρατηρήσατε ότι φίλαθλοι απο άλλον αγώνα ποδοσφαιρου έφυγαν και πήγαν να στηρίξουν την ομάδα Χαντμπωλ στο δύσκολο παιχνιδι που είχαν; Γιατι πολιτικοποιητε τα παντα; Γιατι τόση κακία. Μια κουβέντα για τον αγώνα δεν εχετε να πείτε; ήσασταν παρών για να κρίνετε την ομάδα;Ο καναπές δεν ειναι καλός βοηθός. Σκουριάζει το μυαλό.
    Μην βάζετε την πολιτικη με τον αθλητισμό. Μονο κακο κάνετε με τις παρατηρήσεις σας.

    Φίλος των παιδιών , φίλος του αθλητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog